Breaking

Mesečni horoskop za jul 2023.

Horoskop i zabava / Život / 01/07/2023

Ovan

Uporni Ovnovi, nema šta. Za vas nema  odmora, granica  ni mira. U prvim danima meseca jula ćete biti energučni ali i tvrdoglavi, a mnogi pripadnici vašeg znaka razmišljaju o napuštanju posla, tražićete premeštaj ili potpunu reorganizaciju onoga što radite. Ovako se više ne može!  Povoljan aspekt planete harmonije na vaš znak, do sredine meseca  jula, će vam omogućiti plasiranje ideja za unapređenje poslovanja u kolektivu. Od 5. jula bićete veoma orijetnisani i na finansije ma koliko prihodovali, ovo je mesec i povećanih troškova. Nije do vas I povećanih prohteva, već do životnih kockica koje su se tako složile. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilan i harmoničan, pod uslovom da nađete “zlatnu sredinu” kada su obostrane potrebe u pitanju. S vremena na vreme izbijaju varnice, tamo gde ste mislili da ste se u potpunosti usaglasili. Pripišite to obostranoj nervozi I pritisku kojem ste bili  izloženi. Slobodni pripadnici vašeg znaka u prvoj polovini meseca započinju interesantnu prepisku, koja bi se, vremenom, mogla razviti u nešto ozbiljnije. No, dobro je da posle svih neuspeha na ljubavnom planu niste pesimista, koji veruje da ljubav njegovog/njenog života nikada neće doći.  Povedite računa o ishrani, emotivno se prejedate, a kilogrami se talože.

Bik

Nervozni i nestabilni Bikovi-strahovi vladaju vama  tokom jula meseca, težnja da sve zavrišite I kako će na kraju ispasti je jača od bilo kojih drugih osećanja koja će se u vama probuditi.  Kad se sve okonča vraća vam se  entuzijazam i volja za delovanjem. Poželećete da se okušate u novim projektima poslovnog karaktera, a ono što je sigurno, jeste da ćete se istaći kao lider u poslovnom okruženju. Mogući su povremeni sukobi s okolinom, kao i nedostatak takta s vaše strane – pa vodite računa u odnosu sa drugima.  Čak može doći I do nekih situacija koje će probuditi vašu agresivnu stranu, što vam svakako ne bi trebalo ni u kakvom slučaju osim u slučaju samoodbrane. Sve će povući konsekvence. Ako ste u vezi ili u braku, ovo je mesec koji je nešto napetiji nego inače. Sve što vas je u relaciji mučilo u prošlosti, sada izlazi na površinu. Stvari se ne guraju pod tepih, već se rešavaju   čim se detektuju kao problem. nesporazumi ili neslagannja. Komunikacija je ključan faktor u odnosu dvoje ljudi. O svemu što vas muči I tišti otvoreno i iskreno porazgovarajte  sa partnerom. Slobodni pripadnici vašeg znaka nailaze na osobu koja je dinamična, ali i prilično tvrdoglava. Na samom početku će vam to biti odbojno, međutim, upornost druge strane će vas zaintrigirati i druga polovina meseca može doneti ulazak u emotivnu vezu. A vama takva vrsta osveženja će I te kako prijati. Baš ste se začaurili I postali nepristupačni za osobe suprotnog pola. Čuvajte se lakših povreda i proverite hormone.

Blizanci

Neopušteni Blizanci, u prvoj polovini meseca planeta harmonije, dogovora ali i finansija, boravi u vašem prirodnom polju ličnosti, pa će ovo biti nekoliko izuzetno produktivnih dana, u kojima ćete, uz pomoć i svog šarma, ali i kredibiliteta, uspeti da postignete ono što budete zacrtali. Na prepreke koje vam se nađu na putu, jurišate hrabro, ne misleći na posledice, jer znate da je uzrok stanja stvari do sada bila vaša statičnost. Moguća je obnova poslovnog kontakta, kao i razrešenje papiroloških zavrzlama. Proverite još jednom dokumentaciju oko koje ste  mučili u proteklom periodu da ne biste napravili neki previd, a to se onda zove dodatna komplikacija.  Ukoliki ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je harmoničan i ovo je period u kojem možete razbuktati strasti u odnosu. Komunikacija je značajno kvalitetnija, ali ne bi trebalo da vas vredja svaka sitnica. Napeti ste I uzburkanih osećanja, a to partner ne treba da oseti iako ništa ne govorite. Ako ste slobodni, već prvi dani jula mnogim pripadnicima vašeg znaka donose šansu za ljubav, ali će vam, istovremeno, dve osobe privući pažnju pa ćete biti u nedoumici za koga se odlučiti. Na jednu stranu će vas vući razum, a na drugu srce. Dilema, posle duge emotivne pause! Povedite računa o ishrani, posebno o unosu šećera ili masti  u organizam.

