Breaking

TELEPATIJA

Kutak za psihologiju / Život / 07/07/2023

Da li ste ikada osetili neverovatnu povezanost sa nekom osobom čak i kada nije u vašoj blizini? Možete li da se povežete sa nekim mislima i da imate slične misli i poruke koje jedno drugom želite da saopštite, a da ne izgovorite nijednu reč? Ako sebe prepoznajete u ovome, imate snažnu telepatsku vezu sa nekom osobom.

Kada dvoje ljudi uspostave telepatsku vezu, oni mogu biti povezani čak i kada su kilmetrima daleko jedno od drugog. Ljudski mozak je sposoban da čini čuda. Jedno od ovih čuda je telepatija. Telepatija prevazilazi pojmove vremena i prostora,  omogućava komunikaciju bez kontakta i bez verbalne komunikacije.

Ovo su znakovi koji  pokazuju da ste sa nekim snažno povezani telepatski:

– Uvek znate šta ta osoba misli,  oseća ili radi, čak i kada nije pored vas. Vaša međusobna energija je jaka, snažno ste povezani mislima, da osećate jedno drugo u celosti.

– Kada vam je neko blizak u opasnosti ili mu se dešava nešto važno, osetićete to. Takođe možete osećati strah ili bol koji se javlja kod druge osobe.

– Tišina sa nekim može biti puna ljubavi.

– Neko ti daje osećaj sigurnosti. Čak i kada ste u nezgodnoj situaciji, osećate prisustvo nekoga, iako ta osoba fizički nije pored vas.

Telepatija svakako jeste prenos talasa ljubavi i bliskosti, i ne treba je ignorisati. Kada vam se pojavitaj unutrašnji glas i golicanje koje vas povezuje sa nekom osobom, pozovite joj, saopštite svoje osećanja, razgovarajte. Emotivne odnose treba stalno razvijati, dve duše mogu postati jedno.

Takva osećanja se mogu pripisati telepatiji.

Ako je ljudski mozak sposoban za telepatiju, zamislite šta bi sve čovek mogao da uradi kada bi bio svestan svoje prave moći i koristio svoje mentalne sposobnosti za najviše dobro?

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

ALBEROBELLO

Next Post

4 saveta kada i kako da koristiš vitamin C

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

ALBEROBELLO

Koliko god da putejete, koliko god da je poznajete, Italija je čudesna zemlja u koju se sa radošću vraćate. Jedna od tih destinacijab...

05/07/2023