Breaking

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023.

Horoskop i zabava / Život / 01/09/2023

Ovan

Mnoge planete se kreću retrgradno što vama I te kako donosi intenzitet u dešavanjima.
Septembar je veoma buran mesec za vaš horoskopski znak, posebno na polju komunikacije I emotivnih odnosa. Važno je tokom narednih sedmica da budete taktični i birate reči ne samo na poslu već I u privatnim relacijama.  Vraćaju se prilike iz prošlosti koje bi sada trebalo iskoristiti, jer ste ih malo olako shvatili. Vaša lidersa pozicija može biti ugrožena nečijom željom I ambicijom da dodje na vaše radno mesto. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom može da trpi zbog loše komunikacije ili treće osobe koja je upletena u vaš odnos. Vidite da li vas vežu emocije za taj odnos ili jednostavno navika. Slobodnim pripadnicima vašeg znaka se ukazuje prilika da obnove kontakt sa osobom iz prošlosti. E, da li će oni tu priliku iskoristiti, na vama je, jer su vam  još uvek živa sećanja za sve što  se nedavno dešavalo. Zdravlje je stabilno, ali pripazite se alergija.


Bik

Tokom narednih dana imaćete faze odmora, pa faze umora. Bolje organizujte svoje vreme, da ne dodjete do situacje “ne mogu više”. Fokus vam je   isključivo na finansiie, koliko zbog troškova (očekivanih), toliko i zbog velike potrebe da popravite stanje na ovom polju. Balans izmedju rashoda I prihoda je bio ozbiljno narušen zbog vanredne situacije koja vlada u vašem domu. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će biti relativno stabilan, ali vaša tvrdoglavost može isti narušiti. Fleksibilnost može doneti veliki osećaj sigurnosti partnera u vas, samo ne preterujte u tome, jer će vaša suprotna strana brzo izgubiti granicu izmedju normalnog I onog drugog. Slobodni pripadnici vašeg znaka, uz povoljan aspekt planete ljubavi, ima priliku da započne emotivnu vezu sa osobom koju ste prvi put sreli preko posla. Pripazite na ishranu, počeli ste da se debljate na kritičnim tačkama.

 

Blizanci

Mnoštvo retrogradnih planeta, a pre svega Merkur,  vašem znaku skreću akcije sa glavnog puta. Naći ćete se na neutabanim stazama, a snalaženje  I donošenje odluka je inače vaš glavni problem.  Tokom septembra meseca ćete biti puni entuzijazma i kreativnih poslovnih ideja, koje  će se radjati sa izlaskom sunca, a sa njegovim zalaskom će nestajati. Drugim rečima, vas ništa dugo ne drži.  Vaši saradnici neće moći ispratiti vaš tempo, pa ne bi bilo loše da malo usporite.

Ako ste u vezi ili u braku, nešto ste tvrdoglaviji u odnosu na raniji period.  Vaši stavovi su nešto što treba preispitati, jer su  su na vidiku vatrene reči i sukobi. Možete nesvesno povrediti partnera, a to vam nije namera, već da ispravite “krivu Drinu” koja se ne da lak ispraviti. Slobodni pripadnici vašeg znaka će pokušati da  balansiraju između dve osobe koje im privlače pažnju, jer se teško odlučuju, ali kraj meseca donosi razrešenje u vidu emotivnog statusa. Jedna od njih vas privlači intelektuano, druga fizički, pa ste u dilemi kom se carstvu privoleti.  Lako planete, a još brže “splasnete” Ćuvajte nerve za teže situacije koje vam predstoje tokom jeseni.

 

Rak

Pripremite se za mentalno i fiziki za period u kojem ćete morati da se  maksimalno posvetite radnim obavezama, ali uz veće napore i zalaganje. Iznenadiće vas nepriatno stav kolega koji će želeti da “miniraju” sve vaše poduhvate. Bićete iscrpljeni, posebno zbog velike mentalne aktivnosti, a i strahova koji će biti nešto naglašeniji nego inače. Iako iscrpljeni, vi se ne predajete lako. Ako ste u vezi ili u braku, preporuka je da ne zapostavljate voljenu osobu, da biste sprečili potencijalne sukobe. On ili ona nemaju previše razumevanja za vašu posvećenost poslu ili ambiciji. Misle da vaš trud ne vredi novaca koji za to dobijate.  Ukoliko ste Slobodan strelac za vas će se zainteresovati osoba koja dolazi iz drugog mesta boravka u odnosu na vaše. To će biti jedina prepreka koju vi vidite u odnosu za početk.  Jer udajenost neće biti mala. Više se krećite ili počinte sa vežbama za kičmu.

