Breaking

Horoskop za period od 1. januara-do 11. januara tekuće 2023. go

Horoskop i zabava / Život / 1 januara, 2023

OVAN

Ljubav
Povremeno ćete partner I vi morati da se”nadmudrujete”, ili da ćete “imati žustre razmene mišljenja”… Ali,  ništa to neće posebno uticati na vaš odnos. Sitna čačkanja koja ćete oboje zaboraviti u roku odmah. Partner može biti nešto ljubomorniji I posesivniji ovih dana, sa razlogom ili bez, jer kao da su praznični dani “višak vremena” za oboje. Umosto da uživate u zajedništvu, vi trošite vreme na to,  ko je u pravu a ko ne.  Što se tiče slobodnih I bez obaveza,   ovo su vam solidni dani za druženje, izlaske, mnogobrojne kontakte, sigurno je da ćete privlačiti pažnju svojom jakom energijom. Ukoliko ipak radite za praznike, neko preko posla može pokazati jače interesovanje,   za vas.

Posao
Sve vezano za posao je sada u fazi završetaka, dorade ili stanja mirovanja.  Koncentracija i organizacija vam ovih dana nisu baš jača strana, pa ćete mnogo toga razvlačiti, otaljavati ili biti prinuđeni da ponavljate. U  prvom pokušaju nešto ste propustili ili pogrešili, ili jenostavno zaboravii da uradite. Fokus na posao i obaveze je na vrlo slabom nivou, umorni ste,  zato nemojte na sebe preuzimati zahtevne  obaveze, koje niste u mogćnosti da obavite.  Za finansije postoji šansa da “uleti” neki neplanirani priliv na početku godine. No, troškovi su takvi da će se malo toga od tog “viška” zadržati, kao I obično. Ne znate koju “rupu”pre da zapušite.

ZdravljeProblemi sa cirkulacijom I pucanjem kapilara na nogama.

BIK
Ljubav
Period je miran za zauzete Bikove. Praznici su, zar ne? Partner će vas povremeno iritirati time što će nešto reći ili uraditi baš onda kada ne treba ili što će ćutati baš onda kada je vama potreban razgovor, pažnja ili bliskost. Ali, sve su ovo sitnice preko kojih će se lako prelaziti. Odličan je momenat da provedete više vremena zajedno, možda čak i odvojite par dana za put u vreme praznika. Slobodni Bikovi, izgleda kao da ste sada najpre dovoljni sami sebi. Bitno je da su tu prijatelji, da je tu,  društvo sa kojim se osećate dobro i uživate u malim stvarima. Neko će pokušati da obnovi komunikaciju sa vama ali lako može da se dogodi da ćete reći “suviše kasno”, ili pak suviše malo.

Posao
Najpre je vaša energija u ovoj dekadi dobra ,  a kada ste vi kako treba  onda kakva god situacija ili čak potencijalni problem da se pojavi,  lako ćete sa tim izlaziti na kraj. U ovoj nedelji rešavate zaostatke, čistiti papirološka pitanja i baviti se svim onim što je potrebno da bismo jednu godinu zatvorili i pripremili se za novu. Nadređeni će vas uznemiravati  i kao da će želeti da do maksimuma iskoriste vaš postojeći elan. Povremene, manje nervoze u saradničkim odnosima su realne I specifične.  Finansije su , dosta dobro.
Zdravlje
Potreban vam je odmor.

 

BLIZANCI

Ljubav
Ovo je prilično “mršava” dekada po pitanjima ljubavim.   Ukoliko ste slobodni može da se desi da vam neko “zapadne za oko” ili da vas privuče, ali bar trenutno se ne vidi razvoj događaja u pravcu početka emotivne priče. Pre bismo mogli da kažemo neko flertovanje, a I to sa prilično velikim oscilacijama. Kroz društvo, prijatelje, poznanike I izlaske vam ide znatno bolja energija, pa se usmerite na tu stranu. Zauzeti,  trebaće vam vremena da se dogovorite, ali ćete na kraju uspeti. Sve u čemu zapnete na početku na kraju ćete rešiti na obostrano zadovoljstvo. Različite su vam energije, ali se uklapate na neki svoj specifičan način.

