Breaking

Nedeljni horoskop za period od 18.  do 25. septembra, tekuće 2022. godin

Horoskop i zabava / Život / 18 septembra, 2022

OVAN

Probijanje rokova se dešava zbog vaše dezorganizacije. Pokušajte da svoje obaveze selektujete, kako bi ste sve stiglni na vreme. LJUBAV: Partner nema razumevanja za to što želite „malo slobode“. Ne objašnjavajte previše svoje ponašanje, to ga samo dovodi do besa. ZDRAVLJE-Prekontrolišite svoje zdravlje.

BIK

POSAO: Kolege sa posla vas sputavaju da svoje zadatke  odradite kako treba. Pokušajte da budete nezavisnijii i samostalniji. Ne oslanjajte se na druge. LJUBAV:Čudesna enegija struji izmedju vas i osobe sa posla. Te iskrice bi neki nazvali simpatijama, a naš savet je da ne mešate posao i zadovoljstvo. ZDRAVLJE: Pojačan apetit.

BLIZANCI

POSAO: Vaš radni elan je na minimumu, i ne znate kako da povratite svoju snagu. Malo ste u finansijkom škripcu, ali zaista neoprezno trošite novac. LJUBAV: Partner nije dužan da trpi vaše hirove, ni „bubice“. Koliko god se vama činilo da ništa ne zavisi od vas, vi ste ipak ta osovina koja pokreće vezu. ZDRAVLJE: Hranite se dijetalnije

RAK

POSAO: Nemate dovoljno autoriteta prema kolegama pa oni tada zloupotrebljavaju vašu dobrotu i želju da svima pomognete. Tada oni napreduju, a vaš posao trpi. LJUBAV: Korigovali ste maksimalno svoj stav prema partneru. Medjutim, problem je u njemu, a ne u vama. Vi ste previše tolerantni i stalno popuštate. ZDRAVLJE: Uzimajte više vitamina, imunitet vam je u padu

LAV

POSAO: Niste baš uvek u pravu, ali vi po svaku cenu želite da isterate svoje. Kolege nemaju previše sluha, za vaše novotarije, pa vam to može biti ozbiljno zamereno, jer se čini da svoj posao ne radite kako treba. LJUBAV: Zaista želite da vam se nešto desi što će podgrejati vašu strast i ljubav koju ste nekada gajili prema partneru. Moguća ogovaranja ili loše vesti iz daljine. ZDRAVLJE: Umorni ste, više se odmarajte.

DEVICA

POSAO: Same se nameštaju situacije, da profitirate u poslu ili novac može da vam stigne od osoba od kojih i ne očekujete. Potrebna vam je i te kako ta finansijska injekcija. LJUBAV: Inat je nešto što upotrebljavate s vremena na vreme, ali partner zna kako da u tim trenutcima izadje sa vama na kraj. ZDRAVLJE: Više spavajte.

VAGA

POSAO: Sve u poslu se dešava suprotno vašim očekivanjima. Bićete neprijanto iznenadjeni napodom kolege, koga ste cenili i verovali mu. LJUBAV:Sumnjičavi ste prema partneru, iz prostog razloga što „koga jednom zmija ujede, i guštera se plaši“. ZDRAVLJE:Kontrolišite krvni pritisak

ŠKORPIJA

POSAO: Vaša konkurencija ne miruje, pa se stalno pitate šta vas još očekuje od nje u budućnosti. Neki saradnici vam nisu lojalni, a vi ih još i nagradjujete. LJUBAV: Čeznete za jednom osobom, i iako pokušavate da naslutite šta je u njenom srcu. Tajanstvena je, i ne otkriva lako svoje namere. ZDRAVLJE: Proverite vid.

STRELAC

POSAO: Nadate se da će poslovi sa inostranstvom doneti očekivanu dobit. Član porodice je u finansijskom problemu, pomozite mu. LJUBAV: Sačuvajte hladnokrvnost u situaciji koja će vas sigurno izbaciti iz ravnoteže. Vaš partner ni u čemu nema granicu a ni mnogo obzira prema vama. ZDRAVLJE: Moguća zubobolja.

JARAC

POSAO:Manje pričajte, a više radite. Neko samo čeka vašu grešku, da bi zablistao u nečemu gde ima dosta vaših zasluga. Na putu ste da dobijete unapredjenje. LJUBAV: Hvata vas panika jer treba da obavite jedan iskren razgovor sa partnerom, a plašite se da ne ostanete sami. ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi.

VODOLIJA

POSAO:Povežite se sa ljudima koji slično razmišljaju kao vi i koji imaju radno iskustvo približno vašem. Sa mladjima u poslu se nikako ne slažete, pa ih i izbegavajte.  LJUBAV:Šarn je vaše glavno oružje, pa ga koristite kad god „zaškripi“ izmedju vas i partnera. ZDRAVLJE: Izborićete se sa viškom kilograma.

RIBE

POSAO: Sarkazam i ironija u poslu nisu preporučljivi. Borite se argumentima i dobrom voljom da se prevazidje jaz koji se napravio izmedju vas i saradnika. LJUBAV: Nekome ste veoma simpatičini, zbog svoje nonšalantnosti. Dobijate poziv za ljubavni sastanak, koji nikako ne bi trebalo da odbijete. ZDRAVLJE: Smetaju vam promene vremena.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

GROŽĐE

Next Post

VOLIM DA SPOJIM NEPSOJIVO

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

GROŽĐE

Otkad je sveta i veka, ljudi uživaju u čarima grožđa, kao i vina koje se pravi od ove namirnice. Tim arheologa utvrdio...

September 17, 2022