Breaking

SVE SE TAJNE SAZNAJU…

Život priča / 4 maja, 2023

Zaklela se zemlja raju, da se sve tajne saznaju. Imajte ovu krilaticu na umu, ukoliko mislite da se od sveta nešto može sakriti. Evo priče na tu

temu:

Pre dve godne u našim medijima je zabeleženo to su ljubavnici nastradai dok su vodili ljubav -udario ih grom, (što nije prvi I jedini slučaj kod nas),  a da je pravi skandal nastao tek u bolnici. Pročitajte  u Najmagazinu, šta se sve dešavalo tog kobnog dana:

Bojan Z. (33) i Mirjana M. (36) iz Beograda povređeni su kada ih je udario grom dok su vodili ljubav na makiškoj strani Ade Ciganlije.

Ljubavnici su navodno stradali ispod žalosne vrbe, kada je veliko nevreme zahvatilo Beograd. Ekipa Hitne pomoći odvezla ih je sa opekotinama potpuno nage u bolnicu. Posle ukazane pomoći, Bojan je pušten kući, dok je Mirjana zadržana na lečenju.

Dežurni lekar je za medije i potvrdio da je Mirjana smeštena na intenzivnu negu, ali da joj život nije ugrožen.

– Pacijentkinja je svesna, može da jede i komunicira sa osobljem. Povrede koje je zadobila su teške, ali očekujemo da će se brzo oporaviti. Posete zasad nisu dozvoljene, ali za nekoliko dana rodbina i prijatelji moći će slobodno da je obilaze – potvrdio je dežurni lekar bolnice.

Ipak ovde nije kraj, neposredno posle prijema povređenih ljubavnika u bolnici se dogodio i jedan skandal.

Mlađi gospodin je došao u bolnicu i raspitivao se za zdravstveno stanje povređene Mirjane M. Osoblje bolnice mu je saopštilo na kom je odeljenju i potom ga zamolilo da preuzme njenu garderobu. Međutim, među ženskim stvarima koje je preuzeo bili su i muški odevni predmeti. Tada su mu objasnili da stvari pripadaju njenom mužu, on je zaprepašćeno rekao: “Pa, ja sam njen muž!“

Tada su morali da mu saopšte da je Mirjana povređena u trenutku dok je u prirodi vodila ljubav sa kolegom sa posla – navodi sagovornik.

Prema tvrdnjama dobro obaveštenih krugova,  muškarac je zadobio lakše povrede, jer je bio u ulozi “provodnika“.

Žena je ležala na travi, dok je muškarac u trenutku udara groma bio na kolenima. Ispostavilo se da je elektricitet samo prošao kroz njegovo telo, a potom udario u njegovu koleginicu. Muškarac je imao više sreće i zadobio je samo lakše povrede, dok je njegova partnerka izvukla “deblji kraj”, u svakom slučaju.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

ISTINITA PRIČA IZ ŽIVOTA KOJA JE UZBURKALA REGION TOKOM KORONE

Next Post

Andora

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

ISTINITA PRIČA IZ ŽIVOTA KOJA JE UZBURKALA REGION TOKOM KORONE

On je rođen u veoma uglednoj porodici-otac joj je bio profesor na ekonomskom fakultetu, majka doktor medicine. Imali su život...

May 4, 2023