Posao
Na poslu je neki vid  zastoja….ili je  zastoj u vama,  niste nešto posebno inspirisani za rad I obaveze, pa se sve uglavnom “ostaljava” I čeka se da se proglasi zvaničan početak radne godine. Dani na poslu će biti spori, “razvlačiće” se vreme,  možda bi bilo najbolje da se sada bavite svim onim što treba dovršiti ili pak ispraviti.  A toga baš ima, zar ne? Sada ne bi bio pravi trenutak da se bavite bilo kakvim novim poslovima ili projektima,   sve to ostavite za period tek od kraja januara. Finansije su dosta korektno u ovoj dekadi.
Zdravlje
Meteoropatske tegobe su kod vas postale uobičajene. .

 

RAK
Ljubav
Vaša su raspoloženja promenljiva I osetljiviji ste nego inače. Lako reagujete I na ono lepo I fino što dolazi od strane voljene osobe, a još lakše na ono u vašim očima liči na neki vid hladnoće, zanemarivanja ili gledanja samo sebe. Moguće je da partner nema dovoljno vremena za vas, a da je vama sada baš to zajedničko vreme neophodno. Sve će ovo doći na svoje mesto za praznike. Za slobodne Rakove ovaj period je savršen za obnove komunikacije, pa čak I obnove nekih odnosa iz prošlosti  koii su na volšeban način završeni ili ste mislii da su završeni. Nove osobe koje vam sada uđu u život ili će se zadržati baš kratko, ili ćete proći sa njima kroz sličan tip odnosa kao ranije.
Posao

Nedelja sa dosta obaveza, bez obzira da li ste na to računali ili ne. Ukoliko drugi ne uspeju da vas uposle, naći ćete vi nešto čime ćete se zanimati  i trošiti vreme i živce. Do kraja radne sedmice sledi vam udarnički rad, bukvalno do poslednjeg trenutka u januaru ćete biti uposleni. Energija u radnom okruženju će uglavnom biti dobra, sa povremenim zastojima i sitnicama koje će vam kvariti planove, ali ovo će se relativno lako prevazilaziti. Finansije su za vas promenljiva kategorija, ne baš blistava. A možda je to  zbog troškova koji imaju veliki rast.
Zdravlje
Osetljivost sinusa

LAV
Ljubav

Vatrometa će možda biti u novogodišnjoj noći, ali vatrometa između partnera I vas, baš I nema u ovom period, iako ga priželjkujete.  Mrljavo po pitanjima strasti I ljubavi ali ako pričamo o povezanosti, odgovornosti, podršci, međusobnom osloncu – e, to jeste tu. Za vraćanje ljubavnih vatri ćete malo sačekati, a do tada, uživajte u tome što ste tu jedno za drugo. Za slobodne Lavove je tu  društvo da  ih podigne I da sa prijateljima uživate. Po pitanjima emocija – tanko, slabo I nezamisliv dosano. Moraćete da budete strpljivi da bi naišlo nešto što zaista valja, a do tada ako vam je baš do toga, možete da obnovite kontakt sa bivšima.

Posao
Prenaglašeno polje obaveza I svakodnevice govori ono od čega se svakom normalnom Lavu “diže kosa na glavi “.  Mora, treba I obavezno je…  Rešite sve zaostatke. Ispravite greške I tuđe I svoje. Budite u kontaktu sa osobama koje vas smaraju I koje su dosadne (ali su  poslovno bitne). Prećutite i onda kada bi tako slatko odbrusili  i odgovorite svima koji su odbijali da vas čuju  do sada. Ispoštujte autoritete I starije kolege. Mnogo pravila I još više obaveza za vas stoji tokom ovog perioda. Izgurajte ovu radnu nedelju, pa malo odmorite. Zaslužili ste.
Zdravlje
Ako ste pušač, manje pušite.

 

DEVICA
Ljubav

Sve je više nego korektno u ovoj dekadi između partnera I vas. Nemojte previše da razmišljate, nemojte da analizirate prošli period kao ni svaki partnerov postupak I reč. Prosto rečeno  nemojte da tražite “dlaku u jajetu” nego uživajte u onome što se dešava. Uživajte u bliskosti I razumevanju, koji sada jesu naglašeni. Slobodne Device su u periodu stabilnijih emotivnih prilika. Samo je mali problem u tome što se one najviše mogu vezivati za prošlost ili vam pak donositi osobe koje su po nečemu slične pričama iz kojih ste izašli. Drugi deo nedelje je posebno zanimljiv za vas.

Posao
Vi ste neko ko je generalno gledano fokusiran na posao, a u ovoj sedmici će to biti posebno primetno. Kao da ste rešili da baš svaku, pa I najmanju stavku raščistite I sredite na početku ove godine I praznika. Gledajte samo da ne preopteretite sebe, jer je sada već evidentno da vas umor polako stiže. Ovo ne bi bila baš dobra nedelja da otpočinjete sa novim projektima I dogovorima,  koliko god vam neke ponude bile primamljive. Sačekajte period posle praznika, kada budete odmorniji I mentalno I fizički.
Zdravlje
Pojačan umor.

