Breaking

SVADJA U EMISIJI

Kratke vesti / 19 marta, 2022

Evo kratko sadržaja današnje emisije:

Na pitanje voditeljke emisije “Subotom u šest” Koje su moćne žene?! Bulat odgovara : Žene koje imaju puno dece i koje su se posvetile porodici.  Na pitanje voditeljke Drine Pešić : Da li ta žena može i da radi i ima karijeru Bulat odgovara da ne može.  Drina ponovo postavlja pitanje : To znaci da žene ne mogu da imaju karijeru? Pevač odgovara da je žena rođena za porodicu

Kako je bilo u srednjem veku bolje nego sad!

Drina Pešić balerina i novinarka ga ponovo pita : Znači ja nisam dobra majka? Bulat odgovara : Verovatno  niste jer ste se posvetili karijeri.

Gosti emisije Subotom u šest : Marko Bulat , Daniela Boracheva i Goca Dragišić.

Tema: Afrodizijak savremenog doba- da li su to lajkovi na drustvenim mrežama ?!

Neka od potanja biće: Da li je za zene najveći afrodizijak kada im njihov partner kaže da su pametne, a ne samo lepe? Negde se akcenat u poslednje vreme stavlja samo na fiziku i estetiku, vrlo retko se pominje ta pamet.

Šta misle da li postoji trenutak u životu svake žene, ali i muškarca kada je samo dovoljno kada nam kažu da smo lepi, šarmantni i zabavni? Koliko se puta njima dešavao taj trenutak i bila je dovoljna jedna reč da im popravi trenutak?

Da li pametne žene i profesionalne ljubavnice najčešće koriste komplimente kao moćno oružje za zavođenje jednog muskarca?

Prema istraživanjima – moć, uspeh i finansijska sigurnost jedne žene su najveći afrodizijak. Pitali smo ih šta oni misle?

Ko vrednuje novac više – muškarci ili žene? Istrazivaci napominju da postoje četiri glavne kategorije koje povezujemo sa sadržajem našeg računa u banci, a to su sigurnost, moć, ljubav i sloboda.

Koja je izgovorena reč za muškarca ipak najveći afrodizijak?

Kako na muškarce deluju moćne žene? Da li ih se muškarci plaše ili ih privlače? Vrlo često kada muškarci pomisle da je neka žena moćna, ni ne pridju joj jer se plaše da će biti odbijeni?

TV Studio B 19.03.2022 u 18h 

Urednik Uroš Markov

 

Spread the love

Oznake:Olivera Marinković
Previous Post

PROLEĆNE ALERGIJE

Next Post

TUNIS, BISER SEVERNE AFRIKE

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

PROLEĆNE ALERGIJE

Uskoro nam stiže proleće I mnogi od nas će osetiti neprimerenu reakcju imunog  sistema na stranu supstancu iz prirode,...

March 17, 2022