Breaking

ANA STANIĆ IZDALA MAKSI SINGL

Kratke vesti / 10 decembra, 2021

Pop pevačica Ana  Stanić je dugi niz godina prisutna na našoj muzičkoj sceni. Ovih dana je objavila svoj maksi singl “Moja Nova godina”, sa tri autorske novogodišnje pesme. Za ovaj projekat je inspiraciju našla u svetskim  muzičkim  zvezdama,  koje decenijama unazad tradicionalno objavljuju božićne albume sa prigodnim  pesmama. U susret praznicima I prazničnom raspoloženju, Ana Stanić je okupla muzičare  I realizovala tri numere: “Božićno jutro”, “Ja I ti” INoć ledena” . Ove pesme  su predstavljene javnosti ovih dana na svim digitalnim platformama, dok se promocija video spotova očekuje ovih dana na You Tube kanalu ove autorke. Da pomenemo I to da je Ana  komponovala sve tri numere  I koautor je  tekstova, a aranžmane potpisuju tri autora: Ivan Ilić, Vukašin Marković i Mladen Pecović. Ana Stanić  I Ivana Peters će uveseljavati za novogodišnju noć publiku u Crnoj Gori, u Herceg Novom,  u akustičnoj varijanti.

-Sveke godine bude neki trg ili tako nešto, neko smrzavanje,uglavnom,  a ovaj hotel,  kažu, a ja nisam bila tamo do sada zaista,  da je za vrhunsko uživanje,  I po meri hedonista. Radaujem se tom nastupu.

Fotografija koja prati ovaj maksi singl je glamurozna, isto kao I ova koja se pojavila povodom njenog rodjendana početkom decembra, kojom je Ana obradovala svoju publiku I pratioce na Instagramu.

Naj magazin

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

IMATE LI PROBLEMA SA USPAVLJIVANJEM I SNOM?

Next Post

NAJLEPŠE SELO NA SVETU

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

IMATE LI PROBLEMA SA USPAVLJIVANJEM I SNOM?

Imate li problemba sa uspavljivanjem I snom? Već vas vidim kako negodujete I odmahujete rukom.  Ali prvo da vidimo u čemu...

December 9, 2021