Breaking

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2023.GODINE

Horoskop i zabava / Život / 10 maja, 2023

Ovan
Za Ovna je maj harmoničan mesec. Posle mnogo bura I oluja, stiže mir o kome ste maštali. Posebno, njegova prva i druga dekada će biti mirne, ali ne dosadne I već vidjene. . Bežite od avantura od 3. do 17. maja. Može vam se dogoditi nešto prema čemu nećete ostati indolentni, ali I vrlo povredjeni. Vi iskreno, a neko samo interesno. Niste za takve kombinacije, zato od njih pobegnite glavom bez obzira, ma kako vam izgedae privlačno. Odbijate da manipulišete novcem, to bi moglo dovesti do gubitaka istog. Niste baš dobro predvideli situaciju, ai to nije kraj sveta, zapravo ni prvi ni poslednji put. Sve što se novcem može platiti, a ne nečim drugim, dobro je. Odluke o kojima je potrebno dobro da razmislite odložite za period 7. do18. maja, jer tada ćete biti najsposobniji da logično razmislite o svemu. Ne dajte da vas zavedu nečije slatke reči I laka obećanja. Povoljno je vreme za kupovinu ili prodaja nekretnine, planiranje izgradnje i popravaka. Glavna stvar je da ne počnete sve odjednom, pa da nastane velika zbrka, jer ne možete biti u isto vreme na dva mesta. Ovanovi treba da štede energiju tokom maja, jer će jun biti mnogostruko naporniji nego maj. Pripremite se za malo teži i zahtevniji period koji počinje nakon 20. maja, tekuće godine. Žilaviji ste vi I od tvrdjeg materijala, nego što se drugima činite, samo vas ometaju alergije I osetljivost.

