Breaking

RODJENDANSKA ŽURKA ACE LUKASA

Kratke vesti / 02/11/2022

Najveću žurku na Balkanu, spektakularni koncert Ace Lukasa i Folk Haus benda, a ujedno i prvi koncert u Štark Areni nakon pandemijen će se održati.  03.11.2022. godine od 21 časova.

Koncert muzičke mega zvezde, Ace Lukasa, simbolizuju krunu  veoma uspešne posebne muzičke karijere, a koncert koji vas očekuje  trećeg novembra biće prava muzička poslastica obzirom da će Aca proslaviti svoj rođendan zajedno sa armijom svojih obožavalaca.

Nakon širokog spektra uspeha koji su se nizali tokom višegodišnje muzičke karijere.   2021.godinu obeležila su nova dostignuća – Od objavljene autobiografske knjige “Ovo sam ja” koja će biti ekranizovana i predstavljena u seriji “Kafana na Balkanu”, velike turneje na stadionima širom Srbije, albuma “Uspavanka za ozbiljne bebe”, do novih pesmama u okviru albuma “Oskar”. Opet je danas nedelja”, numera posvećena Džeju Ramadanovskom koja je ujedno i prva numera na pomenutom albumu, U tri lepe”, zatim duet sa muzičkom zvezdom Draganom Mirković “Sada i zauvek” kao i numera“Oskar”. Raznobojnom i jedinstvenom opusu virtuoznog Ace Lukasa u 2022. godini pridružuju se i nova muzička dela, numere Pokidan”, “Jednom” i Duge staze” koje su oborile sve rekorde slušanosti, a na prvom koncertu 14.04. snimljeni su i prvi kadrovi za seriju i film “Kafana na Balkanu”.

Koncerti Ace Lukasa produkcijski nadmašuju svetske standarde i svaki je za “Oskara”, kao i predstojeći koji nas očekuje  sutra 03.11.2022. godine, sa početkom u 21h.

Spread the love

Oznake: ,



Olivera Marinković




Previous Post

VEČERAS JE PREMIJERA FILMA "ČUDOTVORAC TUMANSKI"

Next Post

KAKO ISKORISTITI PAUZU ZA RUČAK?





You might also like



0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

VEČERAS JE PREMIJERA FILMA "ČUDOTVORAC TUMANSKI"

  "Čudotvorac tumanski" je kratkometražni igrani film o čudima Svetog Zosima, tumanskog svetitelja i iscelitelja. ...

01/11/2022