Breaking

MUŠKARCI VOLE KOMPLIMENTE!

Kutak za psihologiju / Život / 1 avgusta, 2022

Da nije istraživanja, ne bi smo što šta znali-ni žene o muškarcima, ni muškarci o ženama. Uvreženo je mišljenje da samo pripadnice lepšeg pola vole komplimente, ali to je zabluda. Postoji istraživanje, koje govori da poput žena, ni muškarci nisu imuni na lepe reči, čak I da su željni istih. Da bi ste ih osvojili ili bar malo odobrovoljili, pohvalite im sledće osobine I oni neće moći da odole lepim rečima, a što je najvažnije potrudiće se da budu još bolji. Evo šta muškarci vole da čuju na svoj račun od pripadnica lepšeg pola

Muškost I nežnost
Prvo I osnovno, muškarci vole da čuju da su bili odlični: najbolji, …kao nikad do sad..bilo u seksu ili u maženju I pružanju zadovoljstva partnerki.

Galantni- uvek se s radošću setite, šta su vam kupili I poklonili. To će njima značiti da cenite njihov dar, I uvek će biti otvoreni, za novu kupovinu.

Poslovnost
Posao je važan za mušku samouverenost I sujetu, pa zato ne štedite komplimente kada uradi nešto važno, neki projekat uspešno završi ili kada napreduje. To će mu dati snagu I entuzijazam da krene u nove radne pobede.

Šarm ili duhovitost nikako ne treba da budu neprimećeni Dame uvek treba da se osmehnu njihovim viecvima, šalama I doskočicama. Posle jedne, uslediće pokušaj novog zasmejavanja, a to već govori o nagoveštaju prijatno provedenog vremena. Čak 40 odsto muškaraca uživa u pohvalama na račun humora, jer smatraju da je to afrodizijak za žene.
Postoje žene koje mogu sve same (pa na kraju I sve moraju da urade same), I to stalno ističu u muškom (partnerovom)društvu. Greška! Muškarci vole pohvale na račun svoje muževnosti, I tada se trude da budu još muževniji i zaštitnički raspoloženi. , Bez obzira koliko god bili jaki i samostalni, priuštite svom partneru zadovoljstvo u činjenici da je on „jači“ pol. Jer oni vole da im se kaže da su sposobni ( za nešto posebno, šta god to bilo), muževni (zaštitnici) i da imaju taj “alfa” potencijal.

Vozačke sposobnosti
Svaki muškarac voli da njegove vozačke sposobnosti budu primećene I pohvaljene. Zato vašem parteru s vremena na vreme naglasite da se odlično parkira, da ste udobno putovali, da vam je bilo prijatno voziti se sa njim. Samopouzdanje I osmeh krasiće njegovo lice!

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

RADIM SAMO ONO ČEMU SE RADUJEM

Next Post

ŽIVELA SAM DVA ŽIVOTA

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

RADIM SAMO ONO ČEMU SE RADUJEM

Biljana Willimon je svoju višedecenijsku karijeru na javnoj sceni gradila kao slikarka, televizijski autor I voditelj, a sada...

July 30, 2022