Breaking

Horoskop od 11. oktobra do 21. oktobra 2022.godine

Horoskop i zabava / Život / 11/10/2022

Ovan

Posao

Poneki  Ovnovi  će želeti da naprave važan korak u životu, ili da reše postavljene zadatke u bilo kojoj oblasti, a naročito u poslu. Morate sve dobro isplanirati, pre nego što neke stvri presečete, jer ovako možete samo “glavom kroz zid”.

Ljubav

Ljubavne afere mogu doći do izražaja među onima koji aktivno traže srodnu dušu. Ako želite da privučete pažnju određenoj  osobi, , možete se poslužiti  savetima ljudi koji su već bili u vašoj situaciji.  Savet nikada ne odbijajte, jer mogu biti zlata vredan.

 Zdravlje

Izbegavaju sporove sa ljudima, to vam utiče na psihološku ravnotežu.

 

BIK

Posao

Astrolozi savetuju ovom znaku da obrate više pažnje na one oko sebe: da budu otvoreni za komunikaciju, da postanu topliji prema novim kolegama, osobama sa manje znanja I iskustva,  I da se ne plaše da troše dragoceno vreme na pomoć.

Ljubav

Negativna osećanja i emocije su sada izuzetno izražene. Bikovi možda žele da vide odgovore iz budućnosti, ali je najbolje da se oslone za važna pitanja na svoju intuiciju koja ih do sada nije ni u čemu izneverila, pa neće ni sada.

Zdravlje

Moguća prehlada.

 

BLIZANCI

 Posao

Prigušiti emocionalnost i osetljivost Blizanaca u poslu je veoma teško, ili čak I osvetoljubivost. Pokušajte da sputate negativne emocije. Od 15 oktobra, važno je da sve odluke budu promišljene, pa zato valja uključiti logiku i razum.

Ljubav

Pokušaji da se objasni neobjašnjivo i reši nerešivo može dovesti do energetske blokade uspeha. Merkur će ženama Blizancima dati mnogo upitnika po životnim  pitanjima,  a muškarcima, neobičan šarm.

Zdravlje

Prekontrolišite krvnu sliku.

 

RAK

 Posao

Rakovi će imati sreću u poslu, ali I veliku podršku predpostavljenih.  Biće uspešni i kreativni, a to vašim kolegama I te kako smeta. Odluka da se istaknete u svim oblastima svog posla,  biće ispravna, ali I osporavana.

Ljubav

Da bi sve uspelo u ljubavi, važno je što manje komunicirati sa tokisčnim ljudima. Astrolozi  savetuju da se što pre oslobodite  destruktivnog osećaja I nesigurnosti. Partner definitivno ne može baz vas, bez obzira šta ga savetuju.

.Zdravlje

Više spavajte.

 

LAV

 Posao

Izmiču vam neke šanse koje su se stvorile u prvoj nedelji oktobra.  Bolje rezultate evidentno je da možete da ostvarite, čak I više nego što ste planirali, ali bez brzopletosti I ozlojedjenosti. Napravite striktan plan i sledite ga, da nešto ne zaboravite  da uradite.

Ljubav

Uz pomoć lukavstva neko će vas navesti na “tanak led”. Idealan recept za lose situacije koje se nameštaju u ljubavi, jeste oslanjanje na prošla iskustva i savete najmilijih.

Zdravlje

Bar delić vremena posvetite sebi

 

Devica

 Posao

Pravilnom raspodelom snaga u poslu, Device će moći da izbegnu probleme. Ovaj pristup će pomoći u otklanjanju stresnih situacija, kojih će u ovoj dekadi biti u izobilju. Uoči ćete nečije nepravilnosti u poslu, što će vas dodatno dovesti do stresa.

Ljubav

Zapali ćete  strast u srcu voljene osobe. Šarm će biti na vrhuncu, a i u centru pažnje  vašeg okruženja  ćete se naći zbog toga. Neki vam zavide na ljubavi I sreći. To ne treba da vas interesuje, dosta ste bili u „trpnom stanju“.

Zdravlje

Dobro se osećate.

