Breaking

„MOJ PUT KA ISCELJENJU“

Knjige / 8 aprila, 2021

Knjiga Moj put ka isceljenju, autorke Sanele Dimitrijević jeste pre svega knjiga koja će vas naučiti da ne odustanete od svog života i od sebe i u najgorim i najtragičnijim situacijama. Kada nam se čini da nema izlaza i da smo stigli do ivice ponora, da fali samo jedan korak kao bismo se strmoglavili, ova knjiga će vam pomoći da shvatite da ni tada nema odustajanja i da svoj poraz možete preokrenuti u svoju korist.

Ova knjiga jeste i edukativna u smilsu da vas uči o zdravstvenoj prevenciji kao i  o značaju zdravlja, jer često ni  nismo svesni tog  značaja dok ga (zdravlje)  ne izgubimo.

Ovo nije autobiografija, već krajnje iskrena ispovest osobe koja prolazi kroz pakao brojnih hemoterapija i operacija, koja se suočava sa :

-drastičnim menjanjem svog fizičkog izgleda (opadanje kose, naglo mršavljenje);

-duhovnog, psihičkog i generalno unutrašnjeg preobražaja koji se ne bi ni dogodio da nije bilo okidača, odnosno bolesti;

-okolinom;

-pogrešnim uverenjima;

-emotivnim porazima;

-izdajama…

Šta sve nosi suočavanje sa dijagnozom raka kao i uzdizanje iznad situacije i spremnost da se konačno zauzmemo za sebe?

Uz ovu knjigu ćete plakati, ali nikada nećete izgubiti nadu i  veru u život,  u istrajnost u ljubav, u sebe, kao  ni u Boga koji sve konce drži u svojim rukama i od koga sve zavisi.

Pored lične i iskrene ispovesti, knjiga je i neka vrsta priručnika u kome možete naučiti metode i tehnike za prevazilaženje teških situacija, za menjanje misli iz loših i negativnih u dobre i pozitivne. Dobićete preporuke za čitanje i gledanje videa koji mogu biti od velike koristi i za zdrave i za bolesne, dobićete i preporuke alternativnih načina lečenja i imena ljudi koji vam mogu biti od pomoći u kakvoj god vrsti problema da se nađete.

Čitajući knjigu, zapitaćete se bar malo- Zašto se uopšte nerviram i na kakve gluposti trošim svoju energiju?

I ono najvažnije, uz knjigu Moj put ka isceljenju, naučićete da budete zahvalni na onome što imate, jer je to put da dobijete ono što nemate, a želite.

Uživajte uz knjigu!

Možete je poručiti preko Instagram stranice @zdravistilovizi ili na e-mail sanysanela@hotmail.com. Porudzbine važe i za iniostranstvo.

Spread the love

Oznake:Olivera Marinković
Previous Post

KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT!

Next Post

SAMODISCIPLINA

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT!

Sa pravim profesionalcima se oko svega lako I brzo dogovorite. Bukvalno, u dve reči. Takav je slučaj bio sa Draganom Marinkovićem,...

April 6, 2021