Breaking

KAKO DA NE GUBITE NERVE ZBOG MALIH STVARI-TO SU IPAK SAMO MALE STVARI!

Knjige/priče / 15/04/2024

Ričard Karlson je napisao jednu divnu knjigu, koja će vam zbog današnjeg tempa života i te kako ustrebati! Pred vama je knjiga koja prikazuje kako da se suočite s malim stvarima koje vas dovode do ludila.

Autor, dr Ričard Karlson, u svom domišljatom i prijateljskom stilu, otkriva načine kako da se opustite usred vašeg izuzetno užurbanog i stresnog života. Možete naučiti kako da raščistite sa svojim problemima i unapredite svoj život, koristeći predloge i savete autora:
„Razmišljajte o preprekama kao o svojim potencijalnim učiteljima”; „Zapamtite da ćete, i kada umrete, ostaviti za sobom nedovršene poslove”; i „Svakako radite jednu po jednu stvar”.
Probajte da živite u sadašnjem trenutku i dopustite drugima da budu u pravu. Tako ćete povećati svoju otpornost na stres. Uz ovu knjigu možete naučiti kako da verujete svojoj intuiciji, da preispitate koliko ste tvrdoglavi i da živite svaki dan kao da vam je poslednji. Doktor Karlson svojim savetima punim brige i podrške razotkriva načine pomoću kojih možete da unapredite svoj život i oslobodite se stresa. Pa, vreme je za čitanje i prmene!

Spread the love

Olivera Marinković
Previous Post

OTVARA SE RESTORAN DŽEJMIJA OLIVERA U BEOGRADU

Next Post

ZAŠTO IDEALIZUJEMO DRUGE LJUDE?
More Story

OTVARA SE RESTORAN DŽEJMIJA OLIVERA U BEOGRADU

Posle Irske, Brazila, Portugala, Mađarske, Kipra, Indije, Katara, Saudijske Arabije, UAE, „Jamie’s Italian“ uskoro...

14/04/2024