Breaking

Horoskop za period od11-21 novembra, tekuće 2022- gpdine

Horoskop i zabava / 11 novembra, 2022

OVAN

Ljubav
Raspored planeta u vašem znaku su savršena kombinacija: vazduh raspaljuje vatru, a vatra zagreva vazduh. Ovo su odlični aspekti za strasti i ljubavi koje se očas posla raspire i rasplamsaju. Odlični su za susrete posle kojih više ništa nije isto jer se dvoje prepoznaju i u trenutku spoje. E sad, malo od novozapočetih priča će nastaviti da gori u vremenu, mnoge će se brzo rasplamsati i još brže sagoreti I ugasiti. Ukoliko ste zauzeti, ovo su dani da se volite a da one situacije na kojima se saplićete – preskočite i ostavite ih za neki drugi put. Jer  dani za ozbiljne odluke slede.
Posao
Blizanci su vaše polje pokreta, učenja, dogovora, susreta, kontakata, informacija jer  njihova  energija vam prija i u skladu je sa vama i kako dani budu prolazili shvatićete koliko brzo se dešava sve i koliko vi brzo reagujete na sva dešavanja. To što ste vi brzi  ne znači da su i oni koji su oko vas, pa će verovatno biti po koja raspravica sa kolegama i saradnicima koji se razvlače ili traže “dlaku u jajetu”. Ali, obostrani interes će rešiti mnogo toga. Malo povedite računa o novcu jer ste skloni nepotrebnim troškovima.
Zdravlje
Moguće povrede, niste dovoljno skoncentrisani.

 

BIK

Ljubav
Vi lično ćete biti čas odlično, čas napeto, čas sa puno poleta, čas nezadovoljno, čas će vas ka partneru vući jake strasti a čas ćete se osećati uskraćeno za njegovo vreme i pažnju. Može između vas dvoje biti nervoze, ali tu nervozu ćete uspevati da pretvorite ili u strast ili u konstruktivne razgovore i dogovor. Slobodni Bikovi morate da znate da je moguće   razmišljanje o prošlosti. Kod nekih će se ovo pretvoriti u prihvatanje i zaključak, kod drugih u potencijalni kontakt. Takođe,  ulazak u nove ljubavne priče je sada povezan sa impulsivnošću, potrebom za uživanjima i strastima. Ne baš savršena kombinacija za trajnost.

Posao
Pokušavaćete da se izborite za sebe. Za drugačiji odnos nadređenih prema vama, za povećanje finansijskog dela, za definisanje vašeg statusa. Ta borba će u konačnom skoru dati dobar rezultat, ali početni momenti će delovati vrlo naporno, frustrirajuće, kao da je nemoguće postići dogovor. Budite mudri, ne impulsivni. Taktični, ne drastični. I do svojih ciljeva ćete stići. Previše pritisaka trpite u ovom periodu. Možete se izboriti sa njima i izgurati, ali će vas sve to umarati i pojačavati vam nezadovoljstvo.
Zdravlje
Osetljiv stomak pa pripazite šta jedete.

 

BLIZANCI

Ljubav
Planete vam inicijativu, snagu kroz akciju i kroz reči. Ipak, ratnički stavovi vam daju  tu snagu,  treba je  koristiti mudro, posebno ovo važi za zauzete Blizance i posebno za ovaj period,  impulsivnost i pojačana nervoza mogu dovesti do brzih razmirica sa partnerom koje će se na kraju regulisati, ali će ipak doneti negativnu energiju u vaš odnos. Slobodnima će biti mnogo lakše nego zauzetima jer će ovu energiju koristiti za akciju, nova poznanstva, za uživanje u društvenim kontaktima i provodu, ali i za brze ulaske u vrlo uzbudljive ljubavne  priče.
Posao
Dovoljno energije ćete svakako imati, ali to ne znači da ste svemogući, pa pokušajte bolje da organizujete svoje obaveze. Jer, bićete skloni gomilanju, prihvatanju dodatnih obaveza iako ste i postojećima već prilično zatrpani. Ono što je dobro, nove poslovne šanse vam se mogu otvoriti i moguće je da ćete ući u pregovore oko istih. Iako su ove poslovne šanse vrlo solidne, ti pregovori neće biti jednostavni. Pokušajte da po nekim pitanjima budete taktičniji i mudriji.
Zdravlje
Sitnija, prolazna zdravstvena problematika, koja me da vam pokvari svakodnevnicu.

