Breaking

Rada Krivokapić – Radonjić knjiga „Odjevanje“

Knjige / Kratke vesti / 9 septembra, 2023

Rada Krivokapić – Radonjić modna kreatorka i stilistkinja izdala je knjigu „Odijevanje”. Namera da spoji dve profesije,  modu i književnost u jednu delatnost, inspirisana je željom da svoje znanje i iskustvo prenese drugima, jer je, kako kaže, odeća svakodnevna obaveza. Knjiga je namenjena i muškarcima i ženama i svojevrsan je odgovor na brojna pitanja koja se postavljaju u svetu mode i odeće, modela, dizajnera i stilista. Tiraž knjige je ograničen, a čitaoci kroz sadržaj otkrivaju odevne predmete koji su uvek aktuelni i koje treba da imaju u svom plakaru osvežavajući ih modnim detaljima koji su u trendu.

-Mnogi tačno znaju što treba da kupe i na koji način da kombinuju odjeću dok se većina nalazi na putu prema njima boreći se sa stilovima, modnim pokušajima i promašajima-kaže Rada.

Komentarišući trend, pojam koji se mnogo upotrebljava kada se govori o modi, Rada kaže da on predstavlja kratkoročne pravce u razvoju mode i trenutno preovlađujući opšte prihvaćen stil odevanja.

-Ići u korak s trendovima je skupo, ali su ono na što je potrebno obratiti pažnju-naglašava kreatorka.

Kreatorka priprema i predstavljanje novog brenda za koji je dizajnirala print.

Spread the love

Oznake: , ,Olivera Marinković
Previous Post

OSIGURAJTE DOM DOK STE NA GODIŠNJEM ODMORU

Next Post

OVO JE MOGLA DA BUDE NAŠA DNEVNA SOBA

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

OSIGURAJTE DOM DOK STE NA GODIŠNJEM ODMORU

Osiguranje kuće dok ste na godišnjem odmoru izuzetno je važno kako biste zaštitili svoju imovinu od potencijalnih rizika...

September 7, 2023