 

VAGA

 Ljubav
Izgurajte još do sredine januara kada vam planete  konačno donese energiju, lepršavost, dešavanja. Jer, ovde gde je sada, nema ništa od toga. Ukoliko ste u partnerskim odnosima bilo koje vrste, koliko god da dobijate vremena, pažnje od voljene osobe – neće vam biti dovoljno ili to neće biti na način koji je vama razumljiv. Bili slobodni ili zauzeti, ovo je period u kojem se često možete osećati usamljeno, nezadovoljno, frustrirano, utihnuto. Slobodni sada mogu da obnove neku komunikaciju  bilo sa bivšim partnerom, bilo sa starim poznanikom ili strancem.

Posao
U raskoraku ste sa obavezama. Znate šta treba, znate šta se od vas traži  ali kod vas je prisutan neki vid tromosti, pogotovo kada treba odraditi obaveze koje su vam dosadne, neinspirativne. Pronađite dovoljno snage u sebi i izgurajte ovu dekadu,  šteta je propustiti je, jer zaista možete završiti nešto što već dugo prižejkujete ili odlažete. Privatnici će vrlo solidno zaraditi tokom ove sedmice, ali i za ostale se otvara šansa da bude nešto više novca nego inače.

Zdravlje
Moguć problem sa hormonima, venama I pritiskom.

 

  Škorpija

LjubavMerkur koji usporava I kreće retrogradno vrlo brzo će uticati na vaše  komunikacije.   Vraća vas na teme koje ste preskočili, na reči koje niste izrekli ,  daje vam šansu da sada sa partnerom porazgovarate o svemu. I ti razgovori će možda u početku ići nespretno, usporeno, ali će se vrlo brzo razviti u kvalitetnu komunikaciju. A takva komunikacija je baš ono što vam je sada kao paru potrebno. Oko svega ćete se razumeti, oko svega dogovoriti. Slobodne Škorpijem  misli vam se vraćaju unazad I možda će u ovoj nedelji biti prilike da progovorite sa nekim sa kim odavno niste. Ili da se sa tom osobom susretnete.

Posao

U poslu će biti zastoja I usporavanja. Za nešto od ovoga ćete biti krivi vi jer ćete zagristi više nego što možete da progutate, jer nećete uspeti da se organizujete I fokusirate….a za nešto će biti krive okolnosti I drugi ljudi. Problemi sa tehnikom, problemi u razumevanju dogovorenog, tuđe greške I propusti. U svakom slučaju, pred vama je šaren period koja testira I vaše fizičke, ali I vaše mentalne snage (čitaj živce). Zaradićete više nego što ste očekivali, ali će na dnevni red izaći I neplaćene obaveze I zaduženja.
Zdravlje
Treba vam više odmora.

STRELAC

Ljubav
Čudan je neki period između partnera I vas. Ukoliko je bilo problema, oni još uvek nisu do kraja rešeni, tinjaju  negde ispod površine I čeka se pravi trenutak da se o njima progovori. U međuvremenu  vas dvoje ćete biti uglavnom korektni jedno prema drugom. Biće povremeno napetih momenata, ali trenutno niko od vas ne želi da se fokusira na ono što je loše. Oboma vam je evidentno potreban mir. Slobodne Strelčeve je obuzeo neki vid hibernacije, kao da su na čekanju za dešavanja. Čak I ako ih ima, to je nešto minimalno, sporo, ne ide kako biste vi to voleli. Nije vam ova dekada  baš sjajna za ljubav.

Posao
Evidentno je da vas polako sustiže umor I da ćete praznike jedva dočekati. Ipak, ova radna nedelja vam neće dati baš mnogo šanse za opuštenost jer posao I obaveze će vas sustizati, dolaziće novo a moraće da se rešava I ispravlja I staro. Prvih par dana naredne sedmice može biti baš nervirajuće po vas jer će biti mnogo promena u poslednjem trenutku, mnogo ispravljanja, a verovatno će se pojaviti I problemi sa tehnikom I u dogovorima. Novca će biti, taman dovoljno da možete opušteno da uđete u 2023-u.
Zdravlje
Mogući stomačni problem.

