Breaking

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.AVGUST TEKUĆE 2021.GODINE

Horoskop i zabava / Život / 17/08/2021

 OVAN

POSAO Istražujte poslovno tržište i ulažite ono što je najpotrebnije.Mogućnosti za neke nove poslovne aktivnosti možete očekivati.Bićete zapaženi i istaknuti sa rezultatima u poslu koji obavljate. LJUBAV Moguće je da se vrati neka stara ljubav u vaš život.  Ali, očekujte i stare probleme da se vrate,one koje niste rešili na vreme. ZDRAVLJE Umor i iscrpljenost će vas tokom dana pratiti. 

BIK 

POSAO Poslovni status ili vaša karijera biće pod uticajem osećanja što znači da će vaš poslovni uspeh zavisiti od vaših privatnih stavova.I pored užurbanog tempa i velikog broja obaveza uspećete da sve završite u roku i na vreme. LJUBAV Moći ćete da pružite mnogo više pažnje,ljubavi i radosti voljenoj osobi.Rešavaćete pitanja koja vrlo često izlaze na dnevni red i koja vas narušavaju kao ljubavni par. ZDRAVLJE Izbegavajte gužve jer ćete lako kupiti bakterije .                                         

BLIZANACI

POSAO  Dan pred vama biće bez nekih značajnih pramena.Bavićete se razradom onoga što ste već započeli i ojačavaćete svoje poslovne saradnje.Bilo bi poželjno da obnovite neke poslovne kontakte. LJUBAV Niste u potpunosti pronašli zajednički jezik.Smatrate da druga strana treba da se prilagodi vama a ne vi njoj.Neka nerazumevanja mogu dolaziti i od strane finansiske situacije.   ZDRAVLJE Moguće su male povrede.

RAK 

 POSAO  Organizujete se bolje i odredite sebi bolje prioritete.Malo balansiranjem,malo diplomatijom rešićete sve,pa čak i one najkomplikovanije situacije.  LJUBAV Mnogo toga što vam nije bilo jasno postaće jasnije.Pričuvajte se sukoba mišljenja jer suprotna strana neće imati dovoljno razumevanja pa su mogući ljubavni sukobi. ZDRAVLJE Obratite pažnju na otopornost organizma. 

 LAV

POSAO Unesite neke promene da bi ste poslovno funkcionisali bolje.Neke situacije nećete moći rešiti sami zato ne odbijajte poslovne predloge i korisne savete. LJUBAv Komunikacija može biti obojena nervozom i stresom što možda i nema veze sa vašim ljubavnim odnosom.  ZDRAVLJE Moguće glavobolje.

DEVica

POSAO  Moguća neusklađenost poslovnih aktivnosti može biti prolazne prirode.Na neke stvari po pitanju realizacije moraćete da sačekate  ili da pristanete na promene što će se kasnije pokazati kao pozitivan potez.  LJUBAV I sami vidite da vi i voljena osoba možete na dve različite strane. Ili putem razumevanja,ljubavi i poštovanja ili putem distanciranja, izbegavanja i nedostajanja.Izaberite najbolje po vas i potrudite se da vaš odnos definiše problema.  ZDRAVLJE Napetost i povremena nerviranja uticaće na vaše zdravlje promenljivo.

 

VAGA

  POSAO Situacije sa kojima se suočavate zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike.U danu pred vama postojaće mogućnost da vaše poslovne zamisli dobiju pohvalu i pozitivne reakcije što će zadovoljiti različite kriterijuLJUBAV Potrudite se da vas voljena osoba pravilno shvati a zatim i prihvati vaše dobre namer.  ZDRAVLJE Proverite krvnu slikU.

ŠKORPIJA 

POSAO Ideje danas koristite za pokretanje projekta o kojem ste do sada samo razmišljali. Zbog mogućih različitih komentara sa kojima ćete se susretati nije poželjno da odustajete.  LJUBAV Povremeno ćete osećati potrebu da pobegnete od svega,ipak poslušajte savet i suočite se sa negativnim stvarima jer ćete jedino na takav način otvoriti put vašoj ljubavi na dalje. ZDRAVLJE Vaš imunitetmože opastati.   

STRELAC 

POSAO U očekivanju poslovnih promena možete biti spremni i na rizik.Ipak razmislite još jednom.Šta dobijate a šta gubite.Pažljivo osmislite poslovne poteze i ne dozvoljavajte da neko pogrešno tumači vaše ideje i poslovne interese.  LJUBAV Moguće je da ćete imati želju da udjete u neke ljubavne odnose za koje već unapred znate da nisu za vas.Mogući su kontakti sa zauzetima ili sa onima sa kojima imate razliku u godinama. ZDRAVLJE Mogući problemi sa grlom i zubima.

 JARAC

POSAO  Uz posao koji radite možda ćete dobiti i neke nove obaveze koje vam u početku neće prijati,ali kasnije ćete shvatiti da je to prilika za napredovanje.  LJUBAV Opterećeni ste prošlošću i teško se mirite sa situacijom koja vas prati u poslednje vreme.Nekim svojim izjavama po pitanju ljubavi i ponašanjem zbunjujete voljenu osobu.    ZDRAVLJE Povremeni padovi raspoloženja,blaga depresivnost i osećaj zamora iako ništa teško niste radili pratiće vas tokom dana.  

 VODOLIJA

POSAO Saradnici se ponašaju svako na svoj način i rade samo ono od čega imaju koristi.Moguće su službene neprijatnosti i problemi oko novčane isplate.Promenićete poslovne stavove i način saradnje što je pozitivan preokret.Prijala bi vam pauza od nekoliko dana.  LJUBAV Nova ljubav bi mogla da unese velike promene u vaš  život. ZDRAVLPad imuniteta.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           RIBE 

POSAO Potrudite se da budete aktivni u pronalaženju osoba koje bi ste mogli da uključite u željenu poslovnu priču.Ideje koristite za pokretanje projekta o kojem ste do sada samo razmišljali.Zbog mogućih različitih komentara sa kojima ćete se susretati nije poželjno da odustajete LJUBAV Povremeno ćete osećati potrebu da pobegnete od svega,ipak poslušajte savet i suočite se sa negativnim stvarima jer ćete jedino na takav način otvoriti put vašoj ljubavi na dalje.  ZDRAVLJE Vaš imunitet može malo opasti.     

 

Astrolog Ivana Minović   

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

 

Spread the love

Oznake: , ,Olivera Marinković
Previous Post

UBOD MORSKOG JEŽA

Next Post

SVE ŠTO RADIM JE U VEZI SA MUZIKOM

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

UBOD MORSKOG JEŽA

Leto je i mnogi od nas će otići na more. U samom moru žive najrazličitiji organizmi od kojih nisu baš svi prijateljski...

17/08/2021