Breaking

Horoskop za period od 10.  do 21. aprila tekuće 2023. godine

Horoskop i zabava / Život / 10/04/2023

OVAN

Lubav

Slobodnim Ovnovima Sunce u sazvežđu donosi pozive za izlaske, provod i početak neke nove veze koja će biti zakamuflirana kroz prijateljsko druženje. Ispravite ranije greške u ljubavi pa dajte samo onliko koliko dobijate od druge strane. To nije reciprocitet, već razumno ponašanje.  Nekada ste se previše davali, i niste baš prošli dobro. Umorili ste se,  uvredjeni ste i povredjeni i još vidate stare rane. Ovnovi koji su u stabilnim vezama, manje čarke neće pokvariti hrarmoniju koja je zavladala u odnosima. Pazite da ovo ne bude zatišje pred buru.

Posao

Sledi vam jedan povoljan period na poslovnom i finansijskom planu. Ništa vi nemate od reči hvale, i tapšanja po ramenu, pa je došlo vreme, da na lovorikama živi neko drugi, a vi da kroz materijalnu dobit potvrdite svoje kvalitete.  Papirologija vam nikada nije bila jača strana, pa su mogući neki previdi koji bi se kasnije teško rešili. Potražite pomoć advokata, knjigovodje ili drugih stručnih lica iz oblasti koja vam je sporna, kojima su vaša pitanja posao. Bolje sada da imate manji trošak, nego kasnije veliku glavobolju i gubitak.

Zdravlje

Posvetite slobodno vreme odmoru i relaksaciji.

 

BIK

Ljubav

Aktiviraćete se i kada su partnerski odnosi u pitanju. Vreme je da rešite sve nesporazume i dileme koje su vas opterećivale  poslednje dve do tri godine. Zašto ste uopšteno dozvolili da se bilo ko umeša u vašu vezu? Verujte da uvek neko treći, pokvari sve bez obzira što je u pečetku imao samo dobre namere, a onda postao prost remetilački faktor. Mnogo toga je došlo na naplatu zbog te vaše nepromišljenosti i sada ispravite sve, što se ispraviti da.

Posao

Vaš duhovni balans će pozitivno uticati na komunikaciju čak i sa osobama sa posla koje imaju teže naravi i karaktere. Moguće je da neke ljude sa posla vidite u novom svetlu, i da se iznenadite njihovim intelektualnim potencijalom.  Vaše iskustvo u radu pomoći će vam da se posvetite zaradjivanju novca, čak zbog toga možete otići i na poslovni put. Podučite mladje saradnike  poslu da obavljaju posao  i kada vi niste tu, da  sve završavaju kvalitetno i u roku. Pretpostavljeni će biti puni reči hvale za vas.

Zdravlje

Čuvajte se promaje.

 

BLIZANCI

Ljubav

Emotivni odnosi će pasti u drugi plan. Krst koji nosite, a vezan je vaše članove porodice, nosite ćuteći, tako da niko ko vas gleda sa strane, ne vidi vaše probleme.  A vi, emotivno oscilirate iz dana u dan. Čak imate i manje faze depresije a rešavate ih tako što se zatrpavate poslom. Oni koji su u stabilnim vezama, mogu da posumnjaju u partnerovu vernost, a oni koji su u  potrazi za partnerom mogu da očekuju pozive za izlazak i provod, ali ne i za ljubavne sastanke.

Posao

Sa neverovatnom lakoćom čete se aktivirati u poslovnim procesima, jer kad nešto „škripi“ uvek se sete vas. Važno je da ćete uspeti da rešite svaki zadatak, i tiime zadobiti poverenje i poštovanje i kolega-saradnika i pretpostavjenih. Osetićete blagi umor kada se sve završi, ali i veliko zadovojstvo. Pokazaćete i sebi i drugima da kada nešto hoćete, to i možete. Bolje je da radite sami nego u paru sa nekim, jer vam se ne poklapaju energije. Em’ radite više, em’ morate druge „vući“ za sobom. Sami, pa koliko stignete, a stići ćete sve što započnete.

