Breaking

Od glave do pete u narandžastom

Stil / Život / 11/05/2023

Letnji hit kada su boje u pitanju je svakako narandžasta. Bar za leto 2023. godine. Ova boja se nalazi se na svim odevnim komadima: prva asocijacija na ovu vatrenu boju je nećete verovati- luksuz!!!
Ako ovog leta imate cilj da izgledate moderno I trendi,
ali I da osvežite svoj stajling, izaberite ovu veselu boju, je ćete ovm bojom podići stil na viši nivo. Svom stajlingu daćete jedinstveni pečat, ai, ova i na raspoloženje. Narandžasta je vrlo atraktivna boja koja privlači veliku pažnju i kao takva veoma je popularna i nalazi se na doslovno svim odevnim komadima koji promovišu modni dizajeneri.
Međutim, mnogi su skeptičnu kada je u pitanju nosivost ili kombinovanje ove boje, ali bez bojazni- ona se savršeno uklapa I sa drugim bojama, ma koja da je osnovna u vašem garderoberu.
Paleta boja narandže ima više nijansi, a vi odaberite jednu koja će naglasiti vašu prirodnu lepotu. Onda kada želite da izgledate elegantno, prefinjeno i u isti mah moćno, narandžasto odelo je prvo na listi modnih predloga. Ova boja ima pregršt nijansi, pa ukoliko ne znate kako da je uklopite sa drugom bojom, možete iskoristiti narandžastu u drugačijem tonu od ostale odeće. Ako je u pitanju proslava ili šetnja po gradu, haljine sa golim leđima nikada ne izlaze iz mode. Svetloplave i tamnoplave farmerice su modni klasici. Ali, poslednjih nekoliko sezona dizajneri su smelo eksperimentisali sa farmericama u bojama. I nisu pogrešili! Jedna od najsigurnijih varijanti kombinacije sa ovim farmerkama je kratka bela majičica.
Možda će vam ovo zvučati kao spoj nespojivog, ali ove dve boje se savršeno dopunjuju. Ako volite ljubičastu i narandžastu, kombinujte ih bez straha, jer ćete zagarantovano izgledati trendi i moderno.
Najmagazin je predložio, a vi pronadjie ono što odgovara vašem ukusu I stilu, jer stil je večan, a moda je prolazna!

Spread the love

Oznake: ,



Olivera Marinković




Previous Post

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2023.GODINE

Next Post

TAKMIČENJE U ZVEZDAMA GRANDA JE BILA PREKRETNICA U MOM ŽIVOTU





You might also like



0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2023.GODINE

Ovan Za Ovna je maj harmoničan mesec. Posle mnogo bura I oluja, stiže mir o kome ste maštali. Posebno, njegova prva i druga...

10/05/2023