Breaking

KONCERT MANJIFIKA U BEOGRADU

Kratke vesti / 06/04/2022

Dolazi nam iz Slovenije, a autor je trentuno najpopularnije i  najtraženije kafanske pesme „Pukni zoro“, u Srbiji a i šire. Mnogi misle da je u pitanju stara, izvorna pesma, a ne delo osnivača novog muzičkog žanra, kako sam sebe naziva,  balkan disko šlager muzike, Roberta Pešuta, svima poznatijeg kao Manjifiko. Ovaj muzičar, sem autorske muzike pravi i filmsku muziku koja je deo neke od najpopularnijih filmova i serija.

Retke su numere koje se iz filma mogu preseliti na binu, jer prosto to nije mesto za njihovo izvodjenje. Zato će,    u subotu u Domu omladine sa početkom u 21 h, ovaj muzičar  održati koncert.  Ovo će biti prvi koncert ove godine popularnog muzičara i njegovog benda, koji je zbog pandemije korone prošle godine održao sveukupno pet.

-Uzbudjen sam, radujem se i srećan sam, rekao je naše medije,   i da jedva čeka kontakt sa publikom.

Zašto baš ovaj prostor i zašto baš Beograd?

Kako kaže, tako mu se „potrefilo“, kao i sve velike stvari u životu. Ono što je planirao i željno iščekivao, nije mu se dogodilo, i sada se prepustio da mu se dešava sve samo od sebe.

Intresovanje je za ovaj koncert je veliko, pa se nadamo da će ga ponoviti u neko blisko buduće vreme.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

FESTIVAL IGLOA

Next Post

PREZADOVOLJNA SAM ATMOSFEROM NA SNIMANJU

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

FESTIVAL IGLOA

Sibir, teritorija koja zauzima 56%  Ruske federacije,  poznat je po snegu I ledu. A poznat je I po Festivalu igloa. Ove godine...

04/04/2022