Breaking

Uticaj delimičnog pomračenja Sunca i potpunog pomračenja Meseca

Horoskop i zabava / Život / 5 maja, 2022

Od delimičnog pomračenja Sunca 30. aprila u znaku Bika, do potpunog pomračenja Meseca u znaku Škorpije 16. maja 2022 god. je period u kojem ne treba ništa novo pokretati – jednostavno treba mirovati (takozvani period „bez svetla“). Uz retrogradnog Merkura od 9. maja do 2. juna 2022 god. sve stoji i nekako se komplikuje. Prošlost ima nebičnu važnost u dešavanjima koja slede kako na globalnoj sceni, tako i u našim životima. Zastati i pozabaviti se raščišćavanjem nagomilanog!

Tanki živci i impulsivne reakcije, zemljitresi, pobune, vulkanske erupcije, problemi u avio saobraćaju, berzi i nestašici energenata, hrane su odlike ovog aspekta. Uticaj ovog aspekta će se osećati tokom narednih 6 meseci.

Ovo pomračenje se ipak dešava u povoljnom aspektu dispozitora Venere pa će ovaj, inače težak aspekt, imati povoljan uticaj na neka dalja dešavanja.

Uticaj pomračenja po podznaku:  

Podznak OVAN:
Ovo je momenat da se pozabavite finansijama. U tom razmišljanju samo nemojte da padnete pod uticaj drugih i da dajete obećanja koja će na kraju samo vas lično da opterete. Neko želi da vas iskoristi a vi ćete tu potrošiti mnogo vremena i resursa. U junu će se pojaviti jedna mlađa osoba iz drugog mesta ili inostranstva, koja će vam pomoći ili mnogo toga olakšati. Ljubav se pokreće kroz poslovne ili prijateljske kontakte.

Podznak BIK:
Neobično povoljan period i za ljubav i za finansije. Povoljna ulaganja, dobitci i ulaganja koja su vezana za inostranstvo ili strance mogu naglo da vam se pojave. Brzo će se snaći i napraviti dugoročno dobru priču za sebe. Svakako pravite neku bitnu promenu ili da donesete krucijalnu odluku od koje vam mnogo toga zavisi. U celoj toj gužvi, pojaviće se neko preko posla ili poslovnog okruženja sa bitnom razlikom u godinama. Ovo je neko ko ima interesantan hobi ili čudnu životnu priču. Naglašena je i izvesna tajnost tako da može da se desi da je ovo neko ko je zauzet.

Podznak BLIZANCI:
Za podznak Blizanaca je ovo sjajan aspekt u emotivnom delu. Pojaviće se neko na koga ćete odmah odreagovati i bićete spremni na sve. Naglašava se impulsivnost, jaka privlačnost i iz nekog razloga tajnost u ovom odnosu. Neko će nešto da prećutkuje ili će biti zauzet. Ovo se odnosi i na zauzete koji mogu neplanirano da uđu u tajnu vezu. U poslovnom delu vam se neka nova vrata otvaraju u prvoj polovini meseca. Savet je ne zaletati se jer još nije momenat za krupne promene i preuzimanje dugoročnih obaveza.

Podznak RAK:
Odličan period i poslovno i emotivno. Vreme je za opuštanje jer vam sledi splet povoljnih okolnosti čega god da se latite. Samo že izvesna prijateljstva biti na ispitu.

Podznak LAV:
Preispitivanje poslovnih pozicija i odnosa sa nadređenima će vas opteretiti. Zauzeti će takođe biti u periodu ne baš povoljne komunikacije. Nije momenat da se tera „mak na konac“. Moguće je i mešanje trećih osoba koje će potpirivati nervozu u odnosu. Mogućnost ulaska u tajnu vezu postoji ali deluje jako komplikovano i uz neko odricanje na koje niste spremni.

Podznak DEVICA:
Napetost je vezana za partnerske (bračne i ugovorne) odnose. Briga zbog ili oko partnera. Sa druge strane, povoljnosti su vezane za inostranstvo, strance i veće kolektive. Mogućnost novih iskustava i učenja, doškolovavanja i pokretanje kurseva. Povoljnosti su vezane i za zakonska razrešenja i papirologiju.

Podznak VAGE:
Seku se neki odnosi, poslovni ili emotivni. Saznajete nešto iz prošlosti što vam menja sliku osobe kojoj ste verovali. Koliko god to sada delovalo loše, na duže staze vas čekaa nešto mnogo bolje i perpektivnije. Povoljan je period za slobodne. Fatalna privlačnost prema nekome kome ćete vi imati priliku da pomognete. Odnos koji vam od početka neće delovati definisano vrrlo brzo će se pretvoriti u jak udar sudbine.

Podznak ŠKORPIJE:
Turbulentan period i za finansije i za emotivne odnose. Želite sve da istumbate ali sada nije momenat za to. Sačekajte avgust i sve će vam delovati jasnije – šta, sa kim i kada. Slobodni bi trebalo da pripaze da ne izgube glavu za nekim ko se pojavljuje tokom juna. Tajne veze su upletene u stvari koje slede.

Podznak STRELCA:
Pojaviće se neko vrlo harizmatičan i verovatno zauzet. Preko posla ili na nekoj proslavi. Osoba koja ima neobičan stil oblačenja ili komunikacije. Koliko god to bilo komplikovano i delovalo nedostižno, uz malo takta i strpljenja će se realizovati. Moguće je pokretanje privatnog posla kroz partnerski odnos. Potencijalni problemi su vezani za neke procedure i „male ljude“ ili radnike.

Podznak JARCA:
Povoljnosti slede i na emotivnom i u poslovnom delu. U ljubavi će se se pojaviti neko materijalno i poslovno stabilan i ostvaren. Preispitivanje sledi u vezi toga jeste li spremni da budete u nekoj podređenijoj ulozi. Poslovno će se otvarati mogućnosti za napredovanje i dodatnu (veću) zaradu. Pomoć stiže od rođaka ili mlađih ljudi. Odlazak na put je povoljan da se nešto reši.

Podznak VODOLIJE:
Porodični odnosi, nekretnine i privatan posao će nekako biti fokus kod većine. Pomoć i podrška prijatelja su nepocenljivi. Otvara se mogućnost za rešavanje pitanja stambenog prostora ili neke zemlje. Biga za nekog bliskog člana porodice.

Podznak RIBE:
Nastavlja se niz povoljnih i srećnih okolnosti. Pojavljuje se neko iz drugog mesta ili inostranstva na nekom javnom mestu ili putu. Moguće i preko radnog mesta. Ovo su jake, karmičke veze.

Vladimir Vlajić astrolog 

Spread the love

Oznake: ,Olivera Marinković
Previous Post

SUBOTOM U 6

Next Post

HALLERBOS, PLAVA ŠUMA

You might also like0 Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


More Story

SUBOTOM U 6

Gosti emisije Subitom u šest ove subote su Ćemo, Nataša Aksentijević, Marija Egelja i Vladan Savić  Tema...

April 30, 2022