Breaking

TI SI OPASNA FACA

Knjige / 6 marta, 2023

Jen Sincero je napisala knjigu „Ti si opasna faca“ koja je izašla još 2021. godine, ali interesovanje čitalaca za ovu knjigu ne jenjava, kao da je izašla juče!

Ova spisateljica, coach i motivacioni govornik, koja već neko vreme živi kao globalni nomad i kroz individualna savetovanja, javne nastupe, edukacije, članke i knjige pomaže ljudima da transformišu privatni i profesionalni život.  Ona piše jednostavno, bez uvijanja i rado pribegava „uličnom“ rečniku kako bi privukla pažnju čitaoca koji ne vole čitanje I psovke. Ona je  pojednostavila nešto što izgleda kao nedokučiva životna mudrost ili naprosto naglasila poentu onoga o čemu priča.

Život je samo san. Ne pretvaraj ga u noćnu moru… jedan je od brojnih živopisnih saveta koje Jen Sincero upućuje svima koji drže u rukama knjigu „Ti si opasna faca“

Kroz 27 poglavlja svoje knjige  ona se dotiče onih tema koje smatra važnim na putu od nezadovoljstva životom do ispunjenog i svrsishodnog življenja. Posebnu pažnju posvećuje našim uverenjima koja umnogome određuju našu stvarnost. Drugim rečima, podržava stav da je naša zbilja odraz naših uverenja. Ona mogu biti takva da deluju podupiruće i vode nas ka željenom cilju ili ograničavajuća i kao takva onemogućuju da postignemo ono čemu težimo. Štaviše, zbog svojih uverenja se često nećemo niti usuditi promisliti da bi nešto mogli biti, postati, imati, raditi… u životu. Već u glavi mi ne dozvoljavamo da zamišljamo neke od potencijalnih scenarija koji bi nas usrećili. A sve je moguće! – poručuje nam Jen.

Iz svake rečenice u ovoj knjizi  izbija odlučnost i entuzijazam, a pre svega vera da svako od nas može aktivno uticati, štaviše, kreirati svoj život u željenom smeru. Čitanje ove knjige nudi podsticaj da barem pokušamo nešto promeniti kako bismo bili zadovoljniji. J. Sincero poručuje da je „pokušao sam“ luzerska zamena za „rasturio sam“ i time nas izaziva da se ozbiljno latimo posla, a ne samo pokušavamo promeniti život nabolje. Nudi nam smernice i alate kako to možemo učiniti, a dodatno nas motiviše kroz primere iz sopstvenog života na način da zaista živi ono što promoviše.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

NAJNOVIJA OTKRIĆA VEZANA ZA ISHRANU

Next Post

SREDSTVA ZA HIGIJENU IZ KUĆNE RADINOSTI

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

NAJNOVIJA OTKRIĆA VEZANA ZA ISHRANU

Nutricionisti vredno rade čitave godine pa nas    o najnovijim činjenicama do kojih su došli tokom rada,  obaveštavaju...

March 5, 2023