Breaking

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. AVGUST TEKUĆE 20021. GODINE

Horoskop i zabava / 19/08/2021

 OVAN

POSAO Neke nove promene možete da uvedete u svakodnevni rad. Bitno je da ne ostavljate nezavršene obaveze za sledeći dan.   LJUBAV  Dajte sve od sebe da promenite nešto u vezi, tako će da vam bude zanimljivije. Ako ste slobodni, nemojte da ulazite u površne veze.   ZDRAVLJE Moguće alergije.

BIK  

 POSAO  Važno je da budete što aktivniji na poslu. Imate dosta planova za danas.Uz dobru organizaciju moći da odradite bar veći deo obaveza.Budite kolegijalni,ali drzite se svojih principa.   LJUBAV U ljubavi je sve idealno i dalje, ako ste zauzeti. Slobodni, još uvek imate šansu da odaberete pravu osobu za sebe dok god je Venera u vašem znaku. Ne gubite vreme i iskoristite dobre aspekte.   ZDRAVLJE Kontrolišite pojačanu potrebu za slatkišima.

BLIZANACI  

 POSAO  Novi planovi danas mogu da krenu da se realizuju. Zaostatke koje imate na poslu gledajte da svedete na minimum, da ne biste bili neodgovorni. Ako ne rešite probleme iz prošlosti, teško da ćete lako moći da krenete da realizujete nešto novo.  LJUBAV Nemojte svima da se poveravate u vezi ljubavi da ne biste imali neki problem, jer moguće da oko sebe imate neiskrene osobe. Izbegavajte tajne veze ili avanture, jer to neće da vas usreći. ZDRAVLJE Čuvajte se padova.                                                                                                                                                              

RAK

 POSAO  Budite oprezniji u svojim izjavama i birajte reči. Na radnom mestu mogu da se dešavaju neke promene, pa bi bilo dobro da razmislite šta je od svega toga korisno za vas. Moguć je priliv novca, konačno ćete biti zadovoljniji.   LJUBAV U nedoumici da li da budete sa osobom koja flertuje sa vama. Nemojte da krijete od partnera šta vas muči u vezi sa njim ili sa poslom, nego recite sve iskreno.  ZDRAVLJE Umor.     

                                                                                                                                                                   

LAV

  POSAO Nepoverljivi ste i najviše verujete svom viđenju situacije na radnom mestu. Ali, umorni ste i nedostaje vam energije da završite započete poslove. Pomalo ste rasejani, pa bi trebalo da ispišete ciljeve za ovaj dan da ne biste nešto izostavili.  LJUBAV   Partnerski odnos je stabilan, zaljubljeni ste i imate podršku partnera u svemu. Ako ste slobodni, preko prijatelja ili interneta je moguće novo poznanstvo.  ZDRAVLJE Psihička napetost.

DEVICA 

POSAO  Sve Vam ide od ruke. Lako završavate obaveze, čak brže nego što ste očekivali. Potrudite se da se usredsredite i ne ulazite u rasprave sa drugima, iako vam možda nešto nije po volji. Pravite kompromise.   LJUBAV  Što se tiče ljubavi, konačno dolazi do rešavanja problema, ako ste u vezi, i do dobrih mogućnosti za početak neke ljubavne priče. Ne odbijajte ljubav jer ste zauzeti poslom, nego izdvojite vreme za privatni živOT.    ZDRAVLJE   Odlično.                                                                                                                                                                  

VAGA 

 POSAO  Na poslu je situacija pomalo napeta. Najradije biste da sve završite brzo i da idete kući. Nervirate se zbog povećanih troškova. Bilo bi dobro da razmislite o usavršavanju.  LJUBAV  Brinete se jer imate neki čudan osećaj da nije sve u redu u ljubavi. Osećate se zapostavljeno. ZDRAVLJE  Isrpljenost.  

                                                                                                                                           

ŠKORPIJA   

 POSAO  Bitno je da održite status koji imate u kolektivu. Borite se radom i zalaganjem. Niste zadovoljnim postignutim rezultatima, ali ne kritikujte sebe previše. Potrudite se da napravite kompromis, iako vam to neće baš ići lako.       LJUBAV Nađite jednostavno rešenje za probleme koje imate na polju ljubavi. Nemojte da izvlačite neke probleme iz prošlosti.    ZDRAVLJE  Moguć povišen krvni pritisak.              

STRELAC 

 POSAO  Sve ide kako treba na poslu. Veoma ste ambiciozni. Imaćete podršku saradnika u svemu što ste zamislili.                  LJUBAV Što se ljubavi tiče, sve je idealno i dalje. Slobodni Strelčevi nemojte da ulazite u neku vezu ako niste spremni na vernost. ZDRAVLJE Moguće alergije.                                                                                                                                                

JARAC   

 POSAO Sve stižete da završite na vreme. Potrudite se da se usmerite na druženje sa prijateljima. Ne opterećujte se time šta drugi ljudi pričaju o Vama. Sve ide po planu na poslu. Strastveni ste ove nedelje i skloni flertu.   LJUBAVŠto se ljubavi tiče, nemate blokadu da izrazite osećanja. Možete partneru da kažete i šta vam ne odgovara i koliko vam je stalo.                   ZDRAVLJE Dobro se osećate danas.                                                                                                                                                        

VODOLIJA

  POSAO Bilo bi dobro da nešto započnete, a sigurno ćete biti na dobitku. Sada je vreme za nove poslovne dogovore. Ne trošite previše vremena na druge ljude, nego razmislite šta biste mogli da uvedete kao promenu. Potrudite se da se fokusirate na posao i budite detaljni.   LJUBAVU ljubavi je sve mirno. Osećate se voljeno i srećno. Pomalo ste zabrinuti da li će sve baš da ide po planu, jer volite da imate kontrolu.   ZDRAVLJE  Moguće glavobolje.                                                                                          

RIBE

  POSAO  Konačno dolazi do rešavanja problema na poslu. Doneli ste odluke i sada je vreme za presek stanja. Ne možete više da radite kao do sada nego želite novi način rada, drugačije poslovanje, ali nemate problem da to i saopštite kolegama. Bitan vam je napredak.    LJUBAV Što se ljubavi tiče, konačno se stvari odigravaju kako ste zamislili. Komunikacija sa partnerom je odlična. Ako ste slobodni, sada je vreme da započnete neku novu ljubavnu priču.                     ZDRAVLJE   Kontrolišite hormone.                                                    

Astrolog Ivana Minović

 

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

UMOR, ZAMOR, PREMOR....

Next Post

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. AVUGST, TEKUĆE 2021. GODINE

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

UMOR, ZAMOR, PREMOR....

  Neki su se vratili sa godišnjeg odmora, a neki tek planiraju da odu na njega. Istraživanja su pokazala da se više...

19/08/2021