Breaking

TRI OBAVEZNA AKSESOARA ZA MUŠKARCE

Life style / Život / 10 septembra, 2022

Kada se kaže moda, obično se misli na dame. Tu su muškarci nepravedno zapostavljeni, ali mi baš iz tog razloga ovoga puta se obraćamo  njima. Moda I trendovi, ni njih ne zaobilaze. Ako želite da privučete  pažnju suprotnog pola, onda su ovi aksesoari esencijalni deo vašeg modnog stila. Potrudite se da bez ovih dodataka ne izlazite  nigde,  jer će oni vaš stil dovesti na viši nivo. Evo o kojim aksesoarima je reč:

 Naočare za sunce

Žene su rekle da naočare čine muškarca misterioznim i da je to ono što ih najviše privlači pažnju.

Sat

Sat je više od pokazivača vremena. To je aksesoar koji poboljšava stil i izgled jednog džentlmena, a žene vole kada muškarac na svom zglobu nosi lep i kvalitetan sat.

 

Mobilni telefon

Pošto živimo u modernom dobu, prosto je neverovatno da danas nemate pametni telefon pri ruci. Zbog toga je važno da ga uvek nosite sa sobom. On vam može poslužiti za različite situacije, ali takođe može biti koristan kada su devojke u pitanju. Uz njegovu pomoć možete lako razmeniti kontakte sa osobom koja vam se sviđa.

Spread the love

Olivera Marinković
Previous Post

STARINSKI RECEPT ZA ŠLJIVOPITU

Next Post

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 11-18 septembra 2022.godine

0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

STARINSKI RECEPT ZA ŠLJIVOPITU

Pripada starim kolačima, kada se za pripremu koristilo jako malo sastojaka i to pre svega nekih osnovnih, a sama priprema...

September 9, 2022