Breaking

HOROSKOP ZA PERIOD OD 1. DO 10 OKTOBRA, TEKUĆE 2022. GODINE

Horoskop i zabava / Život / 02/10/2022

OVAN

Posao

Još uvek osećate pomalo blokadu, niste dovoljno angažovani onako kako bi ste to inače želeli. Verovatno će vam sreda i četvrtak, ove nedelje,  biti vrlo angažovani dani i negde predređeni za novac. Angažujte se što više sa poslovima koji traži duboku analizu, istarjnost ili razna ispitivanja. Ovo nije period za laku zaradu.

Ljubav

Partner vam veruje, iako će petak i vikend biti aspektovani kao vrlo hladan emotivni period. Sreda može biti emotivno bolji period za sve slobodne pripadnike ovog sazveđa.

Zdravlje

Morate jako da povedete računa o urogenitalnom traktu.

 

BIK

Posao

Život vam se sveo na posao, nemate prostora za privatne probleme. Mislite da je najbolje rešiti sve obaveze sa poslovnog plana i onda se fokusirati na ostalo. Sledite svoju intuiciju koji vam je saradnik odan a ko nije I nećete pogrešiti.

Ljubav

 Partner trpi zbog vaših obaveza. Nemojte nalaziti stalno  iste izgovore, pokušaljte  sa njim da podelite obaveze I da svaki slobodan trenutak provedete zajedno, u protivnom sledi raskid.

Zdravlje

 Više spavajte i odmarajte.

 

BLIZANAC

Posao

Kada je posao u pitanju, mnogim Blizancima se ove nedelje može nagovestiti kraći poslovni put, kojim oni neće biti mnogo oduševljeni, ali šta je tu je. Moguće je da krajem nedelje čak razmene i neke oštrije reči sa pretpostavljenima, koji to neće očekivati od njih.

Ljubav

Prošle nedelje ste upozoreni na mogućnost tajne ljubavi, koja u slučaju da se desi, ne bi zadugo ostala tajna, pa to ove nedelje posebno potcrtava. Šanse da se ove nedelje konačno ta ljubav desi je ogromna, a iz nekog razloga mora ostati tajna. Moguće je da se radi o nekome sa posla, ko nije slobodan.

Zdravlje

Neispavani ste.

 

RAK

POSAO

Niste u mogućnosti trenutno da birate tim i kolektiv, morate biti više fleksibilni kada je posao u pitanju. Strpljenje se u vaše poslu najviše isplati I  znajte da svaki trud mora biti nagradjen.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, partnera možete da upoznate preko nekog prijatelja. Imate odličan ljubani period, pa ćete ga iskoristiti kao I svoj šarm I harizmu koja vas izdvaja od drugih.

Zdravlje

Leđa su vam slaba tačka.

 

LAV

Posao

Ove nedelje vaš način funkcionisanja izlazi iz rutine. Prepuni ste kreativne energije, pa vam samopouzdanje iz dana u dan raste.

Ukoliko se nađete u prilici da ove nedelje pazarite ili potpisujete neke vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak i može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

Ljubav 

Za vas se neke stvari u partnerskom odnosu podrazumevaju. Zbog toga vam može promaći prilika da voljenoj osobi pokažete i pružite više od onog za šta mislite da je dovoljno za opstajanje ljubavne veze.Navedite drugu stranu na razgovor, iznenadiće vas koliko je ne poznajete.

Zdravlje 

Moguće zujanje u ušima.

 

DEVICA

Posao

Poslovni planovi vam idu od ruke ove nedelje, a to se odražava i na vašu finansijsku situaciju. Vreme je da i vama krene što se dešava baš sada. Stalno apriori imate otpor prema nekim saradnicima, a posao tripi. Pokušajte da svoj animuzitet zadržite za sebe.

Ljubav

Imate važnijih problema od emotivnih, a partner nema razumevanja. U ljubavi vam ne ide ove nedelje. Ljubomorni ste, a vaša osećanja podeljena kada su vama značajni ljudi u pitanju. Ljubomora ne znači ljubav, već ličnu nesigurnost.

Zdravlje

Iskontrolištie svoje hormone

 

VAGA

Posao

Budite obazrivi u prepisci, komunikaciji i sa dokumentacijom sve do kraja oktobra, jer je planeta Merkur u retrogradnom hodu. Borbeno! Jasniju sliku i bolje radne uslove, možete da očekujete kada neki saradnici odu . Tada će  se promeniti energiju u vašem polju karijere.