 

RAK

Ljubav
Rakovi, bilo da su slobodni ili zauzeti u ovoj nedelji mogu imati kontakt sa osobom koja će ih intenzivno privući, ali sa kojom mogu ostvariti samo tajnu priču. Da li ćete ući u to ili ne zavisi samo od vas. Generalno gledano, kod zauzetih se ništa posebno ne dešava, kao da emotivni život prolazi mimo vas. Odnos sa partnerom je čas korektan, čas statičan – niti posebno dobrih niti posebno loših dešavanja nema. Ukoliko ste slobodni – sem te mogućnosti za tajni kontakt i malo prošlosti koja se s vremena na vreme provlači, nema ničeg drugog. Inspirativni su vam kontakti sa prijateljima i društveni život.
Posao
Osećaj da kasnite po nekim pitanjima ili da ste propustili neke prilike – može biti posebno naglašen tokom ove sedmice. Nestrpljenje i nemir vam ne idu na ruku – ne pumpajte sebe impulsivnošću i nervozom i ne jurcajte, tako možete napraviti samo više štete nego koristi. Dolazićete češće u kontakt sa ljudima koji vas na neki način provociraju ili kritikuju.  Upotrebite svoj šarm i diplomatiju da ovo rešite. Niste zadovoljni trenutnim prilivima a troškovi su u ovom periodu dodatno pojačani.
Zdravlje
Više se opustite i odmarajte.

 

LAV

Ljubav
Ispada da vas voljena osoba nekim svojim postupcima, činjenjima ili glupostima,   hladi ili kao da svesno  čini da vaš entuzijazam i energija, kao i želja za uživanjima i lepim dešavanjima opada. Dođu tako neki dani kada se ne razumete ili nehotice povređujete…ne treba praviti dramu oko toga, već pokušati da se razjasnite, progovorite, razumete, uskladite. Slobodni Lavovi  očekuju da ako je bilo nekih emotivnih dešavanja u prethodnom periodu, sada to mogu  polako da razrađuju I planiraju put, izlazak I sl. Bez žurbe, jer brzina donosi uvek pogrešan sud. Takođe, mogućnost iznenadnog kontakta ili susreta koji će vas „pecnuti“ i pokrenuti.
Posao
Sa ne baš naročitim elanom funkcionišete u ovom periodu. U stvari, vi elana i optimizma za posao imate, ali ih nemaju oni sa kojima ste u svakodnevnom kontaktu, pa vam tu lepu energiju „gase“ pritiscima, tovarenjem zahtevnih obaveza, opterećenjima. Energija koju ulažete jeste velika, ali rezultati će biti promenljivi – ne zbog vas, već zbog drugih. Sa njima se sada ne možete usaglasiti, osim prihvatiti trenutno stanje. Dobijate naznake da će neki vaši projekti biti realizovani u narednom periodu.
Zdravlje
Hormonski disbalans, mogući problemi sa žlezdama.

DEVICA

Ljubav
Imaćete jaku unutrašnju potrebu   da osvestite  sve ono što vas muči a što je prikriveno, ali i sve ono što se dešava kod partnera. U zavisnosti od stabilnosti i temelja vašeg odnosa, ovo se može odraziti na različite načine, u nestabilnim odnosima ova nedelja, ali i period na dalje doneće razotkrivanje mnogo toga što je bilo prikriveno, što može duboko potresti odnos. U iole stabilnim odnosima, ovaj će period pokrenuti potrebu da se otvorite jedno prema drugom i tako rešite nesuglasice. Ukoliko ste slobodni možete  preko poslovnog segmenta, eventualno kroz prijatelje, imati novo poznanstvo i jake strasti.
Posao
Nespokoj je ušetao u polje karijere I tu će ostati sve dok ne djodje nešto crno na belo. Za mnoge od vas ovaj će period biti izvanredna prilika da ostvare svoje poslovne ciljeve i naprave velike promene po pitanju karijere. U ovoj  dekadi konkretno možete očekivati nemire, nervozu, pritiske od strane saradnika, klijenta, pa i nadređenih. Posle početne neorganizovanosti i zbunjenosti, vi ćete uspeti da na pravi način rešite svaki zahtev i situaciju. Lošiji odnosi sa nekim od kolega vam unose opterećenje.
Zdravlje
Povišen nivo stresa

 

