Breaking

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. AVUGST, TEKUĆE 2021. GODINE

Horoskop i zabava / Život / 20/08/2021

 OVAN  

  POSAO Posvetite se poslu. Niste raspoloženi za rad. Budite prijatni prema drugima, iako ste nervozni. Pazite da ne zakasnite u odraživanju obaveza. Moguć je sukob sa nekom muškom osobom sa kojom radite.   LJUBAV  Ako ste u vezi, ne opterećujte se previše poslom, nego se posvetite partneru. Slobodni Ovnovi dajte sve od sebe da pokažete osobi koja Vam se dopada da Vam je stalo.  ZDRAVLJE  Moguće povrede.

 

BIK

 POSAO Sve Vam ide od ruke. Ove nedelje bi trebalo da se više družite. Ne zanemarujte porodicu i prijatelje. Probajte da se bavite nekim novim sportom ili šetajte više.   LJUBAV Pokušajte da nađete neko rešenje za nesuglasice koje imate sa partnerom. Ako ste slobodni, novo poznanstvo je moguće preko posla. ZDRAVLJE Čuvajte se promaje.

 

BLIZANACI                                                                                                                                             

 POSAO Možda ćete morati da odložite neki kraći put. Prihvatite poslovne prilike koje Vam se ukazuju. Imate dosta energije, veoma ste aktivni. Ne odustajte od svojih planova bez obzira na to što nemate pomoć drugih ljudi.  LJUBAV Ne raspravljajte se sa osobama sa kojima imate problem duže vreme. Veoma ste privlačni drugima. Ako ste zauzeti, budite otvoreni što se tiče planova prema partneru, razgovarajte o budućnosti.    ZDRAVLJE  Problemi sa holesterolom.                                                                                                                                                              

 

RAK  

POSAO Potrudite se da date sve od sebe da se ne opterećujete poslom, usmerite se na privatni život, na porodicu. Vreme je za sređivanje doma.  LJUBAV Bitno je danas da ako Vam partner traži savet, da ga saslušate. Slobodni, Rakovi preko prijatelja možete upoznati neku osobu koja nije iz Vašeg mesta ili na nekom putu, takođe. ZDRAVLJE  Pojačana nervoza.   

                                                                                                                                                                    

 

LAV                                                                                                                                     

 POSAO Potrudite se da privedete sve obaveze kraju. Budite uporni. Neki saradnik može da vas izbaci iz takta, ali ne reagujte na provokacije. Preosetljivi ste na kritiku.   LJUBAV Preko posla je moguć flert ili nešto više. Ako ste zauzeti, ne dozvolite da problemi na poslu utiču na vezu.   ZDZDRAVLJE Moguća glavobolja.    

                                                                                                                                       

 

DEVICA

POSAO  Imate utisak da se situacija na poslu odvija na bolje za Vas. Ne budite prespori danas.Imaćete neke povećane troškove. Budite prijatni prema saradnicima.   LJUBAV  Nadjite više vremena ya ljubav ZDRAVLJE  Odlično se osećate.                                                                                                                                                                   

 

VAGA

 POSAO  Veoma ste napeti. Potrudite se da se usmerite na završavanje obaveza. Budite ljubazni prema saradnicima. Nemojte da se preforsirate. Komunikativni ste i jako brzo dolazite do rešenja za sve probleme na poslu i u privatnom životu.   LJUBAV  Danas bićete skloni zaljubljivanju.  ZDRAVLJE  Mogući stomačni problemi.                                                                                                                                             

 

ŠKORPIJA                                           

POSAO Ne možete da se oslonite na druge. Videćete i sami da će se sve na kraju svesti samo na vas. Imaju drugi dobre predloge i možda i dobre namere, ali to ne funkcioniše jer nemaju dovoljno iskustva ili nemaju pravu viziju. Bar ne pravu za ovaj dan.. LJUBAV Neka bliska osoba može da Vam pokaže simpatije. ZDRAVLJE Manji problem sa kičmom.     

 

STRELAC                                                                                               

  POSAO  Pokušajte da budete strpljiviji i da imate više razumevanja za druge, pogotovo ako su po stažu i godinama ispod vas. Znate kako se kaže – mladost, ludost. Neka vas vaše iskustvo i mudrost vodi u današnjim poslovnim situacijama.        LJUBAV  Ne dozvolite da vam se neko umeša u odnos sa partnerom. Pokušajte da uskladite obaveze sa partnerom. Ljubomora može da bude pojačana. ZDRAVLJE Problemi sa cirkulacijom.    

                                                                                                                                            

 

JARAC                                                                                                     

 POSAO Novi poslovi i šanse se otvaraju, malo na sreću, malo spletom okolnosti, malo vašim zaslugama iz prethodnog perioda.     LJUBAV Konačno ćete moći da se posvetite privatnom životu. Nemojte da budete površni, nego dajte sve od sebe da zavedete osobu koja vam se dopada.   ZDRAVLJE Povedite računa o štitnoj žlezdi, koja je osetljiva.     

                                                                                                                                                  

 

VODOLIJA                                                                                                           

  POSAO Potrebna vam je promena na poslu. Ipak, sve vam ide od ruke i dobijate od drugih sve što ste zamislili. Potrudite se da se fokusirate na rad. Ne nervirajte se zbog drugih ljudi nego probajte danas da napravite kompromis.  LJUBAV  Što se ljubavi tiče, nemate probleme jer je Venera konačno direktna i u vašem znaku. Ako ste zauzeti, sve je u redu. Ako ste slobodni, sada je vreme da se zaljubite.  ZDRAVLJE Podložni ste danas depresiji.  

                                                                                         

 

RIBE                                                                                                                                 

POSAO  Budite odgovorni, uporni, nemojte kasniti sa nekim obavezama. Ako se ne osećate baš najbolje, potrudite se da se fokusirate na ono što je neodložno. Nemojte imati previše poverenja u druge.   LJUBAV  I pored situacije koja je povremeno prilično nestabilna, zategnuta – ipak se i voljena osoba i vi trudite da izađete jedno drugom u susret, da se više povežete i realizujete zajedničke planove. Postoje stvari koje vas drže zajedno i koje ne dozvoljavaju da se distancirate  ZDRAVLJE  Problemi sa sinusima.     

Astrolog Ivana Minovič   

 

 

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. AVGUST TEKUĆE 20021. GODINE

Next Post

NOVI, STARI PLES "SHUFFLE"

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. AVGUST TEKUĆE 20021. GODINE

 OVAN POSAO Neke nove promene možete da uvedete u svakodnevni rad. Bitno je da ne ostavljate nezavršene obaveze za sledeći...

19/08/2021