Breaking

Datum kada ste upoznali svog partnera, govori kakva će vam veza biti…

Horoskop i zabava / 11 juna, 2022

 

Svi obično pamtimo kada smo upoznali nekoga do koga nam je stalo. Od datuma kada smo ga/je upoznali zavisi mnogo toga u nardnom periodu. Kako ćemo saznati kakva nam se budućnost osmehuje sa tom osobom? Jednostavno, saberite dan, mesec I godinu poznastva, sve dok ne dobijete jednocifren broj. Na primer:3.3. 2022. godine, pa saberite 3+3+2+0+2+2=12 sada siberite 1+2 što daje vaš konačan rezultat 3. Evo kako stvari stoje sa vama u budućnosti I šta kažu vaši brojevi

 

Broj 1

Ovo poznanstvo ne obećava previše. Suviše ste različiti da bi ste opstali na duge staze. Ne vredi da o njemu/njoj maštate, jer da tu osobu poznajete bolje, videli bi ste da bi vas nerviralo mnogo toga kod nje. Zadržite osobu kao poznanika, ali ne pokušavajte sa ljubavnom vezom. Jednostavno, ne bi išlo.

 

Broj 2

Zašto imate utisak da je to osoba koju pozajete iz nekog drugog života I da je sve “već viđeno”? Toliko sličnosti na prvi pogled. A na drugi? Namojte da vas zavara njeno lepo ponašanje, jer se iza tog ponašanja krije manipulacija I prevara. BUidte oprezni.

 

Broj 3

Poznanstvo sa ovom inspirativnom osobom može zaista dugo da potraje u zavisnosti u kom pravcu idu zajedničke želje. Razumna je, privržena I cenite iste vrednosti a što je siguran znak da gledate u zajedničku budućnost.  Ali je pitanje, da li vi u ovom trenutku želite da se vežete?

 

Broj 4

Ova osoba je inspirativna I interesantna, ali njena intresovanja nisu u skladu sa vašim. Ovo je neko ko voli provod I avanturu, iako bi ste vi sigurnu luku. Nosi neka ružna iskustva iz prošlosti I verovatno je to jedan od rzaloga što se teško vezuje I predaje do kraja.

 

Broj 5

Ovo je broj koji se vezuje za vrlo emotivne osobe, Vaš ceo odnos bi mogao da se svodi na romantiku I neobičnost koju niste do sada susreli ni kod koga. Medjutim, vi ste neko ko može nepotrebnim rečima I postupcima da naruši vaš odnos. Ako vam je stalo, budite oprezni…

 

Broj 6

Ako ste sabirajući datum, dobili ovaj broj, imate veliki potencijal da vaša veza opstane I duže nego što ste se nadali. Vi ste neko ko ide iz krajnjosti u krajnjost, ali je ovo osoba koja potpuno može da vas obori s nogu, baš zbog toga što ni u najludjim snovima nije bila vaš tip.

Broj 7

Ovo je zaista čaroban broj. Odnos može biti pun strasti, možete ići od ljubavi do mržnje, ali jačina emocija je ono što vas na zaista duge staze može povezati. Ali oprez. Ovaj odnos može pratiti I velika ljubomora, kao dokaz da se radi o dubokim I ntenzivnim osećanjima.

Broj 8

Ako zbir datuma daje ovaj broj, to znači da svoju vezu možete započinjati više puta. Oscilacije su nešto što bi krasilo vaš odnos, ali najbitnije je to da su namere uvek dobre. Ne treba da terate inat, jedno drugom, jer vam ponos može biti uvek jači od ljubavi.

Broj 9

Reč je o kvalitetnoj osobi, kojoj samo vi možete biti slabost. Ali, vas to može da zabavlja I inspiriše I da stalno budete u odnosu toplo hladno. A šta ako se I u vama rode ozbiljne emocije. Onda preskočite te igrice, ponašajte se normalno, pokazujte nesmetano osećanja, jer će vam ona uvek I odmah biti uzvraćena.

Spread the love

Oznake: , ,Olivera Marinković
Previous Post

STUDIO B- SUBOTOM U 6

Next Post

Ko ne planira, taj nigde ne stiže

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

STUDIO B- SUBOTOM U 6

Tema ove subote u emisiji “Subotom u šest “ : Da li su dzentlmeni nestali ili polako nestaju?! Gosti:  Mirna Nađ,...

June 11, 2022