Breaking

PLENI I OSVAJA NA PRVO SLUŠANJE

Oni koji dolaze / 05/09/2020
kSENIJA Grubešić

Ksenija Grubešić

Kseniju Grubišić je bilo neoguće ne primetiti na društvenim mrežama. Mlada, lepa i talentovana, privukla je pažnju mnogih, a od februara ove godina, Novak Đoković je takođe postao njen pratilac na društvenoj mreži Instagram. To je bio povod da je pozovemo da nam da razgovarmo sa njom.

-Od kada pevate i kako ste otkrili da imate veliki talenat?
– Mama je otkrila moj talenat još kad sam bila devojčica od svega 5-6 godina. Ona je takođe vrlo muzikalna, te sam od nje i nasledila talenat.
– Pošto se samouki, što se tiče sviranja, dokaz ste da sve što čovek pozeli to i može da ostvari.
• Nisam samouka, završila sam osnovnu muzičku školu Vatroslav Lisinski na Banovom brdu, odsek gitara. Samo sam klavijature sama učila da sviram, nešto kasnije, sa 16 godina. Verujem da čovek sve može da ostvari uz dobru organizaciju i posvećenost.
– Da li razmišljate o javnim nastupima ili će sve ostati do dalnjeg u okviru društvenih mreža?
• Uveliko nastupam, već dve godine u lokalima širom Beograda. Na mojoj instagram stranici možete videti kada i gde nastupam.
– PRAVI BUM se dogodio, kada Vas je na Instagramu zapratio Novak Djoković i šta ste pomislili kada ste uglledali njegovo ime medju pratiocima?
-Bum se dogodio i pre Novaka, kada je počelo vanredno stanje. Skoro svakodnevno sam izbacivala kavere na instagramu i za period od svega 3 meseca sam dobila preko 50000 pratilaca. Novak Đoković je doprineo tome da me i mediji zapaze i da krenu da pišu o meni. Kada sam ugledala njegovo ime među svojim pratiocima bila sam presrećna i počastvovana što je najbolji sportista na svetu baš mene, neafirmisanog mladog umetnika, odlučio da zaprati. Zaista sam bila oduševljena i ushićena.

Ksenija Grubešić

Ksenija Grubešić

– Predpostavljam da Vam je to bio vetar u ledja da to što volite nastavite da radite još intenzivnije, jer shvatate da to sve ima odjeka?
-Naravno, kada vidite da se velikom broju ljudi dopada to što radite i da vas podržavaju, imate još veću motivaciju i želju da nastavite da radite i da budete što bolji.
-Kakvi su Vam planovi za dalje?
-Planovi su da završim master studije biohemije na Hemijskom fakultetu univerziteta u Beogradu i da do kraja godine objavim svoju prvu pesmu.
-Da li imate podršku svoje porodice i da li će malo zbog muzike da trpe Vaše osnovne studije?
• Obrazovanje je uvek bilo veoma važno za mene i nisam dozvolila da fakultet ispašta ni u jednom trenutku. Posvećeno sam završila osnovne studije za 4 godine sa prosekom iznad 9, i tek nakon završenih osnovnih studija intenzivnije počela da se bavim muzikom.

Ksenija Grubešić

Ksenija Grubešić

-Uradili ste muziku, za svoju prvu pesmu, ali ne i tekst,Kakvi tekst treba da bude da bi Vas privukao da ga otpevate?
-Tekst treba da bude takav da mogu da se pronađem u njemu i da bude značajan za mene, kako bih i samu pesmu mogla da iznesem što lepše i emotivnije.

– Koje su to pesme i kakvu vrstu muzike inače sluđate?
– Privatno najviše uživam u rok i pop muzici, ali mi je najveći izazov da na svoj način obradim “novokomponovane” i rep pesme i da im svojim glasom i gitarom dam neku drugu, novu dimenziju i zvuk.

-S obzirom na talenat, da li planirate da se u budućnosti profesionalno bavite ili će muzika ostati u domenu hobija i interesovanja.
– Planiram da se više posvetim muzici i da se njome profesionalno bavim u budućnosti.

A MI JOJ ŽELIMO PUNO SREĆE U DALJEM RADU!!!

OLIVERA MARINKOVIĆ

Spread the love

Oznake: , ,Olivera Marinković
Previous Post

SNOVI KAO PROZOR U NAŠ SVET PROMENA

Next Post

BIBLIOTERAPIJA-ČITANJE JE LEKOVITO

You might also like


More Story

SNOVI KAO PROZOR U NAŠ SVET PROMENA

Najradije sebe volim da predstavim kao integrativnog terapeuta koji koristi različite pristupe u svom radu. Svoju bazu...

05/09/2020