Bik
U prvoj i drugoj dekadi maja Bikovi treba da sprovedu u delo ono što su još davno zamislili. Kucnuo je čas I sve su se kockice poklopile za ostvarenje tog, za vas velikog cilja. Snage, moći I želje za to će, bez sumnje, biti. Samo da vas ne omete splet okolnosti koji vam ni do sada nije bio naročito naklonjen. Glavna stvar je da ne sedite mirno, već da budete aktivni. Vas ubija pasivnost I ono što se svakodnevno dešava-jedno te isto. Sada ćete moći da napravite iskorak u karijeri i drugim životnim poljima. Budite diskretni u ophođenju sa menadžmentom ili direktnim predpostavljenim od 13. do 17. maja, jer vama je “kratak fitilj”, kada je vaša reč I poštenje na probi. U to ne date da vam se dira, a ni da se posumnja. Drugi deo meseca je idealan za izlaske, druženja, nova poznanstva, poslovne kontakte i brak. U trećem – Bikovi će biti u izuzetno teškoj poziciji. Nije isključeno da se suoče sa prevarom voljene osobe, svađama ili rastankom. Onaj crv sumnje koji odavno “radi” , će se potvrditi I na delu, a to će biti veliki udar na vašu emotivnost, psihu i isksrena osećanja. Pokušajte da radom prebrodite taj ljubavni brodolom. Neće vam biti ni prvi ni poslednji u životu. Emotivna osetlljivost stvoriće probleme sa viskokim pritskom I aritmijama.
Blizanci
Disharmonično stanje Blizanaca je eho situacija koje su se desile pre maja. One su samo posledica, nečega što niste dobro procenili, a tudji sud niste hteli da uvažite. Slušajte više drage ljude i prijatelje u 2023. Mogući su sukobi, nesuglasice i žučne rasprave. Morate shvatiti da ima I onih koji jedno govore, drugo misle treće rade. Zar to do sada niste naučili. Od 17. do 28. biće moguće rešiti neke od problema u poslu. Malo ćete odahnuti I od količine posla, pa eto prilike I za kratak put I za kratak predah. Pregovori za nove prihode će dobro proći. Ne zaboravite da „uključite“ šarm ako želite da poboljšate svoj lični život. Bar ga vi imate na pretek, kad hoćete. Singl Blizanci će započeti ljubavnu vezu, koja može probuditi nežna osećanja I romantiku, a to se odavno nije dogodilo. Nije baš povoljno vreme da se bavite pravnim stvarima i pitanjima, pa ih odložite za početak oktobra, kada vam je povoljniji period za to. Posetite stomatologa, vreme je.
Rak
Rakovi neće morati da brinu o poslu ili privatnom životu u maju. Sve je stabilno i na pozitivnoj osnovi, posebno u prvoj dekadi. Malo ste se rasteretili starih problema. Brinite samo o onome što zavisi od vas, a ono što ne zavisi, pustite vremenu da reši. Tu ste nemoćni. Poslovni kvaliteti će doći do izražaja, zbog čega će Rakovi ostvariti uspeh. Konačno ste shvatii da je kvalitet na prvom a kvantitet na drugom, a ne obrnuto. Odustanite od maštanja između 20. i 27. maja, ali se opustite na drugom polju – slobodno možete postati romantičniji I maštovitiji u ljubavi. To će jako privući partnera. Ako želite, kupite sebi neku sitnicu ili organizujte prijatan put, čisto da malo naprunite baterije I vratite elan koji se zagubio radeći dosadne I nevažne stvari. Rakovi treba da budu ekonomičniji u poslednjih 10 dana maja. Nisu isključene kazne, otplate kredita i novčana pomoć rođacima, a vama kraj godine će u tom smislu biti turbolentan, pun rashoda, I bez standardnih prihda. Poseta lekaru specijalisti je pod obavezno.
Lav
Kod Lavova želja da se nešto uradi ili stvori može se pojačati do krajnjih granica. Ali, to ne znači da morate zatvoriti oči na sve ostalo. Tokom ovog meseca, budite obazrivi u delikatnim situacijama, pazite na reči i intonaciju glasa. Ono što počnete početkom maja daće rezultate krajem meseca ili čak za dva kasnije. Iako vam se to čini kao dug period, nije-bolje je sačekati strpljivo, nego srljati I praviti greške. Imate energije, volje I snage, ali ne vidite stvari onakvima kakve jesu I to je najveća opasnost po vas. Zabava, romantični sastanci i more iskušenja čekaju Lavove u drugoj dekadi maja. Mnogi će se pretvoriti u avanturiste, što nije bezbedno. Naročito posle poslednjeg iskustva, koje je za vas bilo bolno I degradirajuće. Projekti koji su započeti ranije „pucaće“ u trećoj dekadi maja Iskreno, neće vam biti žao, od početka ste bili sumnjičavi I niste verovali ni zeru u njih. Ispostavilo se da je vaša inuticija bila dobra. Nervozni ste I na nevnoj bazi jedete ili pušite.
Devica
Device u maju će biti energične i aktivne. To će im doneti dobit I nove pozicije u poslu. Neumorna žudnja za novinom će joj dati optimizam I veru da stižu neka bolja vremena. Želite da učite, da apsorbujete informacije koje će vam biti korisne u budućnosti. Znate da samo nova znanja I veštine mogu biti put do uspeha. Idite na putovanje, kako biste se opustili ili ispunili pozitivnom energijom. Vaša energija se nadoknadjuje kada se I fizički I psihički izopštite iz stalne sredine. Prijatelji su velika podrška uvek bili I bće. Na njih zaista možete da se oslonite po svim pitanjima. Posebno uspešni dani su od 17. do 28. maja kada će vam nadređeni dozvoliti da uvedete originalne ideje u posao. Ne pokazujte emocije, držite se pod kontrolom. Planovi će se dramatično promeniti, vi to najintimnije I priželjkujete. Došao je trenutak da se situacija izkristališe na svim poljima. U trećoj dekadi maja moći ćete realno da sagledate svoju situaciju-bez ružičastih naočara koje obično nosite. Dobro ste, bićete još bolje kada povedete računa o svom jelovniku.
Vaga
