Breaking

KAKO SE OBUĆI  U PRELAZNOM PERIODU?

moda / Život / 6 maja, 2023

Kako se obući u ovom prelaznom periodu i koji komad odeće  da nam bude uvek pri ruci, je pitanje koje muči  svakog od nas.

Smenjivanje godišnjih doba ume da bude pravi izazov I rolerkoster.  Samim tim nameće se pitanje  oblačenja i odabiru pravog komada garderobe  koji će vas pratiti kroz dan ili nedelju. Svakog proleća ili  jeseni ste u dilemi šta skloniti od letnjih/zimskih stvari, a šta će vam ustrebati. Modni savetnik Najmagazina će vas posavetovati na tu temu;

-Omiljena jakna ili mantil koji će vam  biti neophodni I koje ćete svakako  naizmenično nositi u narednom periodu.

-Ono što moramo da podvučemo je slojevito odevanje. Kada krente na posao ili da završite neku drugu obavezu,  može padati kiša a kada se vraćate kući, može biti sunčano vreme. To,  kako ste se ujutro obukli, po podne već može biti nevažeće. Vremenski rolekoster je sve učestaliji poslednjih godina (zbog promene klime, kako kažu stručnjaci) , tako da ovo zlatno pravilo, uvek imajte na umu.

-Pobrinite se da u svom gareroberu imate I nekoliko kardigana, koji su uklopivi u sve odevne kombinacije.

Odličan je dodatak slojevitom oblačenju, a pri tom  savršeno zamenjuje sako u poslovnim prilikama I da naglasimo da on   vizuelno izdužuje figuru.

-Posebnu pažnju obratite na obuću. Još uvek je rano za platnene,  rupičaste  cipele  ili  sličnu obuću. Vremenske prilike, pogotovu poslednjih godina mogu da nas iznenade iz sata u sat. Zato neka vaša cipela bude pre svega udobna, od prave kože a izgled neka vam bude tu tek treća stvar kojoj ćete dati pažnju. Jer ono što je lepo za oko često je neudobno I ne nosivo  u svakoj situaciji. A vama su baš takve cipele potrebne u svakodnevnom životu.

-U vašoj torbi uz sve neophodne sitnice,  obavezno dodajte naočare za sunce I kišobran. To su dva aksesoara bez kojih se u ovom prelaznom period jednostavno  ne može.

I eto, spremni ste da izadjete iz kuće, ma kakve da su vremenske prilike!

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

PRIKRIJTE NEDOSTATKE GARDEROBOM

Next Post

NAPRAVITE BIZNIS PLAN

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

PRIKRIJTE NEDOSTATKE GARDEROBOM

Retko ko,  na ovom svetu je zadovoljan svojim telom, I  zato u skladu sa tm, odevanje treba prilagoditi gradji tela. Sve ono što...

May 6, 2023