Breaking

PUN MESEC U RIBAMA

Horoskop i zabava / Život / 27 septembra, 2021
Dok Mesec putuje znakom Riba bićemo malo tajanstveni,skriveni, a radari intuicije će raditi prekovremeno, neki će biti ćutljivi, a poneki će baš naprotiv želeti da obave neki razgovor koji će razotkriti neku dilemu što i nije loše.To su više razgovori sa ciljem da se otkrije poreklo onog što nas muči, poreklo ali i uzrok.
To je bolan proces ali jedini mogući ako želite oporavak, regeneraciju, koju inače nudi energija Riba. Moguće je i otkriti neke tajne, skrivene u vama ili u drugima, vama bliskim ljudima.
Sa Mesecom u Ribama emocije se teže ispoljavaju, bar se trudimo da ih zadržimo za sebe, osećanja se kriju da ne bi bili razočarani, drugim rečima ova energija hoće da nas zaštiti. Raspoloženje (kakvo god da je) uglavnom se skriva od drugih.Mogućnost da neke stvari bolje vidimo i bolje osetimo i da (sa)znamo šta se zapravo stvarno dešava je tu.
Mogli bi i da budemo u kontaktu sa unutrašnjim snagama (svi ih imamo)
Možemo posmpremiti ono što ne valja u duši ali i stvarnosti,pobacati ono što više ne treba,očistiti dušu ili ormare, torbe, fioke,izbor je vaš.
Mnogi će sa Mesecom u Ribama uspeti da čitaju između redova
Sa ovom energijom imate šansu i mogućnost da otkrijete moć u sebi, da otkrijete neke strahove, sumnje i izborite se sa njima.
Bićemo drugačiji.
Gde god je energija Riba tu je i neka magla, mistika, ružičasti pogled na svet.Pogled je zamagljen, ružičast,pa mnogo toga može biti nejasno.
Neki će sanjati otvorenih očiju. Neki će biti osetljivi, zamišljeni, saosećajni, intuitivni.
Osim intuicije proradiće i mašta, a mašta može svašta.
Energija Riba mnoge će zavesti svojom dubinom, neko će pribeći povlačenju u sebe ili će se stvarno negde zavući, negde u neki svoj svet i okolinu, neki će pustiti maštu po volji, neki drugi će se okružiti muzikom…
Neki će se baviti tajnama svojim ili tuđim.
Bilo bi dobro da se klonimo negativne energije, tuge, bespomoćnosti… bilo bi dobro da imamo neki odbrambeni sistem…svako svoj.
Neko bi mogao da potraži vaše rame za plakanje ili vi da potražite neko takvo rame.
Ovaj položaj Meseca je saosećajan.
Sa njim možemo reagovati nežno, naglašeno emotivno.Mašta bi mogla da bude deo života i inspiracija i romantika.Tu negde su i iluzije.
Osetljiva je duša (Mesec) hipersenzitivna, sklona idealizaciji, obmani, prevari.Neko bi mogao da postane žrtva.Sve je bolje nego da nekog obmanete, prevarite i slično.
Bolje je ovu energiju Meseca usmeriti na romantiku, boje, pisanje, muziku.Sve to leči.Leči ranjene i usamljene duše koje u vreme ovog Meseca plaču i ako su same i ako nisu same,plaču i ako im se suze ne vide.
Mesec u Ribama nas uvodi u čarobni svet emocija u zaljubljebost na prvi pogled.
Biće pojačano osećanje empatije, osetljivost na ljudsku patnju, slabosti, briga o drugima, posebno o onima sa slomljenim srcima.
Ko je ljut  neka se razljuti.
Otvorite srce prema onima koji pate,danas neko drugi sutra možda vi…
biće onih koji će  biti usamljeni tužni, i pomalo izgubljeni…
Od pozicije Meseca u ličnoj astrološkoj karti zavisi hoćete li biti kreativni, maštoviti, nežni,zaljubljeni, saosećajni…osetljivi.
Ili melanholični, zavisni, nepraktični, pesimisti…
Astrolog Ivana Minović
Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

VOLIM KAD SAM ISPRED KAMERE...

Next Post

ODUVEK SAM ŽELELA DA IMAM SOLISTIČKU KARIJERU

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

VOLIM KAD SAM ISPRED KAMERE...

Mnogi od nas trasiraju svoj životni put još u detinjstvu, svesno ili nesvesno. Tako je i on, obrevši se u jednoj reklami...

September 26, 2021