Breaking

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 27.AVGUST, TEKUĆE 2021. GODINE

Horoskop i zabava / Život / 27 avgusta, 2021

OVAN                                                                                                                                                 

POSAO Nema razloga da danas optužujete druge za trenutno neostvarenje  jer moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u vašoj poslovnoj okolini.   LJUBAVPažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. ZDRAVLJE Smanjite impulsivnost

BIK                                                                                                 

POSAO Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspehu.   LJUBAV Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite. ZDRAVLJE Stomačne tegobe.

BLIZANACI                                                                                                                                 

POSAO  Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist.   LJUBAV Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba.   ZDRAVLJE  Mogući problem sa grlom.

RAK                                                                                                                                                 

POSAO  Svaki vaš poslovni problem ima dobro rešenje pod uslovom da prihvatite koristan savet.LJUBAV Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno.   ZDRAVLJE  Odlično.               

LAV                                                                                                                        

POSAO   Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određne uslove u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.   LJUBAV Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosTI. ZDRAVLJE   Loša cirkulacija.                                                                                                                                                   

DEVICA

POSAO   Imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o poslovnim interesima danas.   LJUBAV Ponekad priželjkujete više nego što je moguće.Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.    ZDRAVLJE  Prati vas umor.

VAGA                                                                     

POSAO  Dan je povoljan da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Postoji osoba za koju vas vezuju zajednički poslovni. LJUBAV    Ljubavni zanos vodi vas ka najlepšem zadovoljstvu.  ZDRAVLJE  Bolovi u mišićima.                                                                                                                                              

ŠKORPIJA                                                                                                                                       

POSAO  Na vama jedanas da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.  LJUBAV  Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje. ZDRAVLJE Kontrolišite krvni pritisak.               

STRELAC

POSAO Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku I da zaštite svoje poslovne interese.   LJUBAV Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.  ZDRAVLJE  Psihička opterećenost.

 

JARAC                                                                                                                                 

POSAO Važno je da ostavite ozbiljan utisak. Novi poslovni događaji mogu da vas predstave u pozitivnom svetlu.   LJUBAV  Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima.  ZDRAVLJE  Preosetljivost.

VODOLIJA

POSAO Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije danas.  LJUBAV Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanjA.  ZDRAVLJE  Moguća glavobolja.                                                                                           

RIBE 

POSAO Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti.   LJUBAV    Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nešto činite u ime zajedničke radosti i sreće ZDRAVLJE  Prekontrolišite vid.                                                     

Astrolog Ivana Minović

 

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

BITI ISKREN ZNAČI DA INSISTIRATE NA SVOM MIŠLJENU I STAVU

Next Post

Od samog početka redovni smo gosti ,,Beer Festa’

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

BITI ISKREN ZNAČI DA INSISTIRATE NA SVOM MIŠLJENU I STAVU

On je novinar, kolumnista, televizijski autor, vlasnik bloga ,,ESTRADAnje”. Neki ga vole, neki ne...On je neko ko ,,puca”...

August 26, 2021