Breaking

LOVEFEST, VRNJAČKA BANJA

Kratke vesti / 03/08/2021

,,Lovefest’’ je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje. Festival koji se bavi promocijom muzike, umetnosti i urbane kulture mladih u Srbiji.

 

Nastao je 2007. godine, a od gradske žurke održane tog leta, za samo godinu dana, prerastao je u muzički, a danas jedan od najvećih omladinskih festivala u Centralnoj Srbiji. Jubilarno 15. izdanje ,,Lovefesta’’ održaće se ove godine od 5. do 7. avgusta na tradicionalnoj lokaciji, u parku Jezero u Vrnjačkoj Banji.

 

Zbog prošlogodišnjeg celokupnog stanja sa pandemijom koronavirusa bili smo uskraćeni za ovaj divan Festival, ali su se organizatori ovoga puta potrudili da se ,,Lovefest“ vrati u velikom stilu. Broj posetilaca ovoga puta biće smanjen sa 20 na 5 hiljada, koji će biti smešteni na prostoru površine od 2 hektara. Pet muzičkih bina i kvalitetan elektronski zvuk biće prava poslastica za sve ljubitelje kvalitetnog i dobrog provoda.

 

Ovogodišnji ,,Lovefest“ održaće se pod specifičnim okolnostima s obzirom na pandemiju virusa korona. Svima koji sa sobom ponesu potvrdu o vakcinaciji, zeleni sertifikat, odštampanu potvrdu ili negativan PSR test, ne stariji od 72 sata, ili potvrdu o preležanoj bolesti kovida 19, ne stariju od 6 meseci, ulaz je obezbeđen.

 

Među ovogodišnjim izvođačima biće neka od najaktuelnijih imena domaće muzičke scene: Zoi, Surreal, Fox, Elon, Buč Kesidi, Kolja, Stereo Banana, Who See, Dejan Milićević, Senidah, Smoke Mardeljano i mnogi drugi. Karte za ,,Lovefest’’ možete obezbediti putem zvaničnog mejla festivala. Dostava ulaznica se vrši samo na teritoriji Srbije.

 

Sigurni smo da ćete na ovoj muzičkoj manifestaciji uživati kao nikada pre, najviše zbog prošlogodišnje pauze. Leto u Srbiji je nezaboravno upravo zbog ovakvih svetskih a naših kulturnih dešavanja.

Maja Mijatović

 

Spread the love

Oznake: , , ,Olivera Marinković
Previous Post

Svaka proba i svaki koncert predstavlja jedan mini-odmor od svih dnevnih problema

Next Post

PRIČA O PROLIVENOJ KAFI

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

Svaka proba i svaki koncert predstavlja jedan mini-odmor od svih dnevnih problema

U poslednjih godinu i po dana muzičari nisu, iz dobro poznatih razloga, mogli nastupati, pa su svoje aktivnosti svodili...

02/08/2021