Breaking

OD JUTRA DO SUTRA

Kratke vesti / 12 septembra, 2022

Za sve one koji prate I vole domaće serije, TV Prva će večeras obradovati novom. Reč je o seriji koja obradjuje novinrski život, ispred I iza kamera, protkan ličnim odnosima glavih protagonista. Novinarski posao je od jutra do sutra, a tako se I zove ova serija. Evo kratkog sadržaja:

Za Srnu (Ivana Dudić) i Marka (Milutin Milošević), glavne junake serije „Od jutra do sutra“ ovaj san je odavno postao stvarnost. Zajedno vode najuspešniji jutarnji program u zemlji i u regionu „Jutrovanje“, i smatraju ih najuspešnijim medijskim parom. Zaslužni su za to što je VeTV, televizija na kojoj rade, najjača i najgledanija televizija u celom regionu.

Iako moć VeTV-a počiva na prijemčivosti i izraženom porodičnom kontekstu, koji zadovoljava kriterijume svih gledalaca, glavni nosioci programa VeTV-a i čuvari njenog rejtinga su zapravo bračni par Srna i Marko Todorović. Ovaj šarmantni tandem, svojom neprosrednošću uvukao se u domove publike i postali su nezaobilazni, pridruženi članovi njihovih domaćinstava.

Stub uspeha emisije “Jutrovanje” je Marko Todorović, koji je uspeo da napravi emisiju šarenolikog karaktera, tako da “Jutrovanje” istovremeno jeste i talk show, i informativna emisija, i program koji se bavi gorućim društvenim i gradskim pitanjima, ali povrh svega ima i zabavan karakter. Marko je prava TV zvezda, uspeh emisije leži u njegovoj sposobnosti da očara gledaoce, a kada je na ekranu, rejting raste. On je sve – zgodan je, harizmatičan i javnost ga voli. Naklonost publike je dobio činjenicom da je od jednog napuštenog deteta, odraslog u domu, sopstvenim trudom dospeo do vrtoglavih visina. On je za publiku ostvarenje sna, vesnik nade, potvrda da je u ovom, kao i svakom drugom vremenu, istrajni rad ključ uspeha.

Njegov partner u emisiji i u životu je, ništa manje šarmantna, privlačna i elokventna Srna Todorović. Srna je ranjiva, nežna, ali istrajna žena. Zapravo, idealna žena koja je našla savršen balans između porodičnog života i karijere. Ona je supruga i zvezda, i deluje da joj obe uloge leže podjednako dobro.

Zajedno, Srna i Marko su dobitna kombinacija, omiljeni medijski par, savršeni saradnici koji se sa lakoćom dopunjuju, plasirajući radnim danima na VeTV-u najinteresantniji i najgledaniji program svojim vernim gledaocima.

Za javnost, Srna i Marko Todorović su prosto savršen tandem. Međutim, kada se kamere ugase, shvatamo da je stvarnost u mnogome drugačija, da stvari nisu baš tako idealne kao na ekranu, shvatamo da su Srna i Marko, taj bastion porodičnih vrednosti, zapravo par koji daleko od očiju javnosti vodi paralelne živote, u koje su upućeni samo ljudi u njihovom najbližem poslovnom okruženju, pre svega moćni medijski mogul i vlasnik VeTV-a Vojislav Filipović (Branimir Popović).

Vojislav, zvani Voja Ajkula, je beskrupulozan i ambiciozan čovek, naviknut da manipuliše drugima. Voja voli komfor, novac i žene, a zarada njegove televizije dozvoljava mu mnogo viši standard života od onog o kome je ikada sanjao. U medijskom svetu u kom je rejting sve, Voja uživa jer mu je televizija najgledanija u regionu i što je bolji od Nine (Mina Lazarević), vlasnice konkurentske televizije TOP TV, i njegove bivše žene.

Nina je najveći Vojin neprijatelj, opsednuta je njegovim uništenjem, čini sve kako bi ga osujetila u njegovim poslovnim planovima, ne prezajući ni od čega. Podvale i akcije koje sprovodi sa tim ciljem, i uz pomoć svog vernog i poslušnog, ali trapavog pomoćnika Ivana, vrlo često su izvor raznih komičnih situacija u seriji.

I da vam ne otkrivamo više… Budite večeras uz male ekrane tačno u 21h.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 11-18 septembra 2022.godine

Next Post

BODRUM

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 11-18 septembra 2022.godine

Horoskop od 11 septembra, do 18. septembra,  tekuće 2022. godine OVAN POSAO Napredak u karijeri je evidentan. Kada...

September 11, 2022