RAK

Osetljivi Rakovi ulaze u veoma iscrpljeni i napeti u jul.  Čak i veoma senzibilni, ranjivi  i razdražljivi, jer u proteklom periodu ništa nije bilo po planu I željama. No, bi kako bi,  međutim, već od 5.jula situacija se polako ali sigurno  popravlja i kreće u pravcu za koga vi, lično mislite da je najbolji po sve  sa vašeg posla I iz vašeg ličnog okruženja. Odnos sa nadređenima i generalno autoritetima, koji je bio načet ili loš I pun provokacija,  sada ima priliku da se popravi. Istovremeno, vaša motivacija za rad se vraća, a stižu i rezultati uloženog truda I predjašnjeg rada. Čak ćete biti I dodatno materijalno nagradjeni, za izuzetan doprinos, a to će vam značiti. Ipak, budite oprezni u komunikaciji, jer sa okolinom, zbog nepromišljenosti, možete ući u sukob, ma koliko vaše namere bile dobre I ispravne. Ukoliko ste u vezi ili u braku, partner pokazuje nezadovoljstvo zbog vaše distance. U prvoj polovini meseca, tenzije izmedju vas rastu zbog uobičajenih stvari koje su se do sada u vašoj vezi podrazumevale.  Druga polovina meseca donosi drugačiju sliku i vašu posvećenost voljenoj osob,  i donose dugočekivani sklad I ravnotežu . Ako ste slobodni, jul je rezervisan za porodicu, na prvom mestu, narčito na starije članove, s tim što će vam se ukazati prilika da stupite u tajnu vezu sa osobom sa razlikom u godinama u odnosu na vas ili potpuno različitu od vas. Bićete gotovo nespojivi, ali sve ima svoju čar.
Zdravlje je stabilno, samo povedite računa u saobraćaju.

Lav

Vatreni Lavovi, spremite se na nešto naporniji mesec i biće vam potrebno dosta energije i snage, kao i strpljenja da biste postigli određeni cilj. Ovo je period u kojem ćete “zasukati rukave” i dati sve od sebe da poboljšate svoj poslovni status. Budite spremni i na neodobravanje nekih kolega  iz branše ili okruženja kao i povremena neslaganja s autoritetima. Nije to vama ni prvi, ni poslednji put, ali biće prosto obostrane nelagode u komunikaciji I normalnom obavljanju posla. Pored toga, želećete da obnovite ili sagradite svoj novi autoritet I nametnuti ga drugima. Shvatili ste da tako mora, jer je nepoštovanje osnovna reč koja vlada u vašem kolektivu. Ako ste u vezi ili u braku, ovo je nešto mirniji mesec. Biće toliko mirno I dosadno, da će vaše unutrašnje “ja”malo da se “smori”. Navili ste na dešavanja I dinimaku, pa ćete ovaj mir doživeti kao najstrašniju dosadu. Komunikacija, kao baza svakog odnosa, pa i emotivnog, je dobra, s tim što ćete se u par navrata osećati zapostavljeno od strane voljene osobe. Slobodni pripadnici vašeg znaka će se naći na meti udvaranja jedne stabilne, materijalno orijentisane osobe. Kamen spoticanja i prepreka za ulazak u romansu može biti obostrana, podjednako jako tvrdoglavost i principijelnost.  Ali, osobe poput vas, brzo nastavjaju dalje, tražeći najbolje za sebe.  Ne izlažite se velikim fizičkim naporim, jer kičma I ekstremiteti mogu da stradaju.

Devica

Miroljubive i staložene Device, pred vama je nekoliko kvalitetnih sedmica u kojima ćete se na pravi način organizovati, tako da ćete se moći, istovremeno, posvetiti tekućim obavezama, ali i onim koje su zaostale iz prošlosti. Kada hoćete  I te kako umete da spojite lepo I korisno, a sad je došao pravi trenutak za to. Ne odstupate od svojih uverenja i uspevate da  ih sprovedete u delo u poslovnom okruženju. Do sada se nebrojeno puta dokazalo da je vaša inuicija nepogrešiva, samo je treba slediti. To će doneti i neočekivane dobitke. Ukoliko ste zauzeti, odnos sa partnerom je stabilan, ali oscilacije nastaju kod materijalnih pitanja. Stalno neki iznenadni troškovi, koje vaš partner pripisuje vašem hiru.  Nekoliko dana, sredinom meseca, tačnije, 17.jula, budite oprezni u odnosu sa voljenom osobom, jer se mogu desiti veliki sukobi zbog neslaganja u mišljenju ili ko je u pravu a ko ne. Slobodni pripadnici ovog znaka u julu završavaju s jednom životnom fazom na polju ljubavi i sledi novi početak a prvu priliku za ljubav imate već početkom sledećeg, ali i krajem meseca septembra. Promene ne moraju da budu uvek loše, zašto ih se plašite? Zdravlje je stabilno, ali ste preosetljivi.

