Breaking

KAKO SE KOM ASTROLOŠKOM ZNAKU UDVARATI?

Horoskop i zabava / Život / 16 avgusta, 2023

Svima se treba udvarati različito. Važno je napomenuti da pristup udvaranju može biti individualan i ne treba generalizovati ljude.  Međutim, zabave radi,  evo nekih tipičnih osobina koje pripadnici određenih astroloških znakova često imaju u vezi sa udvaranjem. Imajte na umu da uvek postoje izuzeci, koji će potvrditi pravila koja važe u astrologiji. Ako imate nekog na pameti, pročitajte šta savetuje Naj magazin, pa u akciju:

Ovan Muškarci Ovnovi su često hrabri i direktni u svojim pristupima. Vole da preuzmu inicijativu i budu prvi koji će stupiti u kontakt. Imaju neobične pristupe, puno energije i entuzijazma, što može biti privlačno suprotnom polu. S druge strane, žene Ovnovi takođe vole preuzeti inicijativu, ali to mogu uraditi elegantno i šarmantno. Obično se trude da se pokažu nezavisno i samopouzdano. Zato, ako vam je neki Ovan u zumu, sačekajte da preduzme prvi korak I kaže šta ima.

 

Bik

Bikovi, kako muškarci tako i žene, su obično prizemljeni i senzualni. Vole udvaranje koje je polako, suptilno, postupno, i koje podrazumeva romantične gestove. Muškarci Bikovi često znaju kako da osvoje svojom strpljivošću i čvrstim stavovima. Žene Bikovi mogu biti nežne i pažljive prema osobama koje im se sviđaju, ali takođe mogu biti i prilično tvrdoglave I svojeglave. Generalno I muškarci I žene će pasti na toleranciju, drugarstvo I raširene ruke, ukolko rešite da im se udvarate.

 

Blizanci

Blizanci su inteligentni, duhoviti i društveni. Muškarci Blizanci vole da flertuju sa više osoba istovremeno,  i da se poigravaju rečima kako bi osvojili pažnju drugih. Žene Blizanci mogu biti šarmantne, neodoljive i brze na delu, ali još brze na jeziku, što ih čini zanimljivim sagovornicama. Ako želite da osvojite nekog Bliznaca, radite sve što je neuobičajeno, izjavljujte im ljubav gde god stignete, sigurno će pasti na to.

 

Rak

Muškarci Rakovi su često emotivni i pažljivi. Vole romantične gestove i trudiće se da udovolje osobama koje im se sviđaju. Žene Rakovi su obično nežne, brižne i veoma vezane za porodicu. Udvaranje im može biti suptilno i osećajno. Ako želite da osvojite srce nekog Raka, igrajte na kartu romantike I  sa mnogo pažnje im se posvetite,  sigurno će “pasti“ na to.

 

Lav

Lavovi, kako muškarci tako i žene, vole biti u centru pažnje i često će koristiti šarm i harizmu da bi privukli pažnju drugih. Muškarci Lavovi su hrabri i velikodušni, dok su žene Lavovi strastvene i samosvesne. Ako želite da dominirate u vezi sa Lavom, budite strpljivi I velikodušni I oni će to vratiti istom merom. Ako im se udvarate, sve vatreno će im prijati, a naročito kernite sa neočekivanim izlivima I  izjavama ljubavi.

Devica

Device obično pažljivo analiziraju situacije pre nego što preduzmu korake u udvaranju. Muškarci Device su obično smireni, verni i trude se da se pokažu kao pouzdan partner. Žene Device su praktične, inteligentne i vole pokazati svoje sposobnosti da brinu o drugima. Ako ste neko ko žudi za nekom Devicom, srce će joj zaigrati na svaku sitnicu koju učinite samo za nju. I nikada joj ne dolazite praznih ruku.

Vaga

Vage vole harmoniju i estetiku, pa im je važno da se i njihovo udvaranje odvija na elegantan način. Muškarci Vage su šarmantni, galantni i trude se da pruže prijatan doživljaj. Žene Vage su obično društvene, ponekad pragmatične I pristojne i cene lepe reči i pažljive gestove. Ako treba da pokažete naklonost nekoj Vagi, budite uvek najbolje izdanje sebe u fizičkom smislu I neće moći da vam odoli.

 

Škorpija

Muškarci Škorpije su strastveni i intenzivni u svom pristupu udvaranju. Obično se ne zadovoljavaju površinskim vezama i traže dublje emocionalne veze. Žene Škorpije su harizmatične i tajanstvene, ali mogu biti i izazovne u pristupu drugima. Da bi ste osvojili nekog Škorpiona pokažite mu svoju senzualnu stranu I maštovitost u ljubavnom odnosu, sigurno će “pasti” na to.

 

Strelac

Strelčevi su avanturistički nastrojeni i vole nekonvencionalan pristup udvaranju. Muškarci Strelčevi su optimistični i šarmantni, vole da  flertuju  sa širokim osmehom. Žene Strelčevi su obično duhovite, nezavisne i uzbudljive sagovornice. Ali, da bi vam njihovo srce reklo “da” pustite ih da maštaju o vama, čekaju, a za to vreme pišite im poruke, susretnite se sa njima u prolazu….neće moći da vam odole na kraju.

 

Jarac

Jarčevi su obično ambiciozni i ozbiljni, pa im pristup udvaranju more biti diskretan. Muškarci Jarčevi vole pokazati svoju stabilnost i sposobnost za brigu o drugima. Žene Jarčevi su često suzdržane i trude se pokazati svoju pouzdanost i vernost. Da bi ste ih osvojili, ističite svoj uspeh, moć I ostvarenja. One na to nikada neće biti imune, naročito, ako ste u suprotnim poslovnim sferama.

 

Vodolija Vodolije su nekonvencionalne i originalne. Muškarci Vodolije vole biti drugačiji i privlače ih ekscentrični pristupci udvaranju. Žene Vodolije su često prijateljske, otvorene i cene emocionalnu povezanost s partnerima. Ali ako želite da njihovo srce bude poklonjeno baš vama, budite maksimalno spontani I iskreni, znaće to da cene.

Ribe

Muškarci Ribe su obično romantični, sanjarski nastrojeni i empatični. Udvaranje im može biti nežno i puno emocija. Žene Ribe su osećajne, kreativne i često teže dubokim duhovnim vezama s partnerima. Ne flertujte mnogo sa njima, već sa reči predjite na dela. Oni će to I te kako znati da cene.

 

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

SVE O PEČURKAMA, ŠTO NISTE ZNALI

Next Post

KAKO VREMENSKE PRILIKE UTIČNU NA SPAVANJE

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

SVE O PEČURKAMA, ŠTO NISTE ZNALI

Danas počinje Gospojinski post, a na mnogim trpezama će se naći pečurke. Njih zaista možete koristiti u mnogim jelima:...

August 14, 2023