 

Lav

Planete hodaju retrogradno, pa na normalne situacije zaboravite od samog početka meseca. Zatišje na poslu će vam prijati i vratiti volju za rad. Izgladićete odnose sa onima koji su vam autoriteti, u bilo kom smislu. Valjda ste svi došli sa odmora, pa imate više živaca jedni za druge. Rešavate da preispitate svoje planove i posvećujete se onim najrealnijim za ostvarenja. Ne stojite uvek čvrsto na tlu, pa sad kad je takav momenat iskoristite ga da sa malo snage I uloženog truda dodjete do cilja. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će biti daleko stabilniji nego ranije. Ipak, pojedina neslaganja ostaju, kao kamen spoticanja zauvek, samo ste naučili da ih amortizujete. Ako ste slobodni, zanimate se za jednog od prijatelja ili nekoga ko vam je dugogišnji poznanik.  Na samom početku ćete pokušati da izgradite malo neobičniji odnos. Zdravlje je stabilno, ali

imate manje psihičke krize.


Devica

U septembru, tačnije oko 19  ćete uspeti da se izdvojite iz kolektiva na jedan veoma originalan   način. Iako ćete i dalje iz dana u dan, kvalitetno obavljati svoj posao, povremeno je moguć sukob sa nadređenima. Teško trpite autoritete nad glavom, a naročito zbog toga što mislite da ste uvek u pravu i da su svi aduti na vašoj strain. Ukoliko ste u vezi ili u braku, budite oprezni kada je odnos sa partnerom u pitanju, zbog nesporazuma i nedostatka takta, moguće su rasprave. Ali, I zbog nečega što ste radili  kradom od partnera ili “iza leđa” partneru, i to što nikada ne bi odobrio. Ako ste slobodni, preko člana porodice je moguća nova ljubav ili poznanstvo koje će vas vrlo zaintrigirati. Prijalo bi vam nešto novo, jer je sve ovo do sada bio već vidjeno. Moguće su povrede. Nimalo niste skoncentrisani dok radite.

 

Vaga

Sa pravom ste zabrinuti za sebe I svoj status na poslu.  Tokom naredne četiri sedmice vama inače ni na jednom polju ne “cvetaju ruže”, ali vi lično ćete biti nešto opušteniji  misleći da je to samo faza koja će sigurno brzo proći. Napravićete retrospektivu učinjenog i ispravićete ono što vam se učini pogrešno. Ruku na srce, bilo je baš velikih grešaka. Kad već imate šansu da ih  popravite, iskoristite je. Ukoliko ste u vezi ili u braku, voljena osoba pokušava da unese više strasti u vaš odnos. Vi ste hladni I udaljeni, misleći da imate posla sa emotivnim manipulantom i da je partner sve samo ne iskren sa vama. Moguće su  razmirice I stalno tražite tragove neverstva.   Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju dve zainteresovane persone za novu vezu, ali vas zbunjuje sličnost ove dve osobe kada je karakter u pitanju. Iskreno, ni jedna vam ne odgovara I stalno im nalazite mane. Zdravlje je u redu, ali dokle taj tempo života?

 

Škorpija

Ovo je veoma izazovan period za pripadnike vašeg znaka, jer ćete se suočiti sa nekim preprekama na koje niste računali, a imaju veze sa prošlošću. Moguće da I sudski spor koji vodite dobije drugačiji epilog od očekivanog. Napeti ste, pokušavate se kontrolisati, ali ćete ipak nastojati da se distancirate od onih koji su vam naporni u poslu. Vaša psiha traži odmor, ne ignoriite znake. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će se posvetiti partnerovim željama, koje se odnose na finansije. Razbuktavaju se strasti. Ukoliko je partner fizički udaljen od vas, nedostaje vam I zaista želite da ga vidite,  osetite I da  sa njim podelite sve ono što vas tišti. Ukoliko ste slobodni, moguća je vatrena veza, koja se može razviti u nešto ozbiljnije. Na prvi pogled sve će delovati kao bezazlen flert, ali konačno će I vama neko naći “žicu”. Moguć problem s urinarnim traktom ili bubrezima.


