Breaking

Horoskop od 1. do 10. maja, tekuće 2023.godine

Horoskop i zabava / Život / 01/05/2023

OVAN

Ljubav

Bilo kako bilo, jedan loš period je za vama i vi morate da se pomirite da nije sve ispalo kako ste očekivali. Ništa nije toliko dobro i ništa nije toliko loše kako se vama čini. Kada se životne kockice poslože shvatićete da ništa nije kao što je vama izgledalo na početku. Dobra strana svega je da ste konačno naučili lekcije, koje ste uvek pripisivali tome što ste vi znak koji češće ide „glavom kroz zid“, nego što bi trebalo. Slobodni Ovnovi treba da znaju da je novo poznanstvo na vidiku, sigurno zanimljivo iskustvo i ne treba da se plašite neuspeha.

Posao

Povoljan je trenutak za kreativne i intelektualne aktivnosti, koje treba da iskoristite I postanete osoba koja predvodi svoj kolektiv. Oni bi da rade, a ne I da razmišljaju, tako da im uvek treba neko ko će ići ispred njih I pokazivati put.  Možete upoznati nekoga ko će vam u budućnosti pomoći. Novi poslovni kontakti mogu vam otvoriti nove perspektive i odvesti vas u novom pravcu kada su vaši poslovni uspesi u pitanju. Uz više novca, obično ide I više odgovornosti, imajte to na umu.

Zdravlje

Moguće su hiruške intervencije ili korektivne kozmetičke procedure.

 

BIK

Ljubav

Retrogradni Merkur bi mogao da napravi dar mar u nekim odnosima, a vama samo mir u poslednje vreme nedostaje. Uzavrelo je na svm pojima, a vi ste tu,  kao “dežurni vatrogasac” koji treba da stišava situaciju. Uz voljenu osobu sve je mnogo lakše, a vi nikako da nadjete neko vreme jedno za drugo. Neko ko je iz bliže porodice obradovaće vas lepim vestima, na prmer o   prinovi ili uvećanju porodice na drugačiji način. Ne zaboravite da je u životu sve stvar izbora, pobedite svoju narciosidnost I prvi pružite ruku pomirenja nekome. Taj odnos je do skoro bio iskren I prijatejski. Posao

Ova dekada, ma kako to čudno izgledala je povoljna  za napredovanje  u karijeri. Može se očekivati boljitak u odnosima sa nadređenima, jer iskreno govoreći, bili ste malo distancirani I nesaradljivi,  Ili čak I sa nekim poslovnim ljudima koji su na neki način kočili vaše ranije projekte. Međuutim, u ovom trenutku nije dobro obavljati transakcije u vezi sa nekretninama i trebalo bi izbeći daleka poslovna putovanja, kao i javne nastupe. Medjutim, finansijska nagrada sigurno dolazi u ovom mesecu, pošteno ste radili I pošteno zaslužili novčanu satisfakciju.

Zdravlje

Imate dosta fizičke, ali ne I mentalne enrgije. Iscrpljeni ste.

 

BLIZANCI

Ljubav

Predstoji vam  psihički veoma napeta dekada u kojoj kao da se sa životom igrate “vruće-hladno” izazova. . Biće vam potrebno da promenite dosadašnji način života i da se prilagodite novom ritmu. Oslonite se isključivo na sebe kako biste osigurali nove mogućnosti, jer je goruća želja u vama da promenite sve što možete. Pa čak I partnera.  Sve vam je više dosadno I sve je “već vidjeno”, pa ste se umorili od jednih  te istih situacija. Informacije  vašem intimnom žvotu cure na sve strane, pa ste u okruženju glavna tema.

Posao

U jednom trenutku osećaćete potrebu da prištedite novac, a vi ste poznati kao osoba “široke ruke”. Iako je situacija na poslu stabilna, vi se osećate kao najslabija karika u nizu ili timu. Utisak vas vara, vi st samo temeljni I ne napuštate svoje zadatke dok ne budete zadovoljni obavljenim. Nešto što vam se dešava na poslu postaje tragikominčno, pa ne znate da li da plačete ili da se nasmejete. Slabije ste koncetracije pa možete zagubiti neke papire od važnosti ili lična dokumenta. Zato budite vrlo, vrlo oprezni I gde I kako ih ostavljate.