VAGA

Ljubav
Dobro se slažete savama dragim osobama  i možete  da se usaglasite i dogovorite. A umete I tekako  da se strasno I vatreno podstaknete I  jedno drugom delujete  na strast, uživanje, aktivnost. No, u ovoj dekadi odnos sa partnerom će imati povremene talase nervoze – vas će nervirati zato što se ponavljaju neke situacije koje vam ne prijaju, a voljena osoba će biti napeta i impulsivna. Slobodne Vage ili će imati kontakt i razmišljanje o prošlosti…..ili će pak upoznati osobu koja je po nekim osobinama ili izgledu slična kao bivši partner. Očigledno neke lekcije još uvek niste naučili I do kraja savladali.
Posao
Što više budete žurili, situacije će ići sve sporije ili postajati sve komplikovanije. Saplitaće vas povremeno, posebno u prvom delu nedelje – ali ćete vi nastavljati dalje. Doći ćete u kontakt sa ljudima koji vam ne govore prave informacije ili pokušavaju da vas na neki način oštete, ali ćete vi nastavljati dalje. Možda ćete u ovoj dekadi  biti samo polovično zadovoljni onim što ste postigli ali vrlo brzo će sve doći na svoje mesto. Ne brzajte, tako samo pravite greške koje posle morate rešavati.
Zdravlje

Problem isa sapavanjem.

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Sve vase potreba I intimne želje  su u fazi  promena i kriza – i to će trajati sve do kraja narednog meseca

Oni odnosi koji su u prethodnom periodu pukli sada su u fazi raspodele (“vrati mi moje krpice” fazon) ili pak prihvatanja neminovnosti i suočavanja. Neko će pokušavati sa „pregovorima“ ali bar u ovoj nedelji ti pregovori neće biti naročito uspešni. U međuvremenu, odnosi koji su opstali i dalje su pod turbulentnim uticajima planeta, ali se lakše nego inače dolazi do zajedničkog rešenja. Slobodne Škorpije su usmerene na poslovni segment, ali i segment društvenosti, prijatelja i interneta. Imate velike šanse I opcije za aktiviranje zanimljivih i strasnih kontakata, mada vrlo komplikovanih priča. Naravno, i prošlost je još uvek tu, a vi nikako da je u potpunosti prevazićete ili zaborvite.

 

Posao
Poslovno, nije loš period pred vama. Energija vam je dobra, komunikacija takođe i prilično lako možete pokrenuti mnoge situacije ili napraviti dogovore. Samo isključite impulsivnost i potrebu da solite pamet drugima, a mogli biste i da se bolje organizujete i da ne preskačete detalje ili papirologiju koji su po vašem mišljenju nebitni. Bitni su, odradite sve temeljno. Možete imati manjih nesuglasica sa onima koji su po stažu ili statusu iznad vas – možda smatrate da ste vi u pravu, ali je potrebno prilagoditi

se.
Zdravlje
Osetljivost respiratornog sistema.

STRELAC

Ljubav
Slobodni pripadnici ovog znaka su i dalje u izuzetno jakom periodu koji se vezuje i za ljubavne prilike, ali i za ljubavne neprilike…Strasti su kod vas sada prenaglašene, a gde su strasti primarne – tu racio baš i ne funkcioniše. Pa su tako moguća naglavačke uletanja u odnose za koje vi možda i znate da nisu baš za vas, ali trenutno ne možete da se oduprete zovu privlačnosti koji je toliko jak. Sada je moguće i sedenje na više stolica, i obnavljanje komplikovanih ljubavnih priča, i odnosi sa razlikom u godinama, kilometrima, statusu….i tako dalje….Ako ste zauzeti komunikacija sa partnerom je promenljiva, ali nekako isplivavate…
Posao
Ovaj će period kod mnogih od vas pokrenuti značajne promene (na neke od njih ste baš dugo čekali), ali će isto tako doneti i povišenu energiju i dozu impulsivnosti u kontaktima sa drugima. Konkretno u ovoj dekadi je bitan  odnos sa saradnicima i nadređenima nije baš najsjajniji, pa pokušajte da vi lično merite svoje reči i postupke. Drugi neka rade kako oni hoće, vi budite korektni. Usporenost u poslovnim projektima je rezultat toga što misite da nije parvo vreme za novotarije I inovacije.
Zdravlje
Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

