Breaking

7 načina da budete privlačnii suprootonom polu

Kutak za psihologiju / Život / 27 maja, 2023

Naslovna fotografija BURST

Naučne studije i analize su pokazale da ako na prvom dejtu pokažete ovih sedam stvari, bićete atraktivniji i privlaniji osobi sa kojom idete na sastanak. Možda nešto od ovoga zvuči čudno, ali to su pokazala istraživanja i ispitanici. Pa, probajte, zašto da ne?

Pa da krenemo:

  1. Kada budete razgovarali, prvi utisak je najvažniji. Pokažite da slušate. Gledajte tu osobu u oči i klimajte glavom ili nekim drugim načinom pokažite da pomno pratite šta ta osoba govori. Tako ćete ostavljati utisak da ste se uživeli u ono što vam sagovornik preko puta vas priča.
  2. Ako ste u prilici, stavite na glavu neobičnu kapu (kačket, beretku i sl) ili neki ukras za kosu. Dokazano je da stavljanjem nekog aksesoara na glavu ste puni samopouzdanja, a sa više samopouzdanja ste privlačniji drugim ljudima.
  3. Ako govorite bilo koji strani jezik, malo ga demonstrirajte pred osobom koju želite zadiviti. Naime, kad govorite strani jezik, to će vas pokazati u novom svetlu i biće vašem šarmu dodatni začin.
  4. Ako vas neko pita, slobodno recite da volite   Nemojte pri tom lagati i pričati o mestima na kojima niste bili, ali o mestima gde ste bili, zašto da ne? Obavezno naglasite da volite putovati, ljudima to  i te kako prija, jer moguće je  da oni tamo nisu kročili nogom… i obavezno izsprčajte neku dogodovištinu ili neobičnu situaciju koja vas je zadesila na odredjenom mestu.
  5. Ponesite sunčane naočari, stavite ih u jednom trenutku, a potom i skinite. Nije pristojno biti sa njima u zatvorenom prostoru.  Tako ćete pružiti vizuelni efekat da je vaše lice simetrično, pa se sitni nedostatci neće ni primetiti.
  6. Odeća koju ćete tog dana obući, neka vam jednostavno „paše“, da bi ste njome pokazali da se dobro osećate u svojoj koži. Ukoliko je nešto na vama preširoko ili preusko, odavaćete potpuno drugačiji utisak nego što želite.
  7. Pazite kakvu obuću nosite tog dana. Naime, dokazano je da žene izgledaju privlačnije u štiklama, ali i muškarci u elegantnim ili kežual cipelama, nego oni u patikama. Posebno žene treba da obrate pažnju da im to budu cipele u kojima znaju da hodaju i hodaju sigurno. To suprotnom polu izgleda baš seksi.  Ako  još niste naučili da u štiklama sigurno hodate, vežbajte kod kuće. Prvo, stanite petom na zemlju, pa potom ostalim gazištem, a ne obratno. Tako će vam hod izgledati sigurniji i stabilniji, a vaše samopouzdanje će se pokazati na  zavidnom nivou.
Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

TERASA JE VAŠE MALO CARSTVO

Next Post

NEUREDNOST ILI KREATIVNI HAOS

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

TERASA JE VAŠE MALO CARSTVO

Došlo je leto i imate mogućnost da od svoje terase napravite svoju oazu. Stručnjeci kažu da to ne morate  da potrošite...

May 26, 2023