Breaking

Mesečni horoskop za februar 2024. godine

Horoskop i zabava / Život / 01/02/2024

Ovan

Težak mesec se sprema vašem znaku. Drama- osećanje hlađenja i razdvajanja neće biti retkost. Uz to ćete se suočavati i sa opadanjem inspiracije, radnim elanom, nepredviđenim kašnjenjima u projektima ili poslovima, ali i sa guranjem nosa drugih ljudi u vaš poslovni život. Kod nadredjenih vase nesnalaženje može izazvati veliki bunt, čak će i razmišljati o tome da vas postave na drugo (niže) radno mesto. To kako vašoj sujeti, tako I vašim kvalifikacijama ne bi odgovaralo.   Ipak, sreća će vam se osmehnuti krajem februara. Većina Ovnova će se boriti i neće lako odustati od svojih zamisli, i promenom stava možete stvari popraviti na bolje. Slično će biti i u finansijskoj sferi, ali ćete morati da uložite  više truda da bi finansije bile u dobrom stanju. Ljubavni život je u statusu quo, jer je vaš akcenat isključivo na poslovnoj sferi.  Ovnovi sa hroničnim bolestima treba da preduzmu preventivne mere. Savetuje se da u toku februara izbegavaju masovne događaje i mesta sa velikim brojem ljudi.

Bik

Bikovi će morati da se odreknu velike kontrole koju inače imaju nad svime što se dešava u njihovom okruženju. Naročito kada su u pitanju veze. Sumnja i strahovi koji će nadvladati Bikove će ometati i produktivnost na profesionalnom planu. Neuspešan početak februara će imati posledice u kvarenju planova za kasni februar što će Bikovi teško podneti. Možda se treba skoncentrisati samo na tekuće poslove, koje možete i žmureći da savladate. Sa kolegama i nadredjenima ste u nekim čudnim relacijama. Ne razumeju oni vas, ali ni vi njih. Stišajte svoj bes, odbrojte do dvadeset ako treba, kad donosite odluke. Treba da budete   strpljivi, tolerantni  i prihvate da uvek i ono loše prolazi. Takođe, trebalo bi da se prilagode situacijama, one vama neće. Ako to učinite, imaćete šansu da drugu polovinu februara okrenete  u svoju korist.  Zdravlje Bikova će biti dobro, a moguće nedostatke vitamina nadoknadite pravilnom i zdravom ishranom. Žene Bikovi neka obrate pažnju na zdravlje reproduktivnih organa.

Blizanci

Za Blizance će ovo biti period suočavanja pre svega sa samim sobom, a potom i sa ljudima za koje mislite da ste ih ostavili daleko iza sebe, I da se oni nikada više neće vratiti u vaš život. Varate se, evo njih, ponovo kraj vas.  Izaći će na videlo informacije koje će vas   naterati da na mnoge stvari u životu gledate iz drugog ugla. Ponekad promena ugla gledanja na stvari, donosi nove rezultate i nova znanja. Zbog toga će se veliki broj Blizanaca povući u sebe.  To će im pomoći da pronađu odgovore i rešenja koja su za njih važna i koja ih mogu naterati da se drastično promene preko noći.  Na profesionalnom planu ne treba ništa da forsiraju, ali neka iskoriste priliku ako je vide. Naročito će sreću imati Blizanci čije su aktivnosti vezane za nauku,   obrazovanje, savetovanje, zdravstvo,   nastavu ili umetnost. Ako budu slušali svoju intuiciju, finansije će im biti u dobrom stanju. U drugoj polovini februara su mogući manji endokrini problemi. To vas tera ili da više jedete ili da imate nagle promene raspoloženja.

 Rak

Februar će za Rakove biti mesec burnih poslovnih dešavanja. Sve što budete radili, biće povezano sa vašom specijalističkom sferom i biće vrlo, vrlo uspešno. Ovo posebno važi za Rakove koji su već na vodećim pozicijama i koji se ne plaše da preuzmu odgovornosti veliki rizik. Rakovi koji su na početku karijere čeka izdašna finansijska nagrada u skladu sa trudom proteklih meseci. Odnos sa kolegama je čas stabilan, čas nestabilan I zavisi od situacije do situacije. Pošto ne zavisi baš sve od vas, prilagodjavajte se stvarima u hodu. Imate dar da primetite sve ono što drugi misle da su uspešno sakrili od svih. Ne pokazujte da znate o čemu se radi, prećutite, ali neka vaši postupci govore umesto reči.  U ljubavi će vaš znak stajati čvrsto na nogama, tako da vas  prmenljivo raspoloženje partnera ne može iznenaditi. Ne terajte za sve mak na konac, budite tolerantniji-samo vama može biti bolje. Zdravlje vam je stabilno, ali su moguće oscilacije pritiska zbog vremena, pa obratite pažnju na to.