Zdravje

Nervoza, napetost i pojačani strahovi.

 

RAK

Ljubav

Emotivno ste povredjeni od strane partnera. Zato dom i porodicu ne smatrate više svojim skloništem od svakodnevnog života, pa u ovom trenutku sve gledate da radite, samo da ne boravite u kući. Porodicu i prijatelje zbunjujete takvim ponašanjem, a onaj ko bi trebalo da vidi kako stvari stoje, to i ne primećuje. Ne možete promeniti njega/nju, ali možete promeniti sebe, to jest svoj ugao gledanja na stvari, pa ćete time promeniti mnoge stvari u životu.

Posao

Moraćete da se dokažete na radnom mestu kako bi ste ostvarili svoje ciljeve. Trenutno ste “na tapetu” I kao da iznova  I iznova morate da dokazujete svoju vrednst   kao I lojalnost kolektivu. Ukoliko ste  u samostalnom poslu, imaćete priliku da unapredite ili uslove rada ili pronadjete nove saradnike, koje će se u budućnosti višestruko isplatiti. Sredinom ove dekade ćete imati priliku da popravite finansijsku situaciju, a već  kroz neki mesec, vaše finansije će doživeti pravi preporod.

Zdravlje

Proverite vid jer previše boravite ispred ekrana.

 

LAV

Ljubav

Što se tiče ljubavne sfere, obuzeće vas nostalgija I osećanja prema osobi iz prošlosti  kada vam je bilo jako lepo. To jeste period koji ćete pamtiti čitavog života, ali ga više ne možete vratiti. Ostavite ga tu gde jeste, u sećanjima, a vi se vratite vremenu sadašnjem u kojima je gro problema nastalo vašom impulsivnošću I nemanjem takta za drugu stranu. Bilo kako bilo, dosta toga zavisi od vas, pa se latite posla I popravljajte sve ono što se popraviti može.

Posao

Kao da trenutno niste motivisani za rad, a kamoli za donošenje novih odluka, ili promeni radnog mesta. Na poslu ćete dolaziti u konflikte sa neistomišljenicima, sa kolegama koji imaju sporiji  ritam od vas, a vi umesto da ih pdučite I požurite na diskretan način, vi im odmažete pridikama I zanovetanjima. Finansije uvek mogu bolje, a sada ste u fazi da osmišljavate nove mogućnosti I da se hvatate za nove prilike za zaradu.

Zdravlje

Aktiviranje hroničnih tegoba je sasvim izvesno.

 

DEVICA

Ljubav

Ne vodite previše računa o sebi, a ta briga treba da vam bude na prvom mestu. Partner je samoživiji od vas, on kada je u toj fazi, ne razbacuje snagu na više strana već je skoncentrisan samo na sebe. Učite od njega kako se to radi. Uža I šira rodbina vas se uvek sete, a naročito prijatelji,  kada im nešto treba, pa I njih mimoilazite u širokom luku. Jedina osoba koja vam svojim pozivima ili porukama uliva pozitivnu energiju je Škorpija ili Riba, osoba koju dugo poznajete I koja nije ravnodušna prema vama. Prihvatite je srcem, do sada ste se uverili u njena osećanja.

Posao

U poslu vam se dogadja nešto čudno, nešto što ne liči na vas. Tapkate u mestu, zapeli ste oko stvari koje vi umete žmureći da rešite.  Na vašu ličnu inicijativu, pokušaćete da ostvarite neke nove saradnje, ali će one zbog obaveza drugih teško pomerati   sa mrtve tačke. Zbog lične prezauzetosti trpi emotivni I porodični segment života. Finansije vam nisu problem, ali uvek kukate I stalno bi ste da vam novac dolazi, što je sada malo teže.  Sačekajte povoljniji period  kada će to biti moguće.

Zdravlje

Čuvajte se prehlade ili sinuzititsa.