Strelac

Vreme je da zaokružite određene poslovne projekte i to ćete uraditi upravo od septembra. Iako vam se čini da ste tapkali u mestu, vi ste se pomerili nekoliko stepenica na više, od poslednjeg svodjenja računa. Neki pripadnici vašeg znaka se odlučuju za prekid saradnji i ugovora, što bi moglo izazvati burnu reakciju. Zauzeti pripadnici vašeg znaka ulaze sukobe sa voljenom osobom, pod uslovom da vi odreagujete na određene provokacije. Drugo, vi već duže vreme živite u laži sa njegove/njene strane, pa će vam suočavanje sa istinom jako teško pasti. Čak se tu naslućuje I neko neverstvo…Slobodni pripadnici vašeg znaka su u dilemi da li obnoviti staru ljubavnu vezu ili dati priliku novoj osobi. Dilemma će duže trajati nego što se u prvi mah činilo. Zdravlje je u redu, izbegavajte hladna I gazirana pića.

 

Jarac

Planeta akcije je u vašem prirodnom polju posla, što znači da ćete u narednim danima biti veoma motivisani da napravite korak napred na ovom polju.  Time ćete izazvati i neke negativne reakcije od strane saradnika ali i autoriteta ali vi na to nećete obraćati pažnju. Kod vas važi zakon akcije I reakcije, tako da ko vas ne dira, ni vi nećete njega. Iako imate oštru konkurenciju vi je se ne plašite, već se borite za sopstveni kvalitet.  Zauzeti pripadnici vašeg znaka će partnerstvo staviti u drugi plan a zbog toga će trpeti svi oni koji vas vole. Smatrate, da kada uradite sve što ste zamislili, za zajedničke trenutke ima vremena i prilika. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da promene emotivni status, ali previše odugovlače. Ranija iskustva ih opominju da sve što počne tako na brzinu, još brže se i završi. Mogući upalni procesi.

 

Vodolija

Oporavljate se od veoma napetog perioda u kojem ste iscrpili sve svoje resurse. Sada je vreme da, uz malu retrospektivu, napravite strategiju za dalji rad. Svi oni na koje ste računali u prethodnom periodu, su u neku ruku brinuli samo o sebi, a zajedničke interese stavili u drugi plan. Povedite računa o informacijama koje dolaze do vas. Neke su jako daleko od istine, ali kada se prenose od usta do usta, od uha do uha, dodju potpuno iztvitoperene. Mogući prekidi saradnji, koje su ranije bile stabilne ili su mnogo obećavale. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilniji, ali ne i mnogo bolji nego ranije. Ipak, sukoba neće biti, ali retoričke tenzije hoće. Mislite na isto u principu, ali ne govorite isto. U tome je osnovni problem.  Slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju o nekadašnjoj ljubavi, a moguća je i obnova kontakta. Razmišljate I o putu u dvoje, da malo “napunite baterie” za dalje bitke. Zdravlje je u redu, ali psihofizički umor je prisutan.

 

Ribe

Iako ste veoma motivisani za rad, a nekima će od vas biti ponuđeno  napredovanje, ili bolji radni uslovi, ovo je mesec u kojem ćete se ipak prioritetno baviti porodičnim, ali I papirološkim problemima. Finansije su takodje bolna tačka vašeg poslovanja, i kasnije ćete učiniti sve da svoj materijalni status poboljate. Čak moguće nešto I protiv pravno, zato potražite savet pravnih lica.   Moguća je i selidba, za one koji su to planirali. Ako ste u vezi ili u braku, dobro slušajte šta vam voljena osoba govori, moguće su zamerke na koje ne obraćate pažnju, a to znatno može narušiti kvalitet vašeg odnosa. Vi ste oduševljeni osobom koju povremeno vidjate, ali na žalost, od takve kombinacije neće biti ništa. Ako ste slobodni, za vas će da  se zainteresuje osoba od autoriteta, koja je i nešto starija od vas. Ostajete imuni na lepe reči I udvaranje. Moguće su povrede ili saobraćajni ekcesi. Budite oprezniji u saobraćaju.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

ŽIVOT SA MANIPULATIVNIM PARTNEROM

Next Post

MOJ ĐAK PRVAK

You might also like


More Story

ŽIVOT SA MANIPULATIVNIM PARTNEROM

Živeti s manipulativnim partnerom može biti vrlo izazovno i iscrpljujuće. Evo nekoliko koraka koje možete razmotriti...

31/08/2023