Breaking

STARA BUGARSKA PESMA ZAPALILA SRBIJU

Kratke vesti / 01/09/2022

Na gitarata Vasko Žabata, na mikrofona Ceca Mecata, toj šće sviri dragi gosti samo za vas “ stihovi su koje kada jednom čujete, jednostavno vam ne izlaze iz glave.

Mnogi fanovi su pokušali da otkriju ko je odgovoran za ovu zaraznu pesmu, a ako je suditi prema društvenim mrežama, pevač, koji je svakako jedan od glavnih aktera, još uvek radi, ali je sada harmonikaš.

„Na gitarata Vasko žabata“, odzvanja mesecima unazad našim prostorima. Pesma je pokorila društvene mreže, nastala je pre mnogo godina a tek sada je postala pravi mega hit i našla put do slušalaca u Srbiji. Pesma je veoma pevljiva, a ako je do sada niste čuli, čujte je i sigurno ćete je pevati danima.

Pesma koju znaju sve generacije, stara je nešto više od osam godina.

Zapravo, Marin Marinov, koji je producent ove pesme, reako je da pesma nastala pre osam godina, i da je deo albuma „20 godina Kamčija  orkestra“. I tada pre  toliko godina je snimljen i spot za ovu pesmu, a da je ona prošla nezapaženo kod publike. Nema člana orkestra koji se zove Vasko, rimuje se samo ime i zato je i ubačeno u pesmu.   Možda će posle ovolike popularnosti, pesma dobiti novo ruho, ali otom potom-rekao je Marinov za medije.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

MUZIKA JE ZA MENE I EMOCIJA I ZABAVA

Next Post

TRI VEŽBE ZA BOLJI VID

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

MUZIKA JE ZA MENE I EMOCIJA I ZABAVA

 Od ranog detinjstva je pokazivala talenat za pevanje. Zbog toga su je neki zvali i „čudom od deteta“. Hrababro je koračala...

31/08/2022