 

VAGA

Ljubav

Ispoljavanje lične inicijative kod partnera nije dobrodošlo. Rešenje za ovakvu situaciju je jednostavno: mirno i metodično nastavite da radite ono što morate I što ste zamislili, ma kako se partner ne slaže sa tim. Rezultati će se pokazati kasnije I stići će priznanje od porodice da je dobro što ste krenuli  u tom pravcu. Planirajte odmor ili neke slobodne dane, u dvoje, povratite strast I bliskost, to vam je oboma I te kako potrebno. Ako niste u vezi, ne planirajte da krenete u avanturu, tek reda radi da vam ne bude dosadno. To treba da bude potaknuto time da vam se taj neko bar dopada, ovako, postaće prazna priča, iskustvo više, ali ništa što pokreće emocije.

Posao

Planirana ili obećana  primanja novca će kasniti, što će vas iznervirati I izbaciti iz takta. Prištedite gde god možete, da ne dodjete u situaciju da pozajmljujete novac. Na poslu se dešavaju manje više iste stvari sa istim ljudima. Poštujte rokove, da vam neko ne bi zbog kašnjenja napravio niz neprijatnih situacija. Kolebate se izmedju dve poslovne mogućnosti, ali intuitivno ćete odabrati onu pravu, iako neće biti primamljiva na prvi pogled.

Zdravlje

Imate pojačan apetit, razmislite o  dijeti.

 

ŠKRPIJA

Ljubav

Osećate zamor od partnera. Najbolji način da se izborite sa ovim jeste da povedete otvoren I iskren razgovor koji se tiče nastavka vaše veze ili monotonije koja je zavladala. Ako niste sigurni I mislite da još gajite osećanja, otputujete na kratko I stavite sve na vagu, rešenje će se nametnuti samo od sebe I bez puno dilema. Mlađi članovi porodice traže finansijsku potporu za projekat  o kome već duže razmišljaju. Budite im potpora I savetodavac jer u tome imate više iskustva od njih.

Posao

Samopouzdanje je vaš kec u rukavu ove dekade . Na poslu ćete se zadovoljiti malim dostignućima i uspešnim završetkom projekta, a dobra situacija sa finansijama će vam omogućiti da kupite nešto što ste dugo želeli. Kada komunicirate sa saradnicima, ne dajte previše objašnjenja ni obrazloženja zašto su stvari kakve jesu, jer neko je spreman da vam “podmetne nogu” tamo gde se najmanje nadate. Ali, to je već vidjeno. Imate više neprijatelja nego prijatelja u poslu, zato ih pažljivo negujte I za dalje.

Zdravlje

Oko akutnih problema konsultujte lekara specijalistu.

 

STRELAC

Ljubav

Usamljeni pripadnici ovog znaka će verovatno upoznati interesantnu osobu sa kojom će započeti ozbiljnu vezu, a Strelčevi u vezi će ostvariti želje vezane za partnera. Jedini nemir koji možete osetiti u ovoj dekadi je vezan za veše lične neostvarene želje, koje će dolaskom lepog vremena se aktivirati po ko zna koji put. Ai, želje su jedno, život  I realnost nešto sasvim drugo. A kod vas te dve stvari nikada ne idu zajedno. Lepe vesti stižu vam iz inostranstva.

Posao

Ova dekada će proteći u analiziranju I promatranju situacije na poslu. Vaše analize u vezi sa činjenicama neće dati trenutni rezultat, ali na duže staze sigurno hoće-zapravo ma kako čudno izgledale biće nepogrešive.  Učinite sve da se lakše prilagodite kolegama, I budućim dešavanjima koja se najavljuju. U skladu sa tim, odredite nove ciljeve I zadatke. Zarada neće pratiti odmah situaciju, ali u poslednje vreme je bilo više izdataka nego prihoda pa osećate da ste “u minusu”. Čak ste razmišljali I o radikalnim finansijskim potezima, ali kao što vidite, rezultat bi bio isti. Novac se uvek izvuče i ne ode stopostotno na prvobitnu namenu.

Zdravlje

Kičma vam je osetljiva, ne podižite ništa teško.

