Breaking

MOJ NAVEĆI PONOS JE MOJA ĆERKICA, A SAMIM TIM I NAJVEĆI USPEH

MODA / 20 jula, 2021

Marija Stojilović, po struci softverski inženjer, a odnedavno i vlasnica modnog brenda ,,CACHÈ“. Po prirodi je esteta, a inspiraciju za divne modele kreirane sa puno ljubavi pronalazi u svim lepim stvarima koje je okružuju, a otuda i naziv ,,CACHÈ“, što bi u prevodu sa francuskog značilo ,,skriveno“, jer kako ističe, svi mi nosimo nešto skriveno u sebi. Modeli izrađeni od visoko kvalitetnih materijala, namenjeni su za samostalne i hrabre žene koje se ne plaše da ostvare svoje snove. Pored instagram profila ,,Cachèofficiel“ ove divne kreacije možete pronaći i na facebook stranici ,,CACHÈ“.

1. Po profesiji ste softverski inženjer, bavite se dizajnom, ali i vrlo uspešno gradite svoj brend ,,CACHÈ“. Od kada datira Vaša ljubav prema modi?
Ne bih ja to nazvala ljubav prema modi, nisam neko ko slepo prati trendove. Pre bih rekla ljubav prema umetnosti i to je nešto sa čim se rodiš.

2. Naziv Vašeg brenda ,,CACHÈ“ je vrlo specifičan, a iza njega se krije jedna jako zanimljiva priča. Da li nam možete reči nesto više o tome?
,,CACHÈ’’ u originalnom prevodu znači ,,skriveno’’, jer svaka žena u sebi nosi nešto CACHÈ.

3. Na koji svoj uspeh do sada ste najviše ponosni?
Moj najveći ponos je moja ćerkica, samim tim i najveći uspeh

4. Komunikacija sa klijentima je veoma važna. Koliko pažnje posvećujete tome i da li mislite da je to bitan segment kada je Vaš posao u pitanju?
Naravno da nam je komunikacija sa klijentima jako bitna, ali nam je najbitnije zadovoljstvo naših klijenata, što bez uspešne komunikacije i međusobnog razumevanja, složićete se, ne bismo ni ostvarili.

5. Po čemu se od ostalih izdvaja dama koja nosi kreacije sa Vašim potpisom?
Sve su to samostalne, hrabre žene koje se ne plaše da ostvare svoje snove.

6. Koje su bile neke od prvih ideja, stvari i principa koje ste odmah postavili pri kireiranju Vašeg brenda, a koje su ostale iste i danas?
Svakako, to bi bio kvalitet u izradi naših modela, počev od kvaliteta materijala pa do konačnog proizvoda, gde se vodi računa o svakom detalju.

7. Svi Vaši modeli su izrađeni od veoma kvalitetnih materijala i neko ste ko tome pridaje veoma veliki značaj. Koje materijale najčešće koristite?
Da, kao što napomenuh, jako vodimo računa o kvalitetu i trudimo se da koristimo prirodne materijale poput vune i kašmira.

 

8. Da li lično sami dajete pečat svakom modelu ili imate pomoć u vidu bliskih saradnika? Koliko je timski rad važna karika za uspešan i kvalitetan rad?
Jako mi je bitno mišljenje ljudi sa kojima radim i smatram da je timski rad izuzetno bitan, kako za uspeh tako i za kvalitet proizvoda.

9. Šta je Vaš pokretač i inspiracija u stvaranju jedne kolekcije?
Po prirodi sam esteta tako da mi nije teško pronaći inspiraciju. Uglavnom je pronalazim u svemu što je lepo, svuda oko sebe.

10. Vaše modele možemo okarakterisati kao svedene i otmene, sa malom dozom seksipila koji želite da zadržite i ubuduće. Koliko je teško pronaći meru i ostati dosledan svom stavu u današnje vreme kada je, čini se, nekako sve postalo jednolično u svetu mode?
Lepota je u jednostavnosti. Klasika je nešto što nikada ne izlazi iz mode i to je osnova naših modela. Detalji su ono sto nas razlikuje od drugih i tu je igra bez granica.

11. Da li pored posla stižete da se bavite i nekim drugim aktivnostima koje Vas ispunjavaju?
Kada vam dan počinje u 6č izjutra, puno toga možete da završite, mada ponekada ni to nije dovoljno. Svakako da je sve stvar dobre organizacije.

12. Šta je, po Vama, totalni hit ove sezone kada je ženska moda u pitanju?
Ono što bih izdvojila kao totalni hit ovog leta su, svakako, cipele zatvorenih prstiju. Odlično se kombinuju uz satenske slip haljinice i denim jaknicu, a najbolje su kada nemate vremena za pedikir.

13. Kakvi su Vaši planovi u bliskoj budućnosti i koje novitete možemo očekivati od brenda ,,CACHÈ“?
Po prirodi sam spontana i ne volim puno da planiram, ali zato jako volim da eksperimentišem, posebno kada je moda u pitanju.Trenutno radimo na novoj kolekciji koja bi trebalo izaći do kraja leta. Nešto malo drugačije od onog na šta ste navikli kada je ,,CACHÈ’’ u pitanju.

Hvala najlepše na razgovoru!

Maja Mijatović

 


Oznake: , ,Olivera Marinković
Previous Post

HOROSKOP OD 20. DO 31. JULA TEKUĆE 2021.GODINE

Next Post

SLIKA O SEBI

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

HOROSKOP OD 20. DO 31. JULA TEKUĆE 2021.GODINE

ASTROLOŠKA PREDVIDJANJA ZA TREĆU DEKADU MESECA JULA 2021.GODINE   OVAN  POSAO: U danima koji su pred nama...

July 19, 2021