Ljubav

MnogiVage koje su u dugim vezama poželeće da ozakone svoju vezu ili će planirati svoj život u dvoje. . Simpatični ste nekome na poslu I to vas ispunjava  najrazličitijim pozitivnim osećanjima.  Lepo je kada znate da se nekome dopadate, ali  držite te simpatije u tajnosti.

Zdravlje

Dobro se osećate ove sedmice.

 

ŠKORPIJA

Posao

Odlično raspoloženje vas prati u toku nedelje. Ideje vam nisu loše kada je u pitanju razrešenje finanisjke situacije. Osvetoljubivi ste u poslu I to I te kako osećaju vaši bliski saradnici. Počinju da vam se javljaju nove ideje za koje ne znate tačno kako ćete realizovati, ali za vas je to baš izazov.

Ljubav

Imate dosta sugestivno delovanje na partnera. Isuviše ste intuitivni u priči oko emocija. Sami nećete biti ni ostati, jer će vas neki dočekati reširenih ruku. Planirate put zbog porodičnog okupljanja a mladjima I starijima iz vaše porodice će vasa pomoć I te kako dobro doći.

Zdravlje

Vodite zdrav način života, jer imate više potencijalnih opasnosti.

 

STRELAC

Posao

Imate jaku potrebu za dokazivanjem. Tokom ovih deset dana bi ste mogli napraviti veći zaokret u svojoj karijeri. Novo okruženje vam budi energiju, pa ste puni ideja. Zaboravite na novčane dobitke ili bilo kakvu vrstu kockanja, nije ovo povoljan period za vas, jer su  mogući gubici.

Ljubav

Jasno znate šta želite u vezi koja traje. Obuzima vas oduševljenje i jaka želja za spajanjem sa određenom osobom. Nećete gubiti vreme za nešto što nema perspektivu. Razmišljate da malo oplemenite svoj životni prostor, ali to radite u konsulataciji sa onima koji imaju više stila I ukusa od vas.

Zdravlje

Dobro se osećate.

JARAC

Posao

Poslovni planovi vam idu od ruke ove nedelje, a to se odražava i na vašu finansijsku situaciju. Novac ne trošite stihijski, već planski. Profitiraćete tamo gde sa najmanje nadate. Za vas je uspeh u poslu onoliko koliko novaca zaradjujete, a to nije baš tako.

Ljubav

Imate važnijih problema od emotivnih, a partner nema razumevanja. U ljubavi vam ne ide ove nedelje. Probajte da negde otputujete I promenite sredinu veoma bi značilo da napunite baterije ili da sa izvesne daljine pogledate sve aspekte svog života.

Zdravlje

Povremena apatija.

 

VODOLIJA

Posao

Prilično ste vredni, energični, ambiciozni. Sve obaveze odrađujete u najkraćem mogućem roku. Zaustavite svoj rad sa inostranstvom il I sa strancima ovo nije povoljan trenutak da razmišljate o proširenju posla ili o bilo kakvim novim novčanim transakcijama.

Ljubav

Jako ste samouvereni i imate utisak da sve možete. Prezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Baziran je na ljubavi i strasti i maskimalo uživate u njemu. Mladji članovi porodice su vam poprilična glavobolja, morate raditi na nekim ograničenjima kada su oni u pitanju.

Zdravlje

Budite oprezni po pitanju zdravlja. Disajni organi su osetljiviji nego obično.

 

RIBE

Posao

Budite obazrivi u radu sa novim saradnicima. Moguće su greške koje se na prvi pogled I ne vide, a vas je već neko “uzeo na zub”. Borbeno I samo napred! Jasniju sliku i bolje radne uslove, možete da očekujete tek od 24. oktobra, kada će se mnogo toga promeniti na vašem poslu.

Ljubav

Mnoge  Ribe  koji su u dugim vezama poželeće da započnu novu fazu u svom emotivnom životu. Drugi pripadnici ovog znaka, imaju otpor prema svemu što dolazi od partnera, čak I prema običnim predlozima kako da zajedno provedu vreme. U čemu je problem., u njemu ili u vama? Razmislite!

Zdravlje

Sustiže vas umor.

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

POZIV NA PROMOCIJU

Next Post

ZAŠTO GRICKAMO NOKTE?

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

POZIV NA PROMOCIJU

Beogradska grupa je nedavno objavila novi album pod imenom  " U priči bez kraja " u izdanju  Jugoton Croatia Records i tako...

01/10/2022