Vaga

Nesebične Vage, povoljan aspekt vaše vladajuće planete do petnaestog jula će vam omogućiti lakše postizanje dogovora kao i dobar odnos sa kolegama i nadređenima. Vama će to dati novi vetar u leđa, jer se vaše čekanje isplatilo. Pazite da ne izgubite snagu u sred posla, kada treba da date svoj maksimum. Takođe, već na samom početku meseca, veliki broj pripadnika vašeg znaka stavlja tačku na posao ili projekat kojj su započeli krajem prošle godine. Možete da odahnete, ali pred vas će se naći novi izazovi, koje ćete sa većim zadovoljstvom I s manje poteškoća rešavati. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom se značajno popravlja, a mnogi pripadnici vašeg znaka razbuktavaju stare strasti sa osobom iz prošlosti, sa kojom čas imate, čas nemate kontakt.  Ako ste slobodni, pred vama je mesec u kojem imate priliku da uđete u strastvenu avanturu, ali proverite da li je ta osoba zaista slobodna, jer vam, u suprotnom, ova konekcija može predstavljati opterećenje I doneti veliki problem o kome niste nikada razmišljali. Postajete ljubomorni I posesivni, a to ne liči mnogo na vas.  Proverite organe za reprodukciju, kao i urinarni trakt.

Škorpija

Fatalne Škorpije, vreme je da stavite tačku na ono što ste pokrenuli tokom oktobra i novembra prošle godine. Svoje snage uz bitna pojačanja, stavljate na trenutne poslove iz kojih morate izaći kao pobednik, a ne kao poraženi. To je vaš kapric, a ne stanje na terenu.  Pred vama je mesec u kojem ćete videti svoje domete, kao I  realizaciju poslovnih planova, nakon dužeg perioda stagnacije. Zalaganje i strpljenje  uvek donose rezultat i plodove, samo bez nepromišljenih poteza, koji su vam inače svojstveni. Međutim, neki pripadnici vašeg znaka, takođe, mogu staviti tačku na poslovna partnerstva koja više nisu produktivna. Jaki ste, možete dalje sami. Ukoliko ste u vezi ili u braku, mesec jul donosi buran obrt stvari naročito u odnosu sa voljenom osobom. Izbegavajte rasprave sredinom meseca, jer su sukobi sasvim sigurni u tom slučaju. Mogući su i prekidi, a to bi već za vas bila katastrofalna opcija. Uložili ste mnogo ljubavi  u taj odnos, pa ne bi ste lako da ga izgubite. Ako ste slobodni, plenite svojom pojavom I sigurnošču u sebe, a imaćete bar dve osobe koje su otvoreno zaintresovane za vas. Na samom početku će vam to zadavati glavobolju, a odlučujete se za onu osobu koja pokaže više upornosti i stabilnosti. Tako je to u životu. Zdravlje je u redu, ali se ne iscrpljujte bez velikog razloga I klonite se vrućine.

Strelac

Radoznali Strelčevi, prva polovina meseca  donosi odlične poslovne prilike i rezultate, kao i mogućnost da sa nekim od kolega izgladite odnos. Pored toga, neko iz kolektiva će od vas tražiti savet ili podršku. To će biti iznenadjenje za vas, jer ste mislili da vas ta osoba ne ceni dovoljno. Međutim,  ispostaviće se da je situacija mnogo drugačija nego što ste je vi percipirali.  Javlja se doza zabrinutosti  i straha kada su finansije u pitanju, zbog većeg troška, ali vaš optimizam ipak preovlađuje i nastavljate dalje u dobrom raspoloženju. Partnerski odnosi će biti jako čudni tokom ovog meseca. Ako ste zauzeti, ovo je jedan mirniji period kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju, a mnogi od vas upravo ovo zatišje, doživljavaju kao zatišje pred buru I koriste ga za zajedničko putovanje. Nesporazume I neslaganja ste odložili dok ne dođu do tačke ključanja. Ukoliko ste slobodni, za vas će se zainteresovati osoba koju znate površno preko posla ili poslovnih saradnika. Počećete više da vodite računa o sebi, aktiviraćete se po mnogim pitanjima. Takođe, jul je mesec u kojem ste veoma društveno aktivni i samim tim povećavate šanse za ulazak u vezu. Mogući su upalni procesi, a bolje je da ih sprečite, nego da ih kasnije lečite.