Zdravlje

Hronični endocrini problem bi mogli iznenada da se aktiviraju.

RAK

Lubav

Obratite pažnju na znakove koje vam šalje osoba suprotnog pola.   Vama je ova ljubavna igra zanimljiva, ali ne vidite dublji smisao. Težite ozbiljnoj I stabilnoj vezi na duže, a avanture su nešto o čemu ne razmišljate. Naravno ovo važi pod uslovom da ste slobodni. Zauzeti I oni koji su u dugim vezama, sve je standardno, čini vam se da vam je više novca, drugačije bi ste se organizvali I provodili vreme sa partnerom. Deca ili roditelji vas zabrinjavaju zbog zdravlja, ali sve je prolazno, pa I njihove zdravstvene tegobe, a vi im pomozite da uz pomoć stručnih lica I medikamenata postanu bolje.

Posao

Na profesionalnom planu otvaraju vam se nove mogućnosti. Novi posao ili nove pozicije u istoj firmi mogu biti vrlo zanimljiv izazov koji je teško odbiti. Ukoliko vodite sopstveni biznis, ovo može biti dekada rezervisana za poslovne reorganizacije i reforme. To ste dugo odlagali, ali sat otkucava da je vreme za promene. Intuitivno osećate koji  je dobar  posao za vas, a ko nije. Poslušajte svoju intuiciju ona vas vodi na pravi put. Kada u poslu niste za nešto kompetentni, pitajte starije I iskusnije, jer njihov savet, i vaša intuicija su dobitna kombinacija.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, budite oprezni u radu sa oštrim predmetima, moguće posekotine.

 

LAV

Ljubav

Cela dekada biće turbolentna.  Aktiviraće se neki stari ljubavni problem jer ih niste rešavali na vreme. Ne krivite druge, greška je do vas I nju bi trebalo što pre popraviti. Ovde odlučujuću ulogu igra vaš ego I to da li ga možete ili ne možete pobediti. Ukoliko možete, pola situacije biće rešeno.  Kako se vikend bude približavao možete osetiti veliku dozu neodlučnosti i sumnje u sebe ali I partnera čija vernost je na proveri mesecima unazad. Izbegavajte otvorene sukobe sa njim/njom na tu temu, jer će vas dovesti u neprijatnu situaciju.

Posao

Jedna poslovno finansijska situacija ne da vam mira I ne znate kako da se izvučete iz nje. Do nedavno ste bili optimista, ali sada se vaša nada I vera tope kao grudva snega na suncu. Imajte na umu da iz svake situacije izlaz postoji, samo ga treba potražiti, jer ga trenutno ne vidite I čini vam se da se I ne nazire. Finansije su sve kritičnije, a vi se oslanjate tu na napouzdane ljude, koji jedno pričaju drugo rade, a treće misle. Teško ćete se dogovoriti da održe datu reč.

Zdravlje

Pojačana nervosa dovodi do lupanja srca I problema sa pritiskom.

 

DEVICA

Ljubav

Vaše srce je gladno ljubavi  I pažnje. Umesto da pogledate u budućnost, vi gledate u prošlost i očekujete da vam se neke situacije ponove. Na žalost, reprize se dešavaju samo u pozorištu, retko kada u životu. Zato, okrenite se trenutku sadašnjem u kome vam nedostaje samopouzdanja I samopoštovanja. Zapamtite, onaj ko ne poštuje i ne voli samog sebe, teško će ga voleti I poštovati  drugi. Zato, glavu gore! Član porodice će vam u svakodnevni život unositi veću količinu radosti I sreće.

Posao

U drugoj polovini nedelje možete biti zaokupljeni nekim porodičnim stvarima što može uticati na finansijsku stabilnost. Finansije su u ovom periodu kamen spoticanja. Koliko vam novca dodje, iskrsnu neke nepredvidjene stvari I ode na neplaniranu stranu. Ove nedelje ste u manjku elana I koncetracije, pa se potrudite da ništa bitno ne radite a naročito da ne donoiste velike odluke preko noći. Dva, tri puta merite, pa presecite. Ne reagujete srčano na poslovne promene koje su u najavi, one neće vas direktno pogoditi.

