Breaking

NIKAD NE BIH PRISTALA NA LOŠIJI KVALITET ZARAD VEĆEG PLASMANA

Biznis i karijera / Life style / 17 jula, 2021

,,Ženstvenost nikada ne izlazi iz mode“, slogan je mladog i uspešnog brenda ,,HERA“, koji je već pobrao brojne simpatije svih dama koje žele svoju figuru, snagu i harizmu pokazati na pravi način. Modeli izrađeni od najfinijih prirodnih materijala zadovoljiće čak i najprobirljivije ukuse klijenata. Zlatno doba Holivuda kao večita inspiracija i uživanje u svakom trenutku kreiranja rezultat su neprikosnovenih kreacija.

Uvek spremni za eksperimentisanje, ali do određene granice, jer je sezualnost upravo ono što žele da zadrže kao lični pečat.

Slogan Vašeg brenda ,,Hera“ glasi: ,,Ženstvenost nikada ne izlazi iz mode“. Šta za Vas znači ,,ženstvenost’’ i da li se ta rečenica oslikava u svakom Vašem komadu garderobe?

-Ženstvenost za mene predstavlja ženu koja odiše nežnošću, ali i snagom. I upravo svaki komad brenda „Hera“ ističe žensku figuru, ali i njenu snagu i harizmu. Doterana žena ima više samopouzdanja, jer spoljašnji izgled podstiče ženstveno ponašanje i stav.

 

Da li nam možete reći nešto više o Vama i Vašem radu, kako su tekli Vaši počeci i kako ste odlučili da bavljenje modom bude Vaš izbor?

-Ljubav prema modi gajim još od malena, a s godinama je postala samo jača. Po struci sam dizajner enterijera, što mi je pružilo mogućnost da kroz rad iskažem svoj osećaj za estetiku. Ali pobedila je moja fascinacija ženom, koja predstavlja stub svakog društva. Danas, kada žene sve više postaju ravnopravnije sa muškarcima, nikako ne smeju da izgube svoju lepotu, duh, samopoštovanje i ženstvenost.

 

Šta je to što ističete u prvi plan kada su Vaši modeli u pitanju i po čemu ste prepoznatljivi?

-„Hera“ svim svojim klijentima nudi mogućnost da željeni model dobiju po odgovarajućoj veličini i određenim merama koje će najbolje istaći njihove atribute. U prvi plan bih, svakako, istakla žensku figuru kao osnovu svakog modelovanja.

 

U modnoj ekspanziji i sve većoj konkurenciji na tržištu, da li pristajete na kompromise ili ipak postoji nešto na šta nikada ne biste pristali radi boljeg marketinga?

-Na kompromis pristajem, ali samo kada to podrazumeva bolji rad. Nikada ne bih pristala na lošiji kvalitet zarad većeg plasmana.

 

Vaši modeli odišu ženstvenošću i elegancijom. Da li se čvrsto držite šablona ili ste spremni da eksperimentišete kada su stilovi u pitanju?

-Uvek sam otvorena za eksperimentisanje! Posebno me raduje kada nekoj elegantnoj haljini dodam neki ,,casual’’ dodatak, ali, naravno, suština svakog komada je da se ne izgubi senzualnost, tako da se u tom smislu držimo šablona!

 

Koje vrste materijala su najzastupljenije kada su Vaši modeli u pitanju. Da li su to materijali domaćih ili inostranih proizvođača?

-Modeli brenda „Hera“ izrađeni su od najfinijih prirodnih materijala kao što su pamuk, svila, viskoza, vuna… ukoliko određena kreacija zahteva nešto drugačije materije, kao što je na primer plise, onda koristimo druge materijale, jer prirodni ne dozvoljavaju plisiranje. Sve materijale od kojih izrađujemo kreacije nabavljamo od inostranih proizvođača.

Gde se nalazi Vaš izložbeni prostor gde budući klijenti mogu pogledati Vaše modele?

-Naš izložbeni prostor se nalazi na Vračaru, u Ulici gospodara Vučića 181. Naš prostor poseduje i parking koji se nalazi u dvorištu odmah pored lokala.

 

Koliko je prethodna godina i pandemija virusa korona uticala na Vaše poslovanje?

-Pandemija je svakako uticala na stagnaciju razvoja svečanih haljina i glamura koji one nose, ali je sa druge strane podstakla razvoj odela i haljina koji su neizostavni deo poslovnih ž Na svu sreću situacija se polako normalizuje i glamur se polako vraća u našu svakodnevnicu.

 

Koji izazov u poslu Vam je bio najteži kada ste pokrenuli sopstvenu liniju i da li baš neki određeni momenat pamtite kao onaj koji je bio presudan za Vaše poslovanje?

-Kreiranje svakog modela na samom početku bio je veliki izazov, ali kako izazovi stvaraju nove veštine rešavanja problema, tako su se s vremenom rađale samo nove ideje koje su dovele do toga da danas „Hera“ ima jedinstvene kreacije koje su i naše mušterije prepoznale.

 

Da li postoji neki proces prilikom kreiranja koji Vam je dosadan ili čak naporan?

-Apsolutno ne! Uživam u svakom trenutku stvaranja kreacija, a posebno me ispunjava krajnji momenat kada ugledam damu koja izgleda savršeno i ističe svoju ženstvenost na najbolji način u našoj kreaciji.

 

Vašim klijentima nudite mogućnost izrade modela po meri, što je za nas dame jako bitno, a takođe tu su i uvek prisutni popusti koje dajete na Vaše kolekcije. Šta je to što u budućnosti možemo očekivati od Vas, kako biste obradovali što veći broj zaljubljenika u Vaš rad?

-Radimo na novoj kolekciji za jesen i sigurni smo da će obradovati naše dame.

 

Imate li uzore u svetu mode?

-Kada kreiram imam svoju viziju koju pratim. Zlatno doba Holivuda mi je večita inspiracija, glumice poput Sofije Loren su mi najbolji primer kako dama treba da izgleda. Divim se radu Elizabete Franči, Viktorije Bekam…

 

Koliko je teško kreirati i imati sopstveni modni brend u Srbiji?

-Svaki posao zahteva ljubav i posvećenost. Ukoliko volite ono što radite, onda sve ide lakše — sa manje napora i više uživanja. Sigurna sam da će žene prepoznati kvalitet i trud i da će ,,Hera’’ naći svoje mesto u modnoj industriji u Srbiji.

I za kraj našeg razgovora šta nam brend ,,Hera“ može ponuditi u bliskoj budućnosti?

-Mnogo novih kreacija koje će mnogim damama pomoći da pronađu svoj stil u kojim će najbolje da prikažu  sebe.

Maja Mijatović

Spread the love

Oznake: , ,Olivera Marinković
Previous Post

SCENA MI SE DESILA SLUČAJNO, POSTALA NEODVOJIV DEO MOG ŽIVOTA I OD NJE ŽIVIM

Next Post

HOROSKOP OD 20. DO 31. JULA TEKUĆE 2021.GODINE

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

SCENA MI SE DESILA SLUČAJNO, POSTALA NEODVOJIV DEO MOG ŽIVOTA I OD NJE ŽIVIM

Voditeljku i novinarku Natašu Ilić Jovanović publika poznaje dugi niz godina. Širokim osmehom nas vodi kroz emisije koje...

July 16, 2021