Breaking

NEKOLIO SIGNALA DA VAS PARTNER SIGURNO VARA

Kutak za psihologiju / Život / 21 februara, 2023

Imate utisak da vas partner vara? Evo sigurnih znakova I pokazatelja da ste u pravu:

Doterivanje
Muškarac u novoj vezi posvećuje više vremena svom izgledu i doterivanju. Često ćete ga videti kako korača uspravno i kako ne propušta rituale lične nege ili pak, provodi više vremena u teretani, frizerskom ii kozmetičkom salonu.
Mimikrija
Nove veze podrazumevaju
intenzivnu mimikriju, pogotovu ako je zaljubljen u tu drugu osobu. To znači da će pokupiti nove gestikulacije i izraze lica, kopirati način govora, pa čak i ukus za muziku i modu.

Oblačenje
Ako muškarac menja garderobu i govor tela ili ako kupuje sam garderobu, umesto da traži vaše mišljenje, to je jedan od najčešćih suptilnih znakova afere koju žene mogu da prepoznaju.

Izlivi besa
Pogrešno je očekivati kako će partner koji vara stalno imati osećaj krivice. Egu je lakše da grižu savesti pretvori u ljutnju, pokušavajući da partnerku osumnjiči za “osobu koja napunpava nervozu u vezu”.
Tako da su izlivi besa normalno ponašanje varalice.

Telefon
Pametni telefon je ključni alat varalice koji će ga učiniti superosetljivim, budnim i pripravnim na skok svakog trenuka kada se neko približi njegovom telefonu, (pogotovu partnerka).
Stalno proveravanje, stalno slanje poruka, otimanje ukoliko ga neko uzme u ruku, izlazak iz sobe kada ga neko pozove , sve su to uobičajeni simptomi afere. Međutim, treba imati u vidu da pojedini neverni partneri koriste i drugi, skriveni telefon.
Izbegavanje kontakta očima
Dubok i dugotrajan kontakt očima pomaže u produbljivanju emocionalnih onosa, a upravo zbog toga varalice će izbegavati kontakt očima poput kuge, upozoravaju stručnjaci.
Pojačan stres
Varanje podrazumeva laganje obema partnerkama uz stano izvrdavanje da ih neko slučajno ne uhvati preko telefona ili na društvenim mrežama. Zbog mnoštva načina na koji se mogu pratiti, varalice su pod neverovatnim pritiskom da sakriju svoje tragove, što im povećava stres, a to je vidljivo i u govoru tela.
To će se ispoljiti i ubrzanim treptanjem, plitkim disanjem, cupkanjem noge ili vrpoljenje, kao i iznenadnim emocionalnim izlivima koji mogu varirati od suza do besa.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

DVE GODINE OD SMRTI ĐORĐA BALAŠEVIĆA

Next Post

PREDAJEM SE ENERGETSKIM SILAMA

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

DVE GODINE OD SMRTI ĐORĐA BALAŠEVIĆA

Novosadski kantautor Djorde Balašević, koga je voleo I poštovao region, preminuo je pre dve godine na današnji dan. Večiti...

February 20, 2023