Zdravlje

Zdravlje vam ne pravi probleme, ali loše navike I te kako. Korigujte dok je vreme.

 

Vaga

Ljubav

Imaćete potrebu I nameru  da čitav ovaj period provedete sami sa voljenom osobom. To vam baš I neće poći za rukom, ali to bi vam najviše prijati jer misliti da jedno drugo najbolje razumete. Medjutim,  životne situacije će se malo isprepletati, pa neće biti tako kako ste zamislili. Slobodni treba da znaju da su novi emotivni sadržaji na vidiku, a oni koji su kratko u vezama treba da pokažu dovoljno strpljenja i tolerancije i da ne kidaju vezu za koju nisu utvrdii da li je dobra po njih ili ne.

Posao

Ove dekade imaćete mnoštvo poslovnih izazova, morate dati sve od sebe da na poslu pokažete najbolju sliku o sebi ili svoju najbolju stranu.  Sva vaša snaga i vreme ove dekade biće posvećena poslu. Na rezultate nećete čekati dugo, možete očekivati izvesno povećanje prihoda krajem nedelje, ali kod vas kako dodje tako I ode, pa saldo bude uvek malo iznad nule. Kada je reč o odnosima, kolegama, znajte da ste često meta njihovih ogovaranja, zato ne pričajte mnogo o svom privatnom životu, da ne bi imali “materijala”. Dobra organizacija posla je uvek bila ključ vašeg uspeha I uvek je njome rešeno bar pola posla.

Zdravlje

Više sna vam je neophodno.

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Pred vama je dinamična nedelja što se tiče emotivnih odnosa. Jako ćete se truditi da zaštitite svoj lični prostor I ljude koje volite od spoljnih neprijatelja, koje na žalost imate.   Ukoliko imate veliku porodicu, možete biti izloženi nekim porodičnim problemima ili  čak I provokacijama,  čije rešenje će vam uzeti dosta vremena. Mala je šansa da se sukobi izbegnu ili brzo reše. Sa druge strane, vi ćete biti uvučeni u sve to, a ne direktan akter svega. Jedina svetla tačka će biti osoba sa kojom niste često I čiji vam duh I optimizam vrlo prijaju.

Posao

Nesuglasice vas mogu pratiti i na poslovnom planu gde bi možda najbolje bilo da ostanete suzdržani. Vaša ishitrenost vam je donela već dosta nevolja. Promislite o posledicima, a tek onda o benefitima koji vam mogu doneti budući poslovi. Sve stavite na vagu, izvagajte dobit I štetu pa vidite na čemu ste. Kolege od kojih ne očekujete maksimano su korektni u ovom periodu, pa iskoristite šansu koju će vam pružiti.

Zdravlje

Pazite se sezonskih alergija.

 

STRELAC

lJjubav

U celoj dekadi, bavićete se rešavanjem problema, kako na poslu, tako i kod kuće. Nekako će se sve nizati I nadovezivati jedno na drugo. Problemi će biti takvi da će vam teško bilo ko  pomoći, već ćete morati da se oslonite samo na sebe. Intuicija i inteligencija koju posedujete mogu vas odvesti na pravi put. Pokažite odlučnost i uportnost, a samo istinom I činjenicama nadglasajte članove   porodice koji misle drugačije od vas. Dokazi crno na belo su odouvek bili nepobitni adut.

Posao

Nesporazumi sa poslovnim prijateljima mogu doći u prvi plan I kvariti vam volju I želju da radite. Imaćete želju da prekinete kontakte sa nekim osobama, iako vam I te kako znače,  jer mislite da vam nisu dovoljno dobri partneri u poslu.  Predstavnici ovog znaka nisu poznati kao mnogo dobri organizatori, ali volite da radite  I možete opstati samo ukoliko ne brzate I ne donosite zaključke pre završene situacije.  Arogancija i zanemarivanje vaših saradnika je nešto što vam ozbiljno ide na nerve. Em’ ne rade kako treba, em’ samo pričaju I pružaju lažnu sliku o sebi. Ali, svaka laž se pre ili kasnije obelodani. Samo budite strljivi.

Zdavlje

Kontrlišite svj krvni pristisak.

 

JARAC

Ljubav

Neka vaša prijatejstva su jednostavno na probi. Neki koji očekuju samo interes od vas nisu više dobrodošli u vaš život I što im pre zatvorite vrata, to će se u vaš dom useliti mir I stabilnost.  Kada je reč o emocijama, partner će vas nesveno povrediti, ali morate priznati da ste I vi u poslednje vreme preosetljivi I da na svaku sitnicu reagujete.   Vaša nervoza je dominantna emocija s’ kojom počinjete I zvaršavate dan. Može se I drugačije, ali vi gubite I nadu I veru i strpljenje.

Posao

Za neke kolege vi ste bezobzirni I bez skrupula, za druge ste fer I korektni. Nemate kad da se obazirete na njihove komentare, ćutite I radite onako kako možete, umete I morate. Stalno se ptiate gde su granice ljudskog bezobrazlika, nikako da ih dokučite.  Nove mogućnosti će se pojaviti tamo gde ih najmanje očekujee, ali vi ste fokusirani I predani svemu što radite. Najvažnije da materiejalna satisfakcija neće izostati, a to  vam je u ovom trenutku najpotrebnije. Tu ćete stvarno biti zadovoljni.

Zdravlje

Nestabilna raspoloženja- smenjuju se optimizam I nauroze.

VODOLIJA

Ljubav

Tokom ovog perioda, osećaćete se kao da ste sami na svetu, nema emocija, samo umor zbog upornog rešavanja porodičnih i poslovnih  problema. Vi jeste jaki, ali se samo pitate dokle? Partner I da hoće I da može, pomogao bi svim srcem, ali sada sve morate sami.  Novo poznanstvo na poslu će ostaviti jak utisak na vas, ukoliko ste slobodni, I biće ovo pravo osveženje posle dugog zatišja.  Zaiskriće vam novi sjaj u oku, a to je nešto što se baš retko dešava kod vas.

 Posao

Kada je reč o poslu, očekuje vas prava lavina obaveza na koje niste računali. Ali,  to će se desiti samo zato što niste sve poslove obavili na vreme. Sve ste mislili da ima vremena, da će se situacija promeniti. Na žalost,  ili na sreću, sve je ostalo status quo, a na vama je da se latite od najtežih,  najbomnijih i onih za koje će vam trebati najviše vremena, pa tek onda kernite.  Uradite prvo sistematizaciju poslova, stavite na spisak, pa krenite redom, pa dokle stignete. Pomći će biti, ali ne u obimu u kojem očekujete.

Zdravlje

Moguć je oslabljen inumintet ili problem sa urinarnim traktom.

 

RIBE

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, neko će vas potpuno zaokupiti pažnjom i bićete veoma iznenađeni što se baš vama toliko lepih stvari dešava. Neće vam sve u datom trenutku prijati, ali kroz vreme I situacije će se pokazati da su te sve opcije bila najbolje za vas. Vi ste osetljivi, emotivni, intuitivni, što će drugoj strain i te kako prijati i te svoje karakteristike unesite više u vaš odnos. Prijaćete drugoj strani, a vama će prijati sve ono što će on/ona ponuditi za  uzvrat. Uživajte u miru I harmoniji, koji su vam dati u ovom trenutku.

Posao

Cela dekada za vas će biti u znaku odgovornosti. Profesionalna sfera zahteva spoj koncentracije, znanja, snage i intelekta i bićete primorani da sami donesete nekoliko bitnih odluka. Ali, iskustvo  je na vašoj strani, pa ćete to raditi sa lakoćom. Bićete pohvaljeni I nagradjeni, što će vam I te kako prijati, jer ste u finansijskom kolapsu. Konačno jedna infuzija stiže na vaš račun, a to će vas natrati da mislite o odmoru većoj kupovini ili tome sl.

Zdravlje

Imate varirajući krvni pritisak, obratite pažnju na to.

Fotografija PIXABAY

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

SVADJA ILI PREKID VEZE SMS PORUKOM?

Next Post

KAMENA GORA

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

SVADJA ILI PREKID VEZE SMS PORUKOM?

Pre samo petnaestak godina unazad, ovakav vid emotivne komunikacije bi bio najblaže rečeno nemoguća misija. Medjutim,...

30/04/2023