Breaking

OTVARA SE RESTORAN DŽEJMIJA OLIVERA U BEOGRADU

Kratke vesti / 14/04/2024

Posle Irske, Brazila, Portugala, Mađarske, Kipra, Indije, Katara, Saudijske Arabije, UAE, „Jamie’s Italian“ uskoro stiže i u Srbiju.

Restoran iz lanca čuvenog britanskog kuvara Džejmija Olivera „Jamie’s Italian“ biće uskoro otvoren u Beogradu.

Na zvaničnom sajtu beogradskog restorana „Jamie’s Italian“ navodi se da će se restoran nalaziti u Hercegovačkoj ulici, u naselju Beograd na vodi.

„Ponosan sam na Jamie’s Italian. Naš sjajan tim je kao velika porodica – brinuće se o vama dok uživate u ukusnoj hrani, pripremljenoj od izvrsno odabranih namirnica. Odlična hrana, vrhunska energija i prelep ambijent“, izjava je Džejmija Olivera koja stoji na zvaničnom sajtu restorana.

Podsetimo, Džejmi Oliver je 2017. zatvorio šest restorana iz lanca „Jamie’s Italian“ u Velikoj Britaniji usled poskupljenja namirnica za italijanska jela koja priprema, do kojih je došlo posle Bregzita.

Kao razloge za zatvaranje dela restorana, osim poskupljenja sastojaka, tada je naveden i trošak za obuku zaposlenih i pad posećenosti.

Džejmi Oliver je svetsku slavu stekao svojim TV emisijama krajem 90-ih i početkom 2000-ih, u kojima je pripremao jela na brz i jednostavan način.

Autor je više kuvara i vlasnik nekoliko lanaca restorana koji posluju širom sveta.

A uskoro i u Beogradu! Pripreme su u toku!

Pročitajte još i ovo:

NEODOLJIVA ČOKOLADNA POSASTICA PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

KAKO PEREMO VEŠ?

Next Post

KAKO DA NE GUBITE NERVE ZBOG MALIH STVARI-TO SU IPAK SAMO MALE STVARI!

You might also like


More Story

KAKO PEREMO VEŠ?

Mislite li da je pranje veša kućni posao koji na dnevnom nivou ne oduzima mnogo vremena? A šta ako vam kažemo da se na njega...

13/04/2024