 

JARAC

Ljubav

Vaš ljubavni entuzijazam će brzo splasnuti, jer ga ne deli  vaša druga polovina. Hladnoća I sarkazam su glavne odlike vaše komunikacije I pitaćete se šta se u medjuvremenu desilo sa njim/njom. Nije ništa, ali u emotivnom ste raskoraku I to morate prihvatiti. Svako na svojoj strani neka se nosi sa problemima koji svakodnevno iskrsavaju hteli vi to ili ne. Savet starijih ili iskusnijih  uvažite-nemojte misliti da nisu primenljivi na vašu trenutnu situaciju. Vreme će pokazati da jesu I te kako.

Posao

Ostvarićete promene koje želeli I planirali bez obzira na prepreke koje vam se nađu na putu. Zatišje u profesionalnoj sferi će vam dobro doći I  dati vam prostora da poradite na sebi. Finansije će biti stabilne, a krajem dekade će se dodatno poboljšati, što će vam doneti novo samopouzdanje. Neki novi saradnici vas poštuju, pa pazite šta obećavate I koliko je sve izvodljivo u zadatom roku, da ne izgubite kolege koji su vredni truda I poštovanja.

Zdravlje

Moguća je blaga anemija.

 

VODOLIJA

Ljubav

Uspešno održavate miran ljubavni život i emotivnu ravnotežu. Vreme stagnacije će prijati jer vam je u proteklom periodu bilo turbolentno. Naučili ste životne lekcije da ne zabadate nos u tudje stvari I da vam se to može vratiti kao bumerang. Konačno ste se odmorili I od prošlosti,  I sada se pripremate za budućnost, jer ono što će se dogadjati zahteva dobru pripremu. Sa mnogo romantike , (ako ste slobodni) gledate na novo poznanstvo I želeli bi ste da je to taj/ta osoba za ceo život. Poboljšanje odnosa u primarnoj porodici vas čini optimističnim I srećnim.

Posao.

Moguća su kratka poslovna putovanja koja bi vam malo osvežila svakodnevnicu. Vas stereotipi ubijaju, I malo drugačije bi vam ulilo motivaciju I entuzijazam. Papirologija kojom se bavite kroz posao nije prikupljena do kraja, morate uložiti još malo truda da stvari  dokrajčite, ovako stoje “na pola”.  Finansije će biti stabilne ako budete štedljivi, ali obično samo to niste. Ne pozajmljujte novac prijateljima, jer to ponekad znači izgubiti prijatelja zauvek.

Zdravlje

Dobro se osećate, sam vam je potrebno više spavanja.

 

RIBE

Ljubav

Biće ovo prijatna dekada za vas.

Imaćete uspeha u poslovnoj sferi, a očekuje Vas ispunjenje želja na intimnom planu. Nekako osećate da je došlo do promene situacije na emotivnom polju, I s obzirom da ste vi jedna hipersenzibilna osoba, to vam I te kako prija. Na savakom koraku doživljavate dokaze ljubavi I privrženosti, a vama je ljubav pogonsko gorivo I za sve ostalo u životu. Slobodne Ribe će živnuti, posle zimskog sna će se osetiti probudjeno. Duge veze su stablne I uobičajene

Posao

Ribe su posvećene I karijeri, pa im se priprema I unapređenje i značajne novčane nagrade. Obećavajući finansijski priliv će omogućiti da obradujete drage osobe poklonima ali I sebe putovanjem na leto, za koje se intenzivno pripremate. Kad imate vi, imaju I svi oko vas. Takvi ste! Zabave i druženja sa kolegama  mogu doneti iznenadne saradnje, koje će doneti uz novac I mnoštvo benefita za budućnost.

Zdravlje

Neophodna vam je umerena fizička aktivnost.

Fotografija PIXABAY

Spread the love

Oznake:Olivera Marinković
Previous Post

UREDJENJE DNEVNE SOBE

Next Post

VEČNO ZARAŽENA MUZIKOM

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

UREDJENJE DNEVNE SOBE

Uređenje doma može ponekad predstavljati problem jer ne znate od čega da krenete. Često I novac može biti sporran, jer ne znate...

09/04/2023