Lav

Lavovi će u februaru iskusiti dosta promena. Neke će biti prijatne, neke neprijatne, ali vi ćete se stoički izboriti sa njima. Većinu vas će stići posledice nekih ranijih postupaka, za koje ste iz samog starta znali da su pogrešne. Morate znati da se ništa ne može sakriti pod tepih, I da će sve kad tad isplivati na površinu. Lavovi koji su pokazivali malo poštovanja prema drugima, doživeće sudbinu da im se neće vratiti istom merom. To će biti udarac koji nisu očekivali i koji se ozbiljno kosi sa vašim moralnim načelima. Oni koji su bili fer i mislili i o potrebama drugih, biće nagrađeni. To je pravi momenat da  preispitate  neke svoje poglede na život i odnose prema ljudima.  Partner je neko ko je najiskrenija podrška I oslonac. Zapamtite to, i uzvratite mu istom merom kada bude potrebno. Ukoliko ste slobodni, udvaranje mladje osobe od vas će vam veoma prijati, ali I sami znate da takve veze nisu za duge staze.  Finansije će zavisiti direktno od truda i marljivosti. Lavovma je slaba tačka kardiovaskularni system pa bi trebalo obratiti pažnju na svaki simptom i knsultovati lekara specijalistu.

Devica

Imate dužnike iz prošlosti tako da ćete deo duga uspeti na neki neobičan način da povratite. To će vam malo olakšati I ulepšati dane februara. Device će u ovom mesecu morati da ulažu dodatne napore za sve što ih očekuje. Iako finansijska situacija neće izazivati zabrinutost, emocije će zahtevati više pažnje. Kajete se zbog nekih preduzetih koraka, ali sada za kajanje mesta nema. Depresivno stanje u vezama, dotaći će i one u braku. Partner je sve prepustio vama, tako je njemu lakše, a kada nešto ne ide željenim tokom, vi ste dežurni krivac. Moguće je da će i u poslovnom svetu Device morati da prolaze kroz testove i probleme, ali pošto su one vredne I temejne, to će za njih biti samo lestvica više u duhovnom rastu. Međutim, agresivan stav osobe na poslu donosi pregršt neprijatnosti, a vi sa tim ne umete da se nosite.  Zdravlje će biti dobro, ali tenzia i nervoza biće prisutna na svim poljima.

Vaga

Vagama će imati srećne  dane u  februaru  što će se osetiti u svim sferama. Jedino ako budu išle na daleka putovanja, Vage moraju biti maksimalno oprezne i pažljive. Tamo ih zaista vrebaju velike opasnosti I iskušenja.  Na poslu je vrlo napeto I tenzično, ali vi ste kao medijator, koji širi pozitivnu energiju i nudi dobra rešenja. Zato ste dobrodošli kod svih kolega. Drugi deo februara će obeležiti suprotstavljanje uma i osećanja.Kod vas to često ide u različitim pravcima, pa su preispitivanja I vaganja situacija neophodna.  Potraga za idealnom polovinom će potrajati. Još uvek niste na pravom tragu.  Oni koji su u stalnim vezama, osetiće mali zamor od stalnog partnera. Poželećete da negde sami otputujete i da nadjete malo mira za sebe.  Poznanstva sklopljena u februaru sa nekim od zemljanih znakova mogu prerasti u romantična.   Ugrožen vam je hronični endokrini sistem stalnim nerviranjem. Žene Vagen neka obrate pažnju na stopala I noge, moguće su povrede.

 Škorpija

Škorpije će biti pune snage i energije skoro ceo februar. Vide perspektivu i šanse tamo gde ih drugi ne vide. Razgovori koje ćete voditi veezane su za dugoročne saradnje I poslove koji su isplativi na duge staze. Krajem meseca, poželećete pauzu od svega, jer osećate prezasićenje. Neki saradnici se ponašaju neozbilno pa ćete morati da ih sankcionišete.  Jedina vaša mirna luka je partner, koji ima razumevanja za svaki vaš postupak. U ovom periodu ćete biti skloni ekstremnom ponašanju, tako da samo od nivoa svesti zavisi kako će se sve završiti I kako ćete se izboriti sa ovim osećanjima. Neka prijatejstva trpe zbog vaše zauzetosti poslom, a to su ona prava- dugogodišnja prijateljstva koja ne smete ama baš ničim ugroziti.  Finansije će biti stabilne, a čekaju vas novi romantični odnosi sa puno strasti ukoliko ste u solo varijanti. Sredinom meseca je moguća prehlada, a krajem meseca su moguće povrede, posekotine i modrice. Takođe, povećan oprez u saobraćaju neće biti na odmet.