 

Vaga

Posao

Krčite sebi put u poslu onako kako znate I umete. Iskompleksirani I oni sa manje znanja od vas će se potruditi da vas prikoče lažima I prevarama. Pripazite kako trošite novac I ne spajajte privatno I poslovno. To vam se već više puta “olupalo  o glavu”.

Ljubav

Privlači vas osoba koja se izdvaja od drugih.  Ovo vam je povoljan period za nove kontakte, putovanja, pronalaženje I menjanje stanova I kuća. Iskoristite ga.  Pre bilo kakvih važnih životnih odluka, konsultujte se sa starijima i iskusnijima.

Zdravlje

Moguć napad virusa.

 

Škorpija

 Posao

Izadjite iz svojih okvira, I pokažite da imate I te kako kreativne I finansijski isplative ideje.  Svi koji traže drugi posao, mogu da se nadaju posle plodnosnih razgovora da će stići I zvaničan dopis o novom početku.

Ljubav

U komunikaciji sa voljenim osobama, astrolozi savetuju Škorpije da kontrolišu bes I ljutnju.  Članovi porodice nisu spremni na saradnju po svim pitanjima sa vama. Mir će vam pružiti osoba koju smatrate prijateljem.

Zdravlje

Pijte više tečanosti.

 

Strelac

Posao

Strelčevi nemaju jasan uvid u svoje poslovanje. Potražite stručnu pomoć advokata ili stručnijih od vas, jer su previdi sasvim mogući. Novac vam izmiče iz ruku, ali nerazumno trošenje uvek odvodi u minus. To je inače vaša „bolna tačka“.

Ljubav

Ovo je savršeno vreme za privlačenje novih osoba u vaš život. Sve živopisne emocije i osećanja koja se javljaju su vaša pokretačka snaga, zato je iskoristite na pravi način. Neko vas ogovara, ne obraćajte pažnju na to.

Zdravlje

Smetaju vam promene vremena

 

Jarac

Posao

Predstavnike ovog znaka očekuje turbolentnih, ali teških deset dana u svim oblastima života.  Važno je da ostanete optimistični I dosledni svojim stavovima. Opasnost može da se javi u obliku novih mladjih I spretnijih snaga koje ne biraju  sredstava da dodju do cilja.

Ljubav

Postoje jednostavni načini da održite dobro raspoloženje, ali umete da potonete bez posebnog razloga. Jarčevi ne mogu mirno da sede, jer su šanse za zaradu I dobitke veoma velike. Češće izlazite i komunicirajte, to će vam podizati tonus.

Zdravlje

Uradite kontrolne preglede.

 

Vodolija

Posao

Kod vas uvek nešto mora da se dešava. Odvojte vreme da se posvetite zaostalim obavezama, koje samo vi možete da rešite.  Nema potrebe da oštro reagujete na komentare kolega. Ako bolje razmislite, oni su dobronamerni.

Ljubav

Voljena osoba će početi da vam posvećuje više pažnje I vremena, a to vama I te kako prija. Vest o nečijoj bolesti, će vam pomutiti ličnu sreću. Tragajte za pravnim rešenjem problema koji imate vezano za porodične odnose.

Zdravlje

Nepravilna ishrana je razlog vaših zdravstvenih problema.

 

Ribe

Posao

Ribe treba da izbegnu konflikte sa višim instancama, jer mogu da naštete same sebi. Čuvajte dokumenta, papire, kartice mogućnost kradje je velika, a to onda košta vremeena I živaca. Poslovni pregovori će proći dobro. Fokusirajte se na traženje novog posla ili novih saradnika.

Ljubav

Teško pokazujete ljubav I emocije, što partneru nikako ne godi. Ono što se traži od vas je direktnost, a ne prećutkivanje I guranje problema pod tepih. Otvoren razgovor bi mnogo toga rešio.

Zdravlje

Po malo ste dperesivni I anksiozni.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

VEŠTINA KUPOVINE

Next Post

Zanimanje Copywriter

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

VEŠTINA KUPOVINE

  Mnoge loše odevene i neuredne žene pravdaju se da im nedostaje novca, da bi se bolje odevale.  To u većini...

10/10/2022