Breaking

MALA VIOLINISTKNJA IZ NIŠA

Kratke vesti / Oni koji dolaze / 28/07/2021

 

Emilija Anastasijević je šestogodišnja devojčica iz Niša koja je briljirala na mnogim svetskim takmičenjima ove godine, a prvo mesto je zauzela čak 18. puta, što dokazuje o kakvom se raskošnom talentu radi.

Ova vredna i nadarena devojčica kaže da je zvuk violine ono što neobično voli. Ona ističe da voli violinu, jer je to zvuk koji nju dira pravo u srce. Njena profesorka ističe da je dete neverovatno uporno i talentovano, a da ona, iako radi perko dvadeset godina, takav talenat nije videla do sada.

Emilija je zavolela violinu sa samo 4 godine, a zanimljivo je i da potiče iz muzičke porodice. Za samo dve školske godine savladala je mnogo više od prosečnih đaka muzičke škole, a savladala je i kompozicije koje se obrađuju u višem osnovnom i  srednjem muzičkom obrazovanju. Među najomiljenijim kompozitorima joj je Vivaldi. Uz violinu voli i klavir, saksofon i trubu. Uz ovaj natprosečni i vanserijski  talenat uverili smo se da je Emilija lepo vaspitana devojčica, ali i obično dete, koje voli sve što vole deca njenog uzrasta.

Poželimo joj mnogo sreće i zdravlja u daljem odrastanju, a mi ćemo i te kako propratiti njene uspehe i put kojim se razvija njen talenat.

 

 Naj magazin

 

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

PREPOZNATLJIVI KIOSK K 67 SE NALAZI I U NJUJORKU

Next Post

KAKO IZABRATI POKLON PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU?

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

PREPOZNATLJIVI KIOSK K 67 SE NALAZI I U NJUJORKU

Čuveni jugoslovenski crveni kiosk K67, koji većina nas pamti po viršlama, zemičkama i trouglastom jogurtu sada krasi...

27/07/2021