Breaking

KAKO IZABRATI POKLON PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU?

Horoskop i zabava / Život / 28/07/2021

Bliži se rođendan onima koje volite, a vi od mnoštva stvari koje su oko vas ne znate šta da izaberete. Ono što sigurno znate jeste da nije jednostavno izabrati poklon za osobe do kojih vam je stalo.

Ukoliko nam ta osoba nije naglasila šta tačno želi ili vi samo naslućujete šta joj je potrebno, onda se nađemo pred hiljadu dilema: da li će joj „to“ biti korisno, da li da služi samo za ukras, da li je dovoljno lepo, praktično i slično ili ste se do sada nakupovali onih standardnih stvari koje svaki put kupujete baš u to vreme kao što su cveće, parfem, knjiga i slično?

Konfuzija uvek počinje pred sam rođendan, jer u 21. veku svi patimo od simptoma „nemam vremena“. Da biste sebi uštedeli muku i trud, evo jednog kratkog astrološkog savetnika koji vam sasvim sigurno može uštedeti nerve i vreme, a i učiniti da kupovina bude zabavna, a vaš poklon nezaboravan. Sledite ova kratka uputstva i videćete da kupovina poklona neće biti ista kao do sada.

Šta kupiti kom znaku i šta je ono što svaki zodijački znak priželjkuje:

Pripadnicima znaka Ovan izaberite nešto što je neobično i skupo, a pravo u metu pogodićete ako im kupite nešto što oni sami nikada ne bi kupili ili priuštili. Kao vrlo dinamični predvodnici, oni sa mnogo strasti i emocija kreću u pustolovine. Zato se opredelite za ono što će ih inspirisati za nove akcije, da isprobaju letenje, skakanje, ronjenje i sl. Ako je u pitanju dama, opredelite se za komad nakita, tu nikada ne možete pogreštiti, a nekom gospodinu pun pogodak će biti karte za utakmicu nekog dinamičnog sporta, pogotovu ako je u pitanju klub za koji navija. Tehnika i tehnologija takođe fasciniraju ovnove tako da nećete pogrešiti ni u tom izboru, naročito ako je u pitanju poslednji krik tehnike.

Udobnost, funkcionalnost i kvalitet poklona cene svi Bikovi. Fasciniraćete ih, kao hedoniste, skupom bocom nekog retkog pića, kraljevskom masažom, toplim pokrivačem za krevet (naročito od prirodnih materijala), muzičkim sadržajem nekih instrumentala, koji će im omogućiti opuštanje u toplom domu. Sigurno nećete pogrešiti ako ih odvedete na neko toplo, romantično mesto, restoran na nekoj obali mora, gde se služe gurmanska i pikantna jela.

Ako nekom pesimističnom Blizancu poklonite nešto što je u vezi sa humorom, sasvim sigurno ćete mu nekoliko dana zadržati osmeh na licu. To može biti knjiga, pozorišna predstava ili tome slično. Najviše bi ga obradovao i neki poklončić u vezi sa tehnikom i tehnologijom, pod uslovom da je do tada ovladao upotpunosti time, a najviše biste ga izenenadili ako biste mu kupili nekoliko sitnih stvari i upakovali u jedan veliki poklon.

 

Najemotivniji znak u horoskopu svakako je Rak, kome možete pokloniti nešto što ste već čuli da im je potrebno od njih samih. To će u isto vreme reći više od poklona, što njima uglavnom znači da ih volite, cenite i da pažljivo osluškujete njihove želje. Stare kolekcionarske stvari, sentimentalne fotografije, kozmetika za negu lica i tela, kuhinjski setovi, jesu stvari koje će ih najprijatnije iznenaditi.

Za razliku od njih Lavovi vole unikatne, posebne i skupe poklone. Oni su jedinstveni u zodijaku, jer je to jedni znak koji će vam uzeti za zlo ili će se u najmanju ruku naljutiti ako zaboravite da mu kupite poklon. Vole ekstravagantne i skupocene stvari kojima će drugima moći da se hvale i tačno je i to da vam nikada neće zaboraviti šta ste im kupili.

Pragmatične Device će vam biti zahvalne ako im kupite knjigu za edukaciju, rokovnik ili planer, parfem, saksijsko cveće, a nikada vam neće zameriti na ceni. Može poklon koštati i 1 jedini dinar, ali je bitno da im je baš ta stvar potrebna.

Jednoj Vagi koja voli modu i modne detalje svakako poklonite bar komad odeće. Uvek će naći načina da ga uskladi sa nećim što već ima, možete to učiniti i sa efektnim modnim detaljima, kao što su ešarpa ili kravata, jer koliko god imali toga, nikada im nije dovoljno. Estete su i gledajte da sve bude svedeno, jednostavno a opet uočljivo i efektno.

Muškim i ženskim škorpijicama obavezno poklonite donji veš ili neki komad odeće, gde će doći do izražaja njihov seksipil i privlačnost. Možete im uzeti roman kriminalističkih priča ili bilo šta što je u vezi sa misterijom. Pokušajte da im kupite neko slatko vino ili korpu suvog voća koja će im biti afrodizijak. Sigurni smo da nećete pogrešiti.

Uh..šta kupiti strelcu? Aktivni i avanturistički strelčevi bi najviše voleli izlet na mestu gde nisu bili, turistički aranžman tamo gde ne idu svi ili pak kurs neobičnog sporta ili poseta cirkusu bi ih oborila sa nogu. Ukoliko im poklonite i nešto od sportske opreme, niste daleko od pogotka u centar.

Jarčevi vole samo ono što ima neku svoju simboliku. Od drugih očekuju sitnice i neće vam zameriti ma koliko da vam košta poklon ako on podseća na neki događaj ili mesto koje ih je usrećilo. Držaće ga na vidnom mestu kao da ste im poklonili ko zna šta. Ako se radi o vama bliskoj osobi, uvek joj možete ponuditi i novac umesto poklona, kojim će ona sebe usrećiti. Retko i jedinstveno — nešto na šta treba obratiti pažnju kada su pokloni za njih u pitanju.

Vodolija je uvek za što luđi i neobičniji poklon. Oni su poklonici trendova, te su za njih elektronika i putovanja idealan poklon kako bi uživali negde sa novim foto-aparatom, telefonom i sl. Ukoliko im kupite garderobu, njima će to biti WAUUU, ali, verujte, to mora biti zadnji modni krik.

Romantične ribe su onaj znak koga možete obradovati i dobrom knjigom, CD-om, filmom ili pozorišnom predstavom, ali to nikako ne sme biti lako dostupan sadržaj. Masažu aromaterapijom takođe nikada neće odbiti, a svugde gde ima prefinjene romantike i nežnih pastelih boja, one će osećati kao da su vam najvažnije osobe na svetu.  Dekorativni i predmeti za dom su takođe izvanredan poklon svakoj ribi.

Naj magazin

 

 

 

 

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

MALA VIOLINISTKNJA IZ NIŠA

Next Post

BELGRADIINA NE PRATI TRENDOVE, VEĆ RADI PO OSEĆAJU IZ DUŠE I TO JE ČINI POSEBNOM

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

MALA VIOLINISTKNJA IZ NIŠA

  Emilija Anastasijević je šestogodišnja devojčica iz Niša koja je briljirala na mnogim svetskim takmičenjima...

28/07/2021