Breaking

7 ideja za mešanje energije smeha u vaš svakodnevni život

Kutak za psihologiju / 20/08/2022

Da li tražite vodič za vežbe smeha da biste pokrenuli svoj prirodni smeh i osećali se bolje u telu, umu i duhu? Ako tragate, došli ste na pravo mesto!

Skoro 15 godina se bavim ovim kompletanim programom blagostanja koji pomaže svojim praktičarima koliko i njihovim klijentima da unaprede svoj život i rad snagom pozitivne energije. Deluje tako što namerno pokreće energiju smeha kako bi stvorio i održao pozitivne energije za telo, um i duh.

Delim sa vama danas 7 ideja za mešanje energije smeha u vaš svakodnevni život

  1. Postanite milioner sa osmehom. Što više iskrenih osmeha date, više ćete dobiti. Kaže se da je najviši oblik smeha Budin osmeh, koji označava unutrašnji stav nevezanosti „u svetu, ali ne i prema svetu“.
  2. Smejte se na javnim mestima.
  3. Smejte se u kupatilu ili automobilu.
  4. Smejte se kad se probudite.
  5. Smejte se dok radite stvari koje ne volite da radite. To će vam pomoći da se zaštitite od razvoja negativnog raspoloženja.
  6. Ha-Ha-Ha mantra. Izgovorite naglas nešto što je frustrirajuće ili bolno u vašem životu ali počnite svaku rečenicu sa „Ha-Ha-Ha“.
  7. Zašto se ne bi smejali kada hodate? Postoji opcija tihog smeha .

Ovo je samo mali deo svega onoga što znam i što znam da radi 100% ako to i radimo.

Uživo sa vama 1. septembra u 20h delim na radionici „Radio Radosti“ još sjajnih i efektnih tehnika koje deluju domah i koje možete utkati u vašu postojeću jutarnju rutinu i UHVATITE DAN.

ZOOM besplatno. Slobodno se jevite u inbox.

Imam mnogo više tehnika koje su jednako sjajne, jednostavne, efikasne i veoma moćne. Neke možete naučitii na radionici „Helikopter“ 21. septembra, druge na obuci za Laughter Yoga Lidere od 3-7. oktobra na kojoj vi stičete sposobnost instruktora ove sjajne metodologije življenja.

Olivera Marković Radovanović

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

IV SABOR VIOLINISTA U PRANJANIMA

Next Post

DEZERT BOGOVA-SLADOLED!

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

IV SABOR VIOLINISTA U PRANJANIMA

Prošle godine u selu Pranjanima, u vreme korone,  okupilo se oko 80.000 posetilaca, a razlog je bio takmičenje najboljih...

19/08/2022