Jarac

Nestrpljivi Jarčevi, izlazite iz jednog izuzetno napornog perioda i čini vam se i u ovom trenutku, da kraja nema. Ima, na svu sreću i već se nazire. Već od petog jula, vi ulazite u daleko bolju poslovnu fazu, posebno u smislu odnosa sa kolegama i nadređenima, što će vam, prvenstveno vratiti mir I narušenu duhovnu ravnotežu. Takođe, primetićete i kako se vaš trud sada primećuje  -donosi sve zapaženije   rezultate I priznanja od konkurenata I svih onih od kojih to ne očekujete. Ipak, ono što vas i dalje zabrinjava su vaše finansije, jer se dešava stagnacija kao i suočavanje sa dugovanjima ili nekom drugom vrstom prepreke na ovom polju, iz prošlosti. Sporna papirologija je takođe došla na red, rešavajte je i sprečite da se problem u vezi nje ne proširi. Ako ste u vezi ili u braku, dajete sve od sebe da popravite odnos sa voljenom osobom i u tome ćete biti prilično uspešni. Malo romantike, zajdeničkih trenutaka I izlasci, daće novu čar vašem odnosu. Slobodni pripadnici ovog znaka se dopadaju osobi koja je orijentisana na karijeru što će vam privući pažnju, a velike su šanse da baš u ovom mesecu promenite svoj emotivni status I to posle dužeg vremena. Prijaće vam promena, jer vam je samoće “preko glave”. Zdravlje je kako kad, ali ima trenutaka kada se osećate baš iscrpljeno i  hronično umorno.

Vodolija

Vi ste neko  ko je rođen kao vođa, pa zato

drage Vodolije, spremite se za izuzetno dinamičan mesec. Nekoliko planeta u izazovnom aspektu sa vašim horoskopskim znakom će pokrenuti brojne događaje na polju posla, aktiviraćete se u želji da poboljšate svoj status, ali je ovo, takođe, period koji donosi i sukobe sa saradnicima. Ili su neistomišljenici ili vrebaju priliku da vam ulove grešku I dokažu da ne radite kako treba.  Budite oprezni kada budete iznosili svoje stavove I ideje. Strpljenje vam nije jača strana, a trebalo bi da baš u ovom period budete I odlučni I strpljivi, jer možda u startu neće biti usvojeni vaši  predlozi I argumenti.  Rešavate se zaostalih obaveza koje su vam u proteklom periodu zadale glavobolju. Finansije su stabilne. Ako ste u vezi ili u braku, jul je veoma buran, zato što druga strana neće tolerisati vašu potrebu da se distancirate ( bilo da je to zbog posla ili prijatelja). A, vi ste takav tip da vam boravak van kuće “puni baterije”. Slobodni pripadnici ovog  znaka preko člana porodice mogu upoznati zanimljivu i veoma senzualnu osobu, koja će ih vrlo zaintrigirati. Sve će početi da se razvija u dobrom pravcu, a vaš strah biće neopravdan. Moguće su povrede.

Ribe

Osetljive Ribe, treba da znate jul mesec je mesec u koji ulazite sa velikim optimizmom,  sa novim planovima i željama na svim poljima. Neki planovi se mogu realizovati, ili kvalitetno započeti već do petnaestog jula. A oni manje bitni, kada se steknu uslovi za to.  Takođe, ističete se u očima nadređenih, pa su moguća i unapređenja za neke pripadnike vašeg znaka, u skladu sa trenutnim statusom. To će prijati vašem egu.  Dobićete dodatno samopouzdanje I veru u sebe i budućnost. Ukoliko se u vama ipak  javi I neki strah, na temu posla I novih obaveza, to je sada predimenzionirano I bez ikakvog stvarnog osnova. Moguć prekid jednog prijateljstva, što će za vas biti težak emotivni udar, jer od te osobe, samo to nikada niste očekivali. Ukoliko ste u vezi ili u braku, između vas i voljene osobe postoje varnice ili nekakv jaz. Ne raspravljate se ili bar ne započinjite važne teme, do 18.jula. Nakon toga, možete da delujete i raspravite sve “krive Drine” koje vas odavno izjedaju. Ukoliko ste slobodni, imate mogućnost promene emotivnog statusa, na samom kraju meseca, ali će vam intuicija govoriti da se ipak malo strpite. Tu osobu ne možete  da procenite I otuda se javlja strah od još jednog neuspeha. Zdravlje je stabilno, ali vremenske prilike I pad energije vas očekuje u ovom mesecu.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

PUSTILA SAM ŽIVOT DA ME VODI

Next Post

Ko stvara naše prbleme?

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

PUSTILA SAM ŽIVOT DA ME VODI

Tijana Čurović je pozorišna I televizijska glumica čijih se uloga rado sećamo i  iščekujemo nove, (https://najmagazin.com/2020/11/13/1594/)...

30/06/2023