Breaking

Tanke obrve   su neočekivani trend

Zdravlje plus / Život / 12 marta, 2023

Prateći trendove za 2023. godinu neočekivano na top listi našle su se I tanke obrve! Čak I na Tik Toku, postoji filter koji će vam ponuditi takve obrve ukoliko ih nemate. Manekenke još iz devetesetih godina  prošlog veka bila je Pamela Anderson, koja taj svoj look neguje I dan danas.  Što se tiče sadašnjeg trenutka, tanke

obrve su aktuelna tema već nekoliko godina, a možda možemo reći da je taj razgovor započela Rihanna, koja je uvek ispred svih, kad je nosila supertanke lukove iscrtane olovkom na naslovnoj stranici britanskog Voguea 2018. Međutim, u poslednjih nekoliko godina, one koji su zapravo svakodnevno nosile tanke obrve bile su devojke opsednute šminkom i Y2K euforijom koje prate svaki trend.

Međutim, konačno možemo reći da su tanke obrve ponovo mejnstrim.  Zvezde iz generacije Z, poput Belle Hadid, Doje Cat, Nicole Peltz-Beckham, Gabbriette i Amelie Gray, uronile su  u svet tankih obrva. Čak i oni kojima su nekada pune, lepršave obrve bile zaštitni znak, kao što su manekenke Cindy Kimberly i Julia Fox, odlučile su se za tanke, zaobljene obrve, inspirišući one koje posmatraju trendove da učine isto.

Iako je povratak tankih obrva svakako primamljiv, takođe otvara potpuno novi svet eksperimentisanja u lepoti i šminci, barem za hrabre i odvažne. Obrve zaista mogu da promene celokupnu strukturu lica, tako da je to zabavan način da osvežite svoj čitav izgled.

Trend iz 2023. takođe nije klon obrva iz 1993. ili 2003. Ovaj novi način iznošenja tankih obrva uključuje mekoću “pufnastih obrva” za razliku od onih koje nalikuju nacrtanim linijama. Svakako, glavni uticaj mogu imati i proizvodi koje imate u okviru vaše kolekcije šminke, i koje koristite za crtanje obrva.

Danas niste ograničeni isključivo na olovke za obrve, jer su tu i gelovi, voskovi, musevi i brojni drugi proizvodi za obrve. Ako ste zainteresovani za tanke obrve, niste sami u toj priči, ne brinite, ali nemojte odmah da krenete da čupate obrve. Pre svega razmislite o test fazi pre nego što odete kod profesionalca da vam ukloni obrve, ili to učinite sami.

Isprobajte ovaj trend tako što ćete koristiti šminku, umesto što ćete čupati obrve. Postoje različite tehnike koje mogu simulirati ovaj izgled pomoću šminke, kao što su korektor i lepak za trepavice.

Dakle, pre nego što se upustite u trend zvani tanke obrve, budite sigurni da je to nešto što zapravo želite da uradite, jer iako vlasi ponovo izrastu, to se ne dešava preko noći. Pojedini, koji su “preživeli” ovaj trend odavno, sigurno će vam reći da su se pokajali zato što su previše počupali obrve, i da to ima dugotrajan efekat na rast dlake.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

Najmanji i najlepši kanjon sveta – kanjon Jerm

Next Post

MUZIKA MI JE UVEK BILA NA PRVOM MESTU!

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

Najmanji i najlepši kanjon sveta – kanjon Jerm

Reke Jerma kod Pirota, ima svoj kanjon koji  je najmanji na svetu, odnosno najuži, ali je jedan od najlepših kanjona. Na...

March 11, 2023