JARAC

Ljubav
U emotivnim i bračnim relacijama ste “onako”, ne baš spektakularan period. Trenutno ste i jedno i drugo okupirani, što ličnom što porodičnom i poslovnom problematikom, ne pokazujete baš neke namere da se prilagođavate jedno drugom i pravite kompromise. Ne mora ovo da proizvede nikakve posebne trzavice, jednostavno – ovih dana ćete se nekako mimoilaziti, oboje ne baš zadovoljni. Slobodni Jarčevi – kroz posao i svakodnevicu su moguća neka dešavanja, ali to je sve još uvek u začetku. Ono što je primarno jeste prošlost ili priče (osobe) koje vas po nečemu podsećaju na bivše partnere.
Posao
Dezinformisani ste po pitanju poslovne svakodnevice i obaveza, kao i odnosa sa saradnicima. Zašto je to tako pitate se. Kao da ste prespavai neke dogadjaje na poslu I da još uvek “dremate”. Za vreme tog perioda kod vas će se desiti ogromne poslovne promene, trud koji ste ulagali u prethodnim godinama će se definitivno isplatiti po vas. U ovoj dekadi biće nekih trzavica u odnosima sa kolegama – previše je nervoze i obaveza a rokovi su izuzetno kratki. Nećete biti zadovoljni finansijama, a moguće je da vam se neki novac i izmakne iz ruku u poslednjem trenutku.
Zdravlje
Problemi sa probavom.

 

 

VODOLIJA

Ljubav
ljubav, strast, uživanja i zabavu potencirae  svakodnevno u kontaktu sa partnerom.  Naljubavisaćete se vi, ali i nanervirati po sto puta za to vreme, ali ako je za utehu – ni u jednom momentu vam neće biti dosadno. Vrlo je izvesno da će više osoba biti „u igri“m  neke od njih se vezuju za prošlost, a neke su glanc nove. I jedne i druge će vam zakomplikovati život, za to se ne brinite. U ovoj nedelji – prošlost i priče slične prošlosti – tuku iz svih oružja po vašem srcu. Da li ste nešto naučili ili je potrebna još koja lekcija? U ovoj će nedelji i partneru i vama biti potrebno mnogo strpljenja jedno za drugo, kao da nikako ne nalazite “zajednčku nit”.
Posao
Više ili manje ste smoreni kroz ovu dekadu. Iako nema loših pokazatelja po vaš posao, niste mi puni entuzijazma i energije – više deluje kao da se razvlačite i odrađujete ono što morate. Evidentno je da ste nečim nezadovoljni – da li finansijama, da li količinom posla i obaveza, da li odnosom, tačnije poštovanjem  saradnika prema vama….A moguće je i da vas trenutno ništa posebno ne inspiriše da biste se stopostotno aktivirali. Pokušajte da nešto više kontrolišete troškove u ovom periodu, novac vam curi na sve strane.
Zdravlje
Fizička aktivnost utiče pozitivno na vas.

RIBE

Ljubav
Ribe ulaze u hipersenzibilnost koja se vezuje za porodicu, dom, koren, ali i prošlost. Nekima od vas naredni period će doneti preseljenje, ulazak pod zajednički krov sa voljenom osobom….ali biće i onih kojima će porodični odnosi postati izuzetno naporni i sami temelji odnosa biti ugroženi. U ovoj nedelji konkretno – partner i vi ste u raskoraku i pod lošom komunikacijom. Ukoliko postoje tajne koje prikrivate jedno od drugog – one sada mogu izaći na dnevni red. Slobodni – prilike za ljubavna dešavanja postoje – ali je itekako moguće da se one vezuju za tajne i paralelne odnose.
Posao
Ne znate na koju ćete pre stranu, jer ispada da svi od vas očekuju da im posvetite svoje vreme i pažnju. Poslovnih obaveza ima zaista mnogo, a nije vam trenutno jednostavno da se organizujete i budete efikasni kao što vi inače umete. Mnoge situacije ćete završavati u poslednjem trenutku i pod velikim mentalnim pritiskom. Iako će dosta toga delovati kao komplikovano, zahtevno i maltene pa nerešivo – vi ćete to ipak uspevati da uradite. Pokušajte da smanjite tenziju u kolegijalnim odnosima.
Zdravlje

Hroničan umor vas sustiže.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

SVAKA ULOGA JE ISKUSTVO ZA SEBE

Next Post

Figueras, grad koji krije najneobičniji muzej na sve

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

SVAKA ULOGA JE ISKUSTVO ZA SEBE

Bojanu  Kovačević-Gajin glumicu, najćešće gledamo u pozorištu I na televiziji. Želju da glumi,   iskazala je u osnovnoj...

November 10, 2022