Breaking

„KOMEDIJA NA TRI SPRATA“, USKORO U BIOSKOPIMA ŠIROM SRBIJE

Kratke vesti / 16/10/2022

Prvenac mlade rediteljke Sandre Mitrović,  „Komedija na tri sprata“ je  svoju premijeru imala  na Filmskom festivalu u  Nišu, a u bioskopima širom Srbije će se naći od 20. oktobra, ove jeseni.   Prvenac,  Sandre Mitrovć

„Komedija na tri sprata“ prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade. Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali i luckastih i dobrodušnih, biva suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada.

Te i takve komšije verno su dočarali bardovi domaćeg glumišta: Jelisaveta Seka Sablić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Nataša Tapušković, Ljubomir Bandović, ali i mlade snage Miodrag Radonjić, Vanja Nenadić i Pavle Mensur.

Nakon studija u Londonu, Sandra Mitrović je master diplomu stekla na Univerzitetu Kolumbija, odakle nosi veliko znanje i iskustvo. Kreator je osam kratkih filmova, a sada je predvodila autorsku ekipu na svom prvom dugometražnom filmu. Pored Sandre Mitrović koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

RODJENA DA BUDE NA MUZIČKOM PUTU

Next Post

KAKO NAPRAVITI  BILJNO MLEKO

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

RODJENA DA BUDE NA MUZIČKOM PUTU

Marija Marić Marković je na našoj javnoj sceni poznatija kao Mari Mari. Od svoje sedme godine života počela je da peva,...

15/10/2022