Nije da će Vage tokom meseca maja 2023. morati stalno da se guraju u prve redove na poslu, ali ipak morate biti zainteresovani za nešto novo i neobično. Laktanje vam nije omiljen sport, ali ako bude ustreba- tu ste. Generalno, ako ne zanemarite masovne događaje, projekte i saradnje, možete izaći iz finansijske krize. Obratite posebnu pažnju na to kako trošite na kraju meseca. Novac prištedite, jer je vaš život definitivno ušao u fazu neizvesnosti. Ne bi bilo loše da se konsultujete sa advokatom ili pravnikom, oko nekih teških pitanja sredinom meseca. Njegovi stručni saveti će vam pomoći da se više ne traumirate oko nekih papiroloških rešenja. Vi radite ono za šta ste specijalizovani, a za ono što niste, konsultujte druge. Emotivo ste prazni, ali to nije samo tako ovih dana. Već duže vreme ne nalazite osobu koja vam može dati malo duhvnog mira I da vam neku novu iskricu zapali u srcu. Zdravlje vam je na klimavim nogama. Vaš životni ritam donneće vam pad imuniteta, a on se svaki put kod vas manifestuje drugačije
Škorpija
Strast za slobodom, delovanja i govora preovladavaće u Škorpijama u prvoj i drugoj dekadi maja. Nije ni čudo, jer imate toliko energije da možete da organizujete intelektualni cunami. Medjutim, da li vas svi u vašoj okolini dobro razumeju I žele da idu u kroak sa vama, drugo je pitanje.. Dokumentujte sve ideje i dogovore. Ovo će vam omogućiti da u trećoj dekadi čvrsto stojite na nogama. Vi ste intuitivni I uvek znate na koja vrata da zakucate I gde možete potražiti novac. Škorpije treba da se fokusiraju ne samo na sopstvenu snagu, već i na podršku partnera ili isrenih dugogodišnjih prijatelja. Nisu isključeni sukobi i nesuglasice, kako u poslu, tako i u ljubavnim odnosima. Razliiti temperamenti I gledišta su vaš glavni kamen spoticanja. Razmislite kako stojite zdravstveno. Pregled unutrašnjih organa bi vam rekao da imate zdravstvene probleme koje ignorišite a to će kad tad doći na naplatu.
Strelac
Opipljive promene očekuju Strelčeve na poslu u prvoj i drugoj dekadi maja 2023. Moguća je uvođenje novih metoda implementacije. Ako uspete da pokažete profesionalizam, onda ćete biti u plusu. Dobićete visoku poziciju i profit. Ali, vi ne volite promene, ma kako donosile benefite. Osetljiv odnos prema kolegama i korektnost u komunikaciji sa menadžmentom povećaće vaš kredibilitet. Čuvajte se konkurencije u trećoj dekadi meseca. Partner ima stav, koji je suprotan vašem, pa ćete redovno bežati iz kuće da se ne bi sukobili. Niste raspoloženi za bilo kakve konflikte I nadmudrivanja. Izbegavajte kredite, finansije su vam na nestabilnim nogama I posle svih dešavanja u kući nikako da se vratite u normal. Bol u ekstremitetima, biće razlog što ćete posetiti lekara.
Jarac
Jaračevi su dugo želeli da promeni radni prostor, svoj spoljašnji izgled ili da promeni mesto stanovanja, onda je prva i druga dekada maja idealna za to. Konačno će vam se ispuniti želja, koja dugo tinja u vama I ispuniće vas srećom. Ne zadržavajte ideje za sebe, samouvereno ih implementirajte ovog meseca I pokažite da niste surovi materijalista već I da imate kreativnu crtu koja će oduševiti one sa kojima radite. Glavna stvar je da se oslonite na svoje iskustvo i ono što ste ranije radili. Štaviše, imaćete dovoljno mašte i žara. Budite oprezniji u ophođenju sa ljudima, naročito ako ih ne poznajete dovoljno dugo, da bi ste u njih stekli poverenje. Potisnite svoju agresiju, bes, ljutnju prema vašoj drugoj polovini. Nije ona/on kriv što ne shvata. Vreme će učiniti svoje, a vi ostanite dosledni onome što kažete. Uzimajte suplemente ili poboljšajte svoju ishranu.
Vodolija
Maj 2023. će biti naporan mesec za vas drage Vodolije. Često ćete viđati rodbinu, igrati se sa decom i brinuti o svakodnevnom životu. Ali najvažnije je da će osećaj sigurnosti uvek biti prisutan. Nije isključeno putovanje, promena mesta stanovanja u prvoj polovini maja. Čak i ako budu aktivno angažovane na uređenju svog doma, Vodolije ne bi trebalo da zaborave na posao. Vodite računa o svom odnosu sa supružnikom, nemojte se svađati I kinjite ga nevažnim stvarima. Njegova odanost nikada neće doći u pitanje. Prijatelji su vam na usluzi, nemojte zloupotrebljavati nihovo poverenje. Nije preporučljivo da se venčavate u maju ili da započinjete novu romansu. To je već katastrofa u najavi. Ostavite rešavanje emotivnih statusa za neko, povoljnije vreme. Razmislite o dijeti.
Ribe
Ribe će želeti da uče, usavršavaju svoja znanja, veštine i razvijaju intelektualne sposobnosti. To će primetiti I konkurencija I predpostavljeni. Mesec proučavanja naučnih radova, pisanja knjiga i istraživanja I svih inteltkutalnih radnji koje vas relaksiraju I raduju. Za to su pogodne prva i druga dekada maja 2023. Moguć je sudbonosni susret daleko od kuće. Na putovanju će početi ljubavna veza. Ne ponašajte se previše olako, koncentrišite se na važna pitanja. Ukoliko ste u vezi ili imate stalnog partnera, čarke su sasvim moguće zbog trećih lica koji vam se najupornije mešaju u život. Pokušajte da ovu osobu ne utiče na u vaš lubavni, intimin odnos. O problemima koji ranije nisu rešeni trebalo bi da brinete krajem maja. Baš naprežete oči na kompjuteru ili telefonu, I proverite da I je vreme za neku dioptriju

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

LEPA LJUBAVNA PRIČA IZ STARAČKOG DOMA

Next Post

Od glave do pete u narandžastom

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

LEPA LJUBAVNA PRIČA IZ STARAČKOG DOMA

Nikoli i Nadi 70 godina su se putevi razilazili: Sreli se u staračkom domu i venčaliNikola i Nada Vitković su penzioneri...

May 9, 2023