 

JARAC
Ljubav

Ova dekada može biti skroz korektna u partnerskim odnosima. Merkur kreće unazad što može doneti da će vam posao I obaveze oduzimati previše vremena. To    vam voljena osoba može prebacivati….Ali, sa malo volje, sa nešto više razumevanja I sa mnogo, mnogo takta I tolernacije,  sve će se ovo očas posla prevazići I uploviti u novu godinu u dobrom raspoloženju. Što se tiče slobodnih Jarčeva, oni teško primaju nove ljude u svoj život, tako da su sumnjičavi I skeptični prema svakom ko hoće da im se približi.  Merkur vraća misli unazad I traži staro. Vi možete I na jednu I na drugu stranu. U ovoj dekadi može sve.

Posao
Juriće vas zaostale obaveze da im posvetite pažnju što pre. Paralelno sa njima ići će i nove  i njihov završetak, je na vidiku I  na pravi način  zavisiće od vas. I jednih i drugih će biti previše, tako da će od vaše organizacije zavisiti kada ćete im videti kraj. Svesno ili nesvesno vi ćete u ovoj nedelji preuzeti glavnu, dominantnu ulogu po pitanjima posla. Nametnućete se savesnošću, odgovornošću, znanjem i posvećenošću. Nešto jači finansijski prilivi koje će troškovi ipak previše lako sustizati.

Zdravlje
Glavobolja, proverite pritisak.

 

VODOLIJA

Ljubav
Malo ćete se fizički saplitati, malo će vas saplitati sopstvene misli. Između voljene osobe i vas je sve u redu, ali vi ipak talasate kada su osećanja i razmišljanja u pitanju. U jednom se trenutku vraćate u lepe momente koje ponovo proživljavate sa osmehom na licu, u drugom pak gomilate strahove, analizirate, pašite sebe bez razloga, samonervirate se. Pokušajte da loše misli obuzdate, a da lepima date prioritetno mesto. Slobodne Vodolije, želeli to ili ne, prošlost se mnogo često vrti u vašoj glavi. Šta ćete sa njom da radite, to vi vidite I odlučite. Takođe, period je loš  ukoliko želite da otpočnete tajnu priču.

Posao

Što više aktivnosti, pokreta, komunikacije gura da požurite I da idete unapred, sad, odmah…..to vas više planete u znaku Jarca usporavaju, koče, donose vam prepreke. U ovoj dekadi od vas se traži uravnoteženost, planiranje, da se ide napred,  ali jednim odmerenim tempom I da ne ostavljamo zaostatke iza sebe. Prema tome, ova nedelja treba da vaš fokus stavi na sve ono što niste obavili I rešili do kraja….pa tek onda na nešto novo, naravno  ukoliko za to uopšte ostane vremena.

Zdravlje

Moguće je aktiviranje starih zdravstvenih tegoba.

RIBE

 Ljubav
Odličan je trenutak da sa voljenom osobom raščistite neke stare teme koje su vas jako opterećivale, ali na lep način. To može da bude priča koja se vezuje baš za vaš odnos i možda neku problematiku u njemu, ali isto tako može da bude priča koja se vezuje za porodicu ili člana porodice. Šta god da je u  pitanju,  trenutak jeste da se priča, da se dođe do suštine i da se ovo poglavlje zatvori. Da rasterećeni i pod dobrom energijom uđete u novu godinu. Društveni život  slobdnih Riba će se ovih dana pojačati, uživaćete u kontaktima sa ljudima koje volite. Možete obnoviti neke kontakte ukoliko to želite, ali isto tako možete osvajati i nove osobe.

Posao
Poslovno, situacija bi trebala da bude više nego stabilna. To ne znači da nećete imati povremenih tenzija, manjih zastoja ili iskakanja iz planova, ali će se ovo zaista brzo rešiti i neće vam napraviti nikakav suštinski problem. Može vam malo smetati što ćete videti da se dosta osoba u vašem poslovnom okruženju oslanja na vas ali to je ono što ste priželjkivali, zar ne? Želeli ste da se vaš rad primeti i bude vrednovan,  a ovo je jedna od posledica toga. Istrošićete se za praznike, ali to je vama podsticaj za dalji rad.

Zdravlje
Eventualno povećana nervoza, više se odmarajte

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

JA SAMO ŽIVIM I PIŠEM SVOJU ISTINU

Next Post

OKRENITE NOVI LIST

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

JA SAMO ŽIVIM I PIŠEM SVOJU ISTINU

Svoje višegodišnje lično i muzičko sazrevanje Hristina Vuković je pokazala kroz svoj muzički album koji će sadržati...

December 31, 2022