Breaking

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 6. DO 12. SEPTEMBRA, TEKUĆE 2021.GODINE

Horoskop i zabava / 6 septembra, 2021

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 6. DO 12 SEPTEMBRA

OVAN

POSAO:  Nedostatak energije će se reflektovati tako što će vam se poslovi i obaveze nagomilavati. Nemate adekvatan odgovor zašto vam se to dešava.

LJUBAV: partneru ste dali reč i morate je održati. Zajedniči put, može vam doneti i korsit a ne samo zadovoljstvo.

ZDRAVLJE:Hroničan umor.

BIK

POSAO: Tenzija na poslu traje, ali sve što počne mora i da se završi. Očekujete rešenje neke papirologije koja vam je u prošlom periodu donosila probleme.

LJUBAV:Neko ko vam plasira ironiju u svakodnevnoj komunikaciji zaista krije i loše namere. Partner očekuje od vas posvećenost i da provodite više vremena zajedno.

ZDRAVLJE: imate preskakanja u radu srca.

BLIZANCI

POSAO: Neko će želeti saradnju sa vama. Ne odbijajte nikoga apriori, razmislite dva puta pre nego što kažete „ne“.

LJUBAV:Veliki broj komentara od osobe do koje vam je stalo, vas zbunjuju. Mislite da neopravdano stižu na vašu adresu.

ZDRAVLJE:Konfuzni ste i zaboravni.

RAK

POSAO: u poslu drugi prave zbrku, greške i previde, a vi morate da ih rešavate. Jedino ste vi trezveni i orni za temeljni rad.

LJU BAV:Partner se mistično ponaša i imate utisak da nešto krije od vas. Grešite, samo je opterećen sopstvenom situacijom na poslu.

ZDRAVLJE: Oblačite se slojevito.

LAV

POSAO: Napeta situacija na poslu vas opterećuje. Imate utisak da se baš sve urotilo protiv vas: kolege, situacija,konkurencija. Radite stvari po prioritetu.

LJUBAV: Harmonija u ljubavi bar kod vas nije dugog veka. Vi ste od onih koji se svete i redovno vraćaju parteru „milo za drago“.

ZDRAVLJE:Ako ste pušač, manje pušite,

DEVICA

POSAO: Sunce u vašem znaku, donosi mnoge pozitivne prilike za napredovanje. Vi ste uporni i analitčni, tako da ćete izabrati prave.

LJUBAV:Ukoliko niste bili iskreni prema partneru, loše će se odraziti na vaš odnos. Ne iščudjavajte se što vas izuzima često iz svojih planova.

ZDRAVLJE: Moguće vrtoglavice.

VAGA

POSAO:Nerviraju vas tudji saveti i sugestije ma kako dobronamerni bili. Pazite kako trošite novac, inače odoste u dugove.

LJUBAV: Možete nasesti na slatkorečivost i laži jedne osobe koju poznajete površno i kratko. Budite oprezni u davanju obećanja,koja ćete morati da ispunite.

ZDRAVLJE:Loše spavate.

ŠKORPIJA

POSAO: Odradili ste sve bitnije poslove i došlo je vreme za kratak predah. Vi ne bi bili vi-ne umete da odmarate i stalno ste aktivni i radite na novim idejama.

LJUBAV: Brine vas osoba do koje vam je stalo. Kao da je izgubila interesovanje za ljubav. Ne sekirajte se, ovo je samo prolazna faza.

ZDRAVLJE:Imate višak kilograma, redukujte ishranu.

 STRELAC

POSAO :Mali zastoj u poslovima i dinimaci kretanja. Nemojte biti površni pri radu, to može da vas zaista košta. Manji dobitak će stići krajem nedelje.

LJUBAV:Pogrešno ste shvatili nečije reči ili postupak. Ljutnja će kod  vas biti kratkog daha, što je dobro za vaš intimni odnos.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

JARAC

POSAO:Vaša želja da pomognete drugima će biti pogrešno protumačena, zato ne insistirajte ako neko ne želi pomoć i misli da  može sam.

LJUBAV:Ljubavna glavobolja je prolaznog karaktera i vrlo brzo će početi da vam ponovo „cvetaju ruže u ljubavi“. Ako ste sami, udvaranje jedne osobe će vam jako prijati.

ZDRAVLJE:Prolazna nervoza.

VODOLIJA

POSAO:Kod vas sve stalno mora da teče i da se menja, pa vam je sada kada je sve statično i uobičajeno, pomalo dosadno u poslu.

LJUBAV: Neko vrlo otvoreno baca Amorove strelice na vas, a vama je samo čar igre na pameti. Druga osoba ipak ima ozbiljne emocije, pazite da je ne povredite svojim ponašanjem.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE

POSAO:Ražalostiće vas postupak nadredjenih koji će stati na stranu onih koji ne rade, već žive od stare slave.

LJUBAV: Pala vam je na pamet ideja koju ne znate kako da sprovedete u delo, jer partner ima drugačiji stav o tome.

ZDRAVLJE:Grlo vam je osetljivo.

Naj magazin

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

MUZIKA JE VAZDUH KOJI DIŠEM

Next Post

AKTUELNO...

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

MUZIKA JE VAZDUH KOJI DIŠEM

Daniel Kajmakoski popularni makedonski pevač, kompozitor mnogih hitova, pobednik ,,X Faktora" i humanitarnog serijala ,,Tvoje...

September 4, 2021