Strelac

Strelčeve očekuju promene vezane za porodicu, rodbinu ili roditelje. Moguće da će zajedno rešavati nagomilane probleme, koji su na naki volšeban način bili zataškavani . Neki od Strelčeva će poželeti da promene profesiju ili oblast delovanja I delokruga posla. Vi ste ipak stvoreni za pokret, za nova iskustva I akcije. Statičnost vas ubija, i zato ćete poželeti kardinalne promene. U toj želji za promenom možete napraviti i neki pogrešan potez, ali vi se ne kajete ni za šta. Snalažljivi ste i motivisani. Na finansijskom polju, Strelčeve će obradovati značajni materijalni dobitak ili  poklon. Samci Strelčevi će imati priliku da se zaljube, mada je diskutabilno koliko će ta zaljubljenost trajati. Za one koji su zauzeti postoji mogućnost da će se ozbiljno posvađati sa partnerom.  Preporuka je da drže svoje emocije pod kontrolom i da ne dozvole da emocije kontrolišu njih. Strelčevi  sa stomačnim bolestima treba da obrate pažnju na svoje zdravlje, paze šta jedu i slično.

Jarac

Februar će za Jarčeve biti mesec stagnacije, ponekog neuspeha I promašaja. To će im teško pasti, ali iz takvih stvari treba izvući pouke i savladati nove lekcije života.  Moguće je da će se mnogi Jarčevi zaljubiti, jer su romantičniji nego što mogu da pretpostave. . Biće im potrebno dosta vremena da razumeju svoja osećanja, naročito onima koji su bili u dugim vezama ili braku. Izbor koji budu napravili, odrediće njihovu sudbinu za duži period. Provod i zabavljanje će obeležiti ovaj mesec, naročito ako ste do skoro bili sami. Zdravlju treba posvetiti više vremena I pažnje jer će imuni sistem zahtevati drastične mere. Preporučljivo je da putovanja iz zabave budu tokom prve polovine meseca, a poslovna u drugoj.  Tada ,pžete računati na sigurne dobitke.

Vodolija

Vodolije će u februaru biti pozitivnog emotivnog raspoloženja. Sve probleme će rešavati bez napora. Partner će im ispunjavati svaku želju, pa će se osećati kao da su na “sedmom nebu”. Novac će Vodolijama lako dolaziti do ruke,   ali će isto tako brzo biti i potrošen. Nemir uma koji je svojsten ovom znaku će igrati važnu ulogu u ovom period I voditi vas do izstraživanja situacija koje vam se učine specifičnim.  Razmišljanje van okvira će pomoći Vodolijama da postignu velike uspehe na poslovnom i profesionalnom planu, zbog čega će biti finansijski nagrađene. Čak su i nove poslovne šanse na vidiku! Porodične Vodolije će morati da pruže pomoć svojoj deci ili roditeljima pri rešavanju nekih važnih životnih  pitanja zbog kojih će im trebati saveti I podrška. Zdravlje će biti dobro, s tim što treba da obrate pažnju na skokove I padove energije. Izbegavajte slatko i alcohol.

Ribe

Ribe će se suočiti sa procesom uništavanja nečeg starog, a da nisu jasni izgledi za novo. To je uvak bolan proces, ali vrlo koristan-najbrže I najbolje učenje. Finansijski aspekt  će takođe doživeti promene jer će se finansijski tokovi preraspodeliti, a to je stvar na koju niste računali. Najbolja taktika za Ribe u februaru jeste miran i isplaniran rad i na profesionalnom i na ličnom nivou. Odnose u porodici ne treba forsirati, stvarima uvek treba vremena da legnu na svoje mesto.  . Za Ribe je bolje da sačekaju inicijativu svojih srodnih duša. Za vas je svako “ne” povreda, a i ne pitate se šta se u stvari krije iza toga. Budite fleksibilniji, jer stvari nisu samo crno bele.  Prevencija prehlade će pomoći da mesec prođe bez zdravstvenih tegoba. U protivnom, prehlada može prerasti u neki oblik bolesti. Za vas upravo važi ono “bolje sprečiti, nego lečiti”.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

RDJENO NOVORODJENČE SA 2,8 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Next Post

MINA NAUMOVIĆ I OGNJEN AMIDŽIĆ OČEKUJU DEVOJČICU

You might also like


More Story

RDJENO NOVORODJENČE SA 2,8 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Jedna žena (41) iz poljskog grada Žuromin, došla je pijana na porođaj, usled čega je novorođenčetu izmereno 2,8 promila...

31/01/2024