Breaking

UREDJENJE DNEVNE SOBE

Dom / Život / 09/04/2023

Uređenje doma može ponekad predstavljati problem jer ne znate od čega da krenete. Često I novac može biti sporran, jer ne znate koliko će vam trebati, da bi ste kutak koji želite sredili  po svojoj volji I meri. Od čega prvo krenuti? da li da uložite u krečenje, sredjivanje, opremanjem namestaja I sl. Finansijski stručnjaci savetuju da krente prvo od onog što će vam najviše uzeti vremena, a verovatno će to biti I najveći trošak.  Pri sredjivanju kuće, uglavnom svi kreću od , dnevnog boravka, jer tu najviše vremena provodimo I to treba da bude naš reprezentativani prostor. Neki dekorateri preporučuju da ga opremimo

akrilnim komadima nameštaja-to će vam  omogućiti  da vašu dnevnu sobu ulepšate bez mnogo truda I novca. Da li ste znali da stočić za kafu ili neobično dekorisana stolica ili fotelja  može potpno doprineti novom vizuelnom utisku.   Imajte na umu da akrilni komadi mogu zahtevati  posebnu pažnju pri izboru, a da njihova korist bude nemerljiva. S toga ako imate malu decu koja bi mogla biti u iskušenju da se popenju na stočić ili stolicu, budite posebno pažljivi kada birate akrilni nameštaj.  Zato bi bilo možda najbolje da birate akrilni nameštaj sa  dodatkom drveta koji se teško može oštetiti.

Udobnost treba da vam bude na prvom mestu, kako vama, tako I vašim ukućanima I gostima.  To pravilo ispoštujte u  svakom smislu te reči, pa s tim u vezi  izaberite najudobniji komad nameštaja za odmor. Ugaone garniture su  veoma pristupačne jer za malo novca možete pronaći komade koji će vam se lako uklopiti u svaku prostoriju, zauzeće malo mesta, a dezenom možete napraviti, pun pogodak. Kada birate garnituru, koristite boje koje se uklapaju sa ostatkom prostora. Poigrajte se njima (ponekad je u tome glavni trik), a izaberite nežnu boju, najbolje pastelnu za zidove. U kontrastu sa tim, lepo će se ukopiti draperije, tepih, jastučići.  Ponekad je dovljno da I to promenite- prekomponovanje I premeštaj postojećeg delovaće kao da ste sve zamenili. Promenite mesta nameštaju, I odlučite se da vam sve stoji tako da bude dostupno, prijatno I udobno. Ono što prija vašem oku, prijaće I vašoj duši.

Nameštaj koji možete korististi na različite načine kao što je otoman ili sofa na izvlačenje učiniće vašu dnevnu sobu prilagodljivom, naročito ako nemate prevelik prostor rezervisan samo za goste.

Ukoliko nemate prostora za fotelje, iskoristite mogućnost drvenih ljuljaški koje su izuzetno popularne. One vam mogu poslužiti kao odlična i korisna  dekoracija, kako leti, tako i zimi. Ukoliko na to dodate i police za knjige vaša dnevna soba izgledaće kao iz časopisa.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

KRATAKA UPUTSTVA AKO ŽELITE NOVI POSAO

Next Post

Horoskop za period od 10.  do 21. aprila tekuće 2023. godine

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

KRATAKA UPUTSTVA AKO ŽELITE NOVI POSAO

Imate posao ili želite novi? Evo kratkog uputstva, šta treba uraditi bilo gde da konkurišete za novi posao.   Ažurirjate...

08/04/2023