Breaking

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 11-18 septembra 2022.godine

Horoskop i zabava / Život / 11 septembra, 2022

Horoskop od 11 septembra, do 18. septembra,  tekuće 2022. godine

OVAN

POSAO Napredak u karijeri je evidentan. Kada mislite da ste u pravu možete i “glavom kroz zid”. Imate otvorenog neprijatelja na poslu. LJUBAV Pomozite parteru i  preispitajte svoje ponašanje prema njemu. Budite objektivniji kad procenjujete okolnosti u vezi. ZDRAVLJE Osećate neobjašnjiv umor.

 

BIK

POSAO Javlja vam se sumnja da li ste sve odradili u poslednje vreme kako treba. Ne brinite, da niste neko bi vam već skrenuo pažnju. LjUBAV Vi baš umete da pokažete partneru da vam je stalo do njega. ZDRAVLJE Moguć problem sa grlom, izbegavajte hladna I gazirana pića.

 

BLIZANCI

POSAO Taman kad pomislite da ste ušli u mirniju fazu poslovanja, iskrsnu novi problemi sa kojima morate da se borite. LJUBAV Ukoliko ste u nekoj “nedozvoljenoj” vezi, pazite da se nešto ne obelodani što bi I vas I partnera moglo da iskompromituje.  ZDRAVLJE Uradite kontrolne preglede kod lekara specijaliste.

 

RAK

POSAO Vaš ego ne dozvoljava da vas “nadjača” osoba koja nema slične intelektualne kapacitete vašim. Lukava je I prevrtljiva, a vi se od takvih sklanjate. LJUBAV Sada se pitate, u kom pravcu zapravo ide vasa veza, jer ni vi, ni partner niste zaintereovani da opstane.  ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.

 

LAV

POSAO Imate neke ideje, ali niste sigurni kako predpostavljeni mogu da reaguju na njih. Zato ćutite I mudro pratite razvoj situacije na poslu. LJUBAV Partner I vi ste baš u lošim odnosima, a to može brzo da kulminira I krene na još gore. ZDRAVLJE Imate mučnine od nerviranja I sekiracije.

 

DEVICA

POSAO Dok je sunce u vašem sazveždju iskoristite povoljne mogućnosti koje vam se nude. Bavite se obavezama po priroritetu, a ne po ličnim afinitetima.  LJUBAV Objašnjavate  partneru u čemu greši samo dovodi do “zatezanja odnosa” izmedju vas I produbljivanje jaza koji je stvoren. ZDRAVLJE Moguće su probavne smetnje.

 

VAGA

POSAO Neke poslove dugo odlažete, a sada je kucnuo čas da ih finalizujete. Ne računajte koliko ste izgubili novca do sada, bolje gledajte koliko ste dobili. LJUBAV Vaši pragmatični stavovi, nisu za ljubav već za posao, a vi uporno ljubav merite time.  ZDRAVLJE Moguć problem sa hormonima.

 

ŠKORPIJA

POSAO Ne tražite krivce u drugima, već u sebi. Bili ste malo neoprezni I to će vas koštati u nekom budućem periodu. LJUBAV Čežnja je vaše glavno osećanje. Nadate se da će se pojaviti osoba koja će vam vratiti veru u ljubav I osmeh na lice. ZDRAVLJE Pripazite na količinu hrane koju unosite.

 

STRELAC

POSAO Poslovi sa inostranstvom se komplikuju ili su u ozbiljnom zastoju. Možda je trenutak da se malo povučete I razmislite kako ćete dalje.. LJUBAV Partner I vi ste u onoj fazi kada razmišljate više o potomstvu ili starijima,  nego o vašim medjusobnim razlikama I neslaganjima. ZDRAVLJE Reuma

 

JARAC

POSAO Pribojavate se za svoje pozicije. Osećate da je “vrag odeo šalu” I da su promene neminovne, a da će se ticati direkno vašeg radnog mesta. LJUBAV U fazi ste kada želite da kontrolišete partera, a time će vasa veza izgubiti draž. Preispitajte prvo sebe, pa tek onda njega. ZDRAVLJE Proverite vid.

 

VODOLIJA

POSAO Krunisaćete jedan posao pobedom I u poslu idete nepokolebljivo napred. Nisu vam svi saradnici naklonjeni, I to I te kako osećate na svojoj koži. . LJUBAV Partner je divan I pun razumevanja za vas. Svaki proveden trenutak je podrška,  ljubav I nežnost. ZDRAVLJE Nervozni ste i po malo depresivni.

 

RIBE

POSAO Idete putem kojim se redje ide, pa rezultati dolaze malo usporenije. Pratite rokove, jer ćete ako ih probijete, dobiti neke negativne poene. LJUBAV Čudno ponašanje partnera, dovodi vašu vezu u stadijum da želite da se odaljite od njega. To je samo faza, koja će proći, ali vaši nervi su istanjeni I pri kraju za njegov  ludorije. ZDRAVLJE Loša koncetracija.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

TRI OBAVEZNA AKSESOARA ZA MUŠKARCE

Next Post

OD JUTRA DO SUTRA

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

TRI OBAVEZNA AKSESOARA ZA MUŠKARCE

Kada se kaže moda, obično se misli na dame. Tu su muškarci nepravedno zapostavljeni, ali mi baš iz tog